הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות...

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
מאיזה גיל אפשר להתחיל סייקל(אם זה משנה)?
ומה ההבדל בין SYNTHOL לסטרואידים????
ואני יודע שאסור לפרסם מחירים או משהו כזה אבל האם סטרואידים זה יקר????תענו בכן או לא זה מספיק לא צריך מחיר.....

תודה לעוזרים....

1. מכל גיל, העיקרון הוא תועלת מול עלות. בגיל ההתבגרות יש סיכוי לפגוע בגדילה הטבעית של הגוף, יש הסבורים שאף תממשך יותר את פוטנציאל הגדילה שלך, זה מאוד תלוי אילו חומרים אתה לוקח. בכל מקרה ההמלצה הכללית היא להתחיל לאחר גיל 21 ועם מספיק וותק וידע באימונים ותזונה. (וותק = עדיף להבסס על רמת המתאמן, מתאמן בינוני/מתקדם, כזה שלא יכול להתקדם במשקלים מאימון לאימון יהיה מוכן כנראה לסייקל, משתנה מאדם לאדם).
2. ההבדל בין סינטול לסטרואידים, שסינטול זה כמו סיליקון, מזריקים אותו למקום שרוצים והוא נשאר שם, בין היתר יכול ליצור זיהומים והוא לא "אמיתי" אם נוגעים בזה, התחושה שונה וכאילו שתקוע לך משהו בגוף שהוא לא שלך. אין לו שום תועלת, הוא לא חלק מהתאים בגוף, כמו השתלת חזה לנשים.
3. סטרואידים אנאבולים משתנים מחברה לחברה ומסוגם, סייקלים יכולים להתחיל מ 500 שקלים ולהגמר בכמה עשרות אלפי שקלים לחודש.

• פותח/ת השרשור
וואוו........אלפי שקלים נראה לי שאני יוותר לבינתיים.....XD
ולגבי הסיינטול שאלתי כי חיפשתי סירטונים ביוטיוב של סטרואידים ומצאתי סרטונים של סיינטול וראיתי שיש לי איזה 20 בקבוקים כאלה בבית..............

• פותח/ת השרשור
אני בן 14.5 גובה:1.83 משקל:76 אבל אני לא משתמש בסיינטול או משהו כזה פשוט סבתא וסבא שלי כמעט כל הזמן בחגים באים מצרפת ומביאים בקבוקים של סינטול זה אמור ליהות גם מחטה או משהוא כזה......

אולי סבא וסבתא שלך משתמשים בסינטול ואתה לא יודע? תחת סקסי זה IN עכשיו במגזר המבוגר

מי ירד עליהם?מי מכיר אותם בכלל?
גבר,עזוב סינטול עזוב סטרואידים,תתרכז בלסיים חטיבה קודם.
בכלל לא רואה צורך בשימוש בסטרואידים אם אין כוונה להתחרות\להרוויח מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית