הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפועות

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
שיקול להתחיל סייקל אחרי הרבה זמן של מחשבות.
יש לי רקע של שנים בתחום ורציתי לקבל בוסט.
השאלה שלי לפני שאני מתחיל להתעמק במידע לעומק כיצד להתחיל את הטסט הראשון. רציתי לשאול אם תאכלו להפנות אותי למידע עדכני נכון להיום בפורום מה השלכות באמת של הסטרואידים ועד כמה באמת זה מזיק אם בכלל שנאכל לעשות השווה עלות מול תועלת.

נערך לאחרונה:
לא יודע מה קורה אחרי הסייקל, ההפסקות שלי קצרות אם בכלל. לא רואה טעם לעשות סייקל אחד. זה אורח חיים בדר״כ אחרי שמתחילים, במקרה הטוב עושים פעם בשנה (נדיר) במקרה הרע לא יורדים במשך שנים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה קורה אחרי הסייקל, ההפסקות שלי קצרות אם בכלל. לא רואה טעם לעשות סייקל אחד. זה אורח חיים בדר״כ אחרי שמתחילים, במקרה הטוב עושים פעם בשנה (נדיר) במקרה הרע לא יורדים במשך שנים.
לא יהיה יעיל מידי פעם לתת סייקלים לא על בסיס קבוע כדי לתת פושים?

לא יהיה יעיל מידי פעם לתת סייקלים לא על בסיס קבוע כדי לתת פושים?
אל תשכח שאחרי סייקל יש roll back גם עם אימונים נכונים וpct נכון אחר כך במיוחד שיש לך מסה גדולה (מעל 100 קילו) היה קשה מאוד לתחזק אותה בלי פארמה

יש תמיד דיון אם עדיף להיות על חומר כל הזמן ולרדת למינון נמוך בתור ״הפוגה״ או לרדת מחומר לתקופות לטובת בריאות / לייעל את ההשפעה של החומר.

• פותח/ת השרשור
יש תמיד דיון אם עדיף להיות על חומר כל הזמן ולרדת למינון נמוך בתור ״הפוגה״ או לרדת מחומר לתקופות לטובת בריאות / לייעל את ההשפעה של החומר.
1. אם מורידים את החומר לגמרי בתקופת התאוששות בין סייקלים כמה אחוז בערך יורד מהשגים שהשגנו או שבעצם הכל יורד

2. אז למה תמיד מדברים גם הבודיבלדינג שהם ברמות הגבוהות המצב שמגייע עקב השימוש שיספיק הגוף לייצור טסטארון ויצטרכו להיות על שימוש קבוע

נערך לאחרונה:
1. אם מורידים את החומר לגמרי בתקופת התאוששות בין סייקלים כמה אחוז בערך יורד מהשגים שהשגנו או שבעצם הכל יורד

2. אז למה תמיד מדברים גם הבודיבלדינג שהם ברמות הגבוהות המצב שמגייע עקב השימוש שיספיק הגוף לייצור טסטארון ויצטרכו להיות על שימוש קבוע
1. לא הכל יורד, אבל אי אפשר לדעת כמה ירד זה תלוי ביותר מדי גורמים ואי אפשר לשער ללא נסיון אישי.

2.
קודם כל תפסיק להקשיב ל״בודיבילדרים ברמות הגבוהות״ ותתחיל להקשיב למאמנים, חוקרים וכו׳. תמצא את מי שמוביל בתחום ותעקוב אחריהם.

דבר שני הם נמצאים על חומר (אני מניח) כי לא רוצים לרדת מחומר, ככ פשוט.

• פותח/ת השרשור
1. לא הכל יורד, אבל אי אפשר לדעת כמה ירד זה תלוי ביותר מדי גורמים ואי אפשר לשער ללא נסיון אישי.

2.
קודם כל תפסיק להקשיב ל״בודיבילדרים ברמות הגבוהות״ ותתחיל להקשיב למאמנים, חוקרים וכו׳. תמצא את מי שמוביל בתחום ותעקוב אחריהם.

דבר שני הם נמצאים על חומר (אני מניח) כי לא רוצים לרדת מחומר, ככ פשוט.
1. מי מודך לחיקוי אמין בתחום שניתן לעקוב אחריו?
2. מתאמנים כמו ריץ פיאנטה לא מת בגלל החומרים לדוגמה

לצערי בתחום החומרים לא כולם פתוחים לדבר בפומבי. אבל ממליץ לעקוב אחרי:
Dr Mike Israetel
Broderick Chavez (Evil Genius Performance)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית