הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Out training a bad diet

outtrain

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אחת ולתמיד אני רוצה להבין משהו לגבי calories in versus calories out.
אני משתמש בfitbit שמודד לי צעדים וקלוריות במהלך היום. אני שוקל 95 ולפי הfitbit אני שורף BMR + אימונים\עבודה\כללי 3000 קלוריות.
כרגע אני גם צורך 3000 קלוריות וכבר נשאר חודש על אותו המשקל.

השאלה שלי היא כזאת: עזבו את הקטע של הbuilding ושריפת השריר, בהנחה וביום מסוים יוצא שאני שורף "6000" קלוריות ואוכל 6000 קלוריות בציטים וג'אנק אני עדיין אשאר על מאזן נטרלי ולא אעלה במשקל?

מה לגבי מאזן שלילי, אם אני שורף כביכול 5500 ואוכל 5000 ארד במשקל?

תודה מראש

כן לכל השאלות שלך.
הבעייתיות היא שג'אנק לא משביע וקל לאכול הרבה ממנו. שים 100 גרם סוכר בכוס מים ותשתה אותה לעומת 430 גרם בטטה בתנור. בשני המקרים קיבלת 387 קלוריות. עוד דבר חשוב שאתה לא באמת יודע כמה קלוריות וחלוקת מקרו יש באוכל בחוץ. ברור שאפשר לשרוף המון קלוריות באירובי, אבל זה מצריך זמן יקר.

נערך לאחרונה:
הכל בהנחה שאני מזין הכל בmyfitnesspal

שוב, יש ג'אנק שאתה קונה בסופר ואז כתוב הכל על האריזה ויש אוכל במסעדות או בכל מקום אחר שלא ידועים לך בהכרח ערכים מדוייקים רב הזמן. אתה לא יודע מה אחוז הבשר בהמבורגר ספציפי או כמה חמאה שמו על הסטייק או כמה בכמה שמן טיגנו את הצ'יפס. פעם בשבוע זה בסדר גמור. אבל כל יום בתור שיטה זה כבר משהו אחר לגמרי.

ובמידה ואני אוכל ככה על בסיס קבוע?
נגיד ואכלתי 300 קלוריות מעל מה שאני צורך בכל יום ומפצה על זה בcardio של 300 קלוריות כביכול עדיין "בגירעון"

ובמידה ואני אוכל ככה על בסיס קבוע?
נגיד ואכלתי 300 קלוריות מעל מה שאני צורך בכל יום ומפצה על זה בcardio של 300 קלוריות כביכול עדיין "בגירעון"
תאכל גם 8000 קלוריות מעוגות זה לא משנה. אבל אם תיהיה בגרעון קלורי בגלל האירובי, לא תעלה במשקל.

וקלוריות במהלך היום
הוא לא

אני עדיין אשאר על מאזן נטרלי ולא אעלה במשקל?
כן, רק שאתה לעולם לא תדע שאכלת 6000 ושרפת 6000 בלי מיכשור מעבדה ולכן קל מאוד להשאר פה עדיין במאזן חיובי ולהשמין

מה לגבי מאזן שלילי, אם אני שורף כביכול 5500 ואוכל 5000 ארד במשקל?
כן. אתה מוזמן להתקיל את חוקי התרמודינמיקה ולקבל פרס נובל במידה וזה לא יעבוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית