הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירים את המטבע הוירטואלי החדש?

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
האמת אני סקפטי אבל בכל זאת נרשמתי

Initiative Q is building a new payment network and giving away significant sums of their future currency to early adopters. It’s by invite only and I have a limited number of invites. My personal invite link: Initiative Q

זה מטבע וירטואלי של בוגרי 8200.

כרגע הוא חינמי לנרשמים. (בעוד כמה ימים הוא מפסיק להיות חינמי ומתחיל להימכר)

יכול להיות שווה ויכול לא..

הוא יפסיק להיות חינמי אחרי תקופת ההרצה ואז יהיה לך 13,000 מהמטבע הזה.

רשום שם שהם משערים שזה יהיה שווה 150,000 שקל.. וואלה אין לי מושג אבל גם אם זה יהיה שווה 10שקל אז הרווחנו כי זה לא עולה לנו כלום עכשיו.

זה נבדק שאין וירוס. סיכון אפס אפשרות גבוה לרווח.

מישהו מכיר את זה?

Initiative Q is building a new payment network and giving away significant sums of their future currency to early adopters. It’s by invite only and I have a limited number of invites. My personal invite link: Initiative Q

רשום שם שהם משערים שזה יהיה שווה 150,000 שקל.. וואלה אין לי מושג אבל גם אם זה יהיה שווה 10שקל אז הרווחנו כי זה לא עולה לנו כלום עכשיו.

מישהו מכיר את זה?
לא הבנתי איך לרכוש שם? כתוב שם רק שצריך להעתיק קישור מסויים ולפרסם אותו בין חברים

לדעתי יהיו פה 3 תרחישים אפשריים:
1. בשלב מסוים תתבקש לשלם סוג של עמלה בגין משהו = זה נסיון ״עוקץ״
2. זאת אחלה דרך לבנות מאגר מידע של כתובות מייל
3. זה חרטוט

• פותח/ת השרשור
אני סקפטי
אבל מה איכפת לי להרשם?
1 זה חרטוט,הפסדתי 2 דקות
2 זה אמיתי אפילו זה יהיה שווה 10 שח זה שווה
לא הבנתי איך לרכוש שם? כתוב שם רק שצריך להעתיק קישור מסויים ולפרסם אותו בין חברים
פשוט כנס ללינק ותתחבר דרך גוגל
ואני אאשר אותך

אני סקפטי
אבל מה איכפת לי להרשם?
1 זה חרטוט,הפסדתי 2 דקות
2 זה אמיתי אפילו זה יהיה שווה 10 שח זה שווה

פשוט כנס ללינק ותתחבר דרך גוגל
ואני אאשר אותך
איך אני מתחבר שמה דרך גוגל?
כתוב שאני צריך שחבר יזמין אותי לזה דרך פייסבוק או טוויטר קודם, אני פשוט משאיר שם את הפוסט ומקווה שזה יזמינו אותי.

אני לא חושב שיש כאן עוקץ, אבל כן חשוב לקרוא את הדרך בה הם חישבו כמה המטבע יהיה שווה - על מנת ש13 אלף Q יהיו שווים 13 אלף דולר נדרשת חשיפה למטבע בגובה 2 טריליון דולר. רק כדי לסבר את האוזן, גובה התמ"ג של ישראל הוא 318 מליארד דולר. קיבלתם להערכתי סכום ששווה מספר חד-ספרתי של אגורות אם הם יצליחו לא רע בכלל.

מישהו מכיר את זה?
איך מתחברים? הוא רושם
User not recognized

אה ההזמנה שלך כבר לא בתוקף

Sorry…
This invite is no longer valid

יש לך עוד אחת?

***עריכה: מצאתי הזמנה אם מישהו צריך...
Initiative Q

נערך לאחרונה:
זה תרמית. כן זה לא עולה לך כלום. אבל אתה עכשיו מתוייג בתור בן אדם "שקל לעבוד אליו או לגרום לו להצטרף לדברים כאלו".

זה תרמית. כן זה לא עולה לך כלום. אבל אתה עכשיו מתוייג בתור בן אדם "שקל לעבוד אליו או לגרום לו להצטרף לדברים כאלו".
זה לא תרמית אלא סוג של מהלך. לי זה הזכיר את הבדיחה הזאת

איש עסקים חכם פנה לבנו הצעיר ואמר לו, "בני, אני רוצה שתינשא למישהי שאני אכיר לך!"

"לא תודה אבא", אמר הבן, "אני מעדיף לבחור את רעייתי לעתיד לבדי."

האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בבתו של ביל גייטס?"

הבן השיב, "זה כבר סיפור אחר…"

למחרת פנה האב לאדם העשיר בעולם ולחברו הטוב – ביל גייטס – ואמר לו, "ביל, יש לי חתן לבת שלך!"

"לא תודה", אמר ביל גייטס, "בתי צעירה מדי להתחתן."

האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בבחור צעיר שמשמש כסגן נשיא הבנק העולמי?"

ביל גייטס השיב, "זה כבר סיפור אחר…"

המשיך האב ופנה לנשיא הבנק העולמי ואמר לו, "יש לי עבורך בחור צעיר למשרת סגן נשיא!"

נשיא הבנק העולמי, "תודה אבל גם כך יש לי יותר סגנים משאני צריך…"

האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בחתנו של ביל גייטס?"

כיום המטבעות הוירטואלים הם מבוזרים, מה שמאפשר מניעה מגוף יחיד להחזיק בכל הכוח על הכסף (כמו ממשלה). במקרה הזה היזמים שולטים בכסף. כלומר אין מניעה שלהם להדפיס לעצמם או מיליון מטבעות ברגע שהם יהיו שווים משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית