הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן החיים של יהומובין בגוף

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
אני רוצה להתחיל בקרוב לקחת יהומבין, אבל כיוון שאני גם לוקח T4 שמשפיע עם על המטבוליזם של הגוף- דופק, לחץ דם וכ'ו, אני רוצה לשלב אותם ככה שלא התנגשו אחד בשני, זאת אומרת שאם זמן החיים של היהומבין הוא 6 שעות, אני אקח בבוקר את היהומבין ורק בערב את ה-T4, לכן אשמח שתענו לי.

עוד משהו בנוגע לפורטוקולים 3,4 - כאשר מבצעים HIIT עם אפדרין גם יהיו תופעות לוואי כמו יהומבין לפני אימון משקולות?

תודה.

אני לא יודע לגבי יהומבין, אבל אפדרין לדוגמה זמן מחצית החיים הוא משהו כמו 12-16 שעות, קלן זה 24-36 שעות, אני מניח שיהומבין איפשהו בינהם

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לגבי יהומבין, אבל אפדרין לדוגמה זמן מחצית החיים הוא משהו כמו 12-16 שעות, קלן זה 24-36 שעות, אני מניח שיהומבין איפשהו בינהם

זאת אומרת שאם אני אקח יהומבין ב-5 בבוקר ואת ה-T4 ב-3 זה יהיה בסדר?

לא יודע, לא יכול לענות על השאלה הזו. מה שכן יש הרבה אנשים שעושים סייקלים של T3 עם יהומבין או קלן ועדיין חיים, בכל מקרה תתיעץ עם רופא או רוקח שאתה יכול לסמוך עליו.

• פותח/ת השרשור
לא יודע, לא יכול לענות על השאלה הזו. מה שכן יש הרבה אנשים שעושים סייקלים של T3 עם יהומבין או קלן ועדיין חיים, בכל מקרה תתיעץ עם רופא או רוקח שאתה יכול לסמוך עליו.

אני יכול פשוט לקחת 2-3 פעמים בשבוע יהומבין ולדלג על ה-T4, גם אופציה.

לא נשמע חכם במיוחד, בכל מקרה אני לא מכיר את המצב הרפואי שלך ולא נראה לי שמישהו כאן יוכל לענות לך על השאלה הזו, היא קצת גדולה על הפורום.

• פותח/ת השרשור
לא נשמע חכם במיוחד, בכל מקרה אני לא מכיר את המצב הרפואי שלך ולא נראה לי שמישהו כאן יוכל לענות לך על השאלה הזו, היא קצת גדולה על הפורום.

שלחתי מייל על זה אתמול ל-LYLE גם לו לא היה מענה \=. כמו שאמרת רק רופא/רוקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית