הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית AB

• פותח/ת השרשור VexioM
  • פורסם בתאריך

VexioM

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
איך התוכנית ? מספיק נפח ? לשנות משהו ?
תוכנית אימונים AB :
אימון A :
חזה :
בנץ' פרס - 10*3
לחיצת חזה עליון עם משקולות - 10*3
פרפר עם משקולות - 10*3

כתפיים :
מיליטרי פרס בעמידה - 10*3
הרחקת משקולות לצדדים בעמידה - 10*3
הרחקה אופקית בפולי - 10*3

יד אחורית :
לחיצה צרפתית בשכיבה עם מוט - 10*3
פשיטת מרפקים בפולי עליון עם חבלים - 10*3

אימון B :
רגליים :
סקוואט - 8*3
דדליפט - 8*3
לחיצת רגליים במכונה - 10*3
תאומים בסמית' מאשין - 20*3

גב :
פולי עליון באחיזה רחבה - 10*3
Barbell Row - 10*3
חתירה באחיזה צרה בפולי תחתון - 10*3

יד קדמית :
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט - 10*3
פטישים - 10*3

בטן :
כפיפות בטן 20*3

תודה מראש !
?

התוכנית נראית טובה , הייתי מציע לך להוריד את מספר החזרות ל8 והעלות במשקלים בצורה כזאת שה2 חזרות אחרונות יהיו במאמץ רב, אפילו להגיע למצב שבסט האחרון הצלחת רק 7 חזרות וברגע שתצליח 8 אחרי 2 אימונים תעלה משקל וכן הלאה. בקשר לאימון B
הייתי מוסיף שראגס עם דמבלס , והייתי מחליף במתח את הפולי עליון השאלה אם אתה מצליח לעשות מתח אם לא אז תישאר בפולי עליון.
מחכה לעדכון

• פותח/ת השרשור
התוכנית נראית טובה , הייתי מציע לך להוריד את מספר החזרות ל8 והעלות במשקלים בצורה כזאת שה2 חזרות אחרונות יהיו במאמץ רב, אפילו להגיע למצב שבסט האחרון הצלחת רק 7 חזרות וברגע שתצליח 8 אחרי 2 אימונים תעלה משקל וכן הלאה. בקשר לאימון B
הייתי מוסיף שראגס עם דמבלס , והייתי מחליף במתח את הפולי עליון השאלה אם אתה מצליח לעשות מתח אם לא אז תישאר בפולי עליון.
מחכה לעדכון
היי
התחלתי את התוכנית עם מתח אבל היה לי ממש קשה לעשות ( 4 חזרות רק לסט הראשון) אז החלפתי לפולי ושראגס שמתי באימון A במקום ההרחקה אופקית

מחכה לעדכון
שראגס עם דאמבל? בשביל מה? מה רע בדדליפט?
חס וחלילה.

רק מתחיל את התכנית וכבר להכשל?
שבוע ראשון צריך להיות קליל. תתחיל ממשקלים שאתה מרים בכיף בלי להתאמץ ולאט לאט תעלה בהדרגה... גם שבוע שני ושלישי צריכים להיות סבירים... רק להתקדם במשקל/חזרות באופן קבוע. סבלנות!

חס וחלילה אני לא מוריד מכבודו של הדדליפט ,אני מדבר מניסיון על הגוף שלי , לפיתוח הטרפז בצורה יותר מהירה ומאסיבית אני עושה שראגס עם דמבל,
כל אחד והסטיות שלו ;)

מהנסיון שלי כל מי שראיתי שעושה שראגס - עם טרפזים קטנים כי הוא מתעסק בקטנות.

כל מי שראיתי עם טרפזים גדולים - עושה רק דדליפט.

אפשר לבודד כל שריר פצפון אבל זה בזבוז של זמן במכון. אם הבחור יגדל למשהו מכובד וספציפית הטרפזים שלו יהיו קטנים ביחס לשאר... אולי שווה לשקול.

הטרפז הוא שריר מאוד גדול יחסית לשרירים אחרים בגוף, וכן זה חלק מההנאה שלי והפיתוח , אני עושה שראגס 50 קילו כל יד ואין הרגשה יותר טובה מזה .
אבל כל אחד והגוף שלו ומה שעובד לו וההנאות שלו
בסך הכח המלצתי מניסיון אישי

דדליפט עובד על חלק גדול מהגוף , לכן הוא תרגיל בסיס שכל כך חשוב
Screenshot_20180815-093041_Samsung Internet.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית