הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ל לשיער

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
בוקר אור,
רציתי לדעת אם יש מחקרים עדכניים בנושא ג'ל לשיער

שומעים הרבה שמועות מאנשים שאנשים ששמו ג'ל כשהיו צעירים - הקריחו מוקדם
כולם מפחידים אותי לשים כל סוג של ג'ל כי הסיכון לא שווה את זה ויש מצב טוב שזה קורם להתקרחות...

השאלה אם יש מחקר שמדבר על ג'לים לשיער, והאם יש לפחד מנזק לטווח הארוך..?

תודה!

בוקר אור,
רציתי לדעת אם יש מחקרים עדכניים בנושא ג'ל לשיער

שומעים הרבה שמועות מאנשים שאנשים ששמו ג'ל כשהיו צעירים - הקריחו מוקדם
כולם מפחידים אותי לשים כל סוג של ג'ל כי הסיכון לא שווה את זה ויש מצב טוב שזה קורם להתקרחות...

השאלה אם יש מחקר שמדבר על ג'לים לשיער, והאם יש לפחד מנזק לטווח הארוך..?

תודה!
תקנה ג׳ל טבעי.

• פותח/ת השרשור
תקנה ג׳ל טבעי.

יש לך המלצות? לסוג מסוים ? חברה מסוימת?
מה לחפש במרכיבים שאהיה רגוע?
הבנתי שג'ל לא בריא לשיער ועדיף ווקס..
אבל הכל בגדר שמועות ולא מבוסס.

מאוד רוצה לשים חומר בשיער אבל לא רוצה לקחת סיכונים

תשאל את @nlr666

וברצינות, בתור אחד שטיפה מקריח ועם קרחת מרצוני
זה הכל עניין של גנטיקה
זה בדרך כלל עובר דור כן דור לא.

• פותח/ת השרשור
ברור שלגנטיקה חלק עצום בנושא..
אבל המון אנשים מצביעים על הג'לים והקרמים שאנשים שמים כל יום כסיבה מרכזית להתקרחות הדור שלנו

אני מחפש מחקר אמין או משהו מבוסס....

או המלצה על ג'ל או ווקס או לא יודע מה שהם טבעיים ללא שום סיכון

ג'לים לא באמת יהפכו אנשים לקרחים. יש הרבה אנשים ששמים ג'לים ויש להם שיער מלא בגילאים מבוגרים.
מה שמשפיע זה הגנטיקה בעיקר.
גם לאנשים במאה הקודמת היה קרחות בגילאים מבוגרים יותר...

יש לך המלצות? לסוג מסוים ? חברה מסוימת?
מה לחפש במרכיבים שאהיה רגוע?
הבנתי שג'ל לא בריא לשיער ועדיף ווקס..
אבל הכל בגדר שמועות ולא מבוסס.

מאוד רוצה לשים חומר בשיער אבל לא רוצה לקחת סיכונים
כתוב מיוצר ממרכיבים טבעיים

למה לא ווקס? חוץ מזה רוב הסלבריטאים שחקנים וכו' שמים חומרים לשיער יום יום במשך שעות, להמון מהם יש שיער עד גילאים מאוחרים מאוד
בתכלס זה גנטיקה ודי, פשוט לא להשתמש במשהו זבל מידי שעושה לך את השיער קשה כמו אבן (ג'ל)...אלא נניח ווקס או משהו בסגנון.

למה לא ווקס? חוץ מזה רוב הסלבריטאים שחקנים וכו' שמים חומרים לשיער יום יום במשך שעות, להמון מהם יש שיער עד גילאים מאוחרים מאוד
בתכלס זה גנטיקה ודי, פשוט לא להשתמש במשהו זבל מידי שעושה לך את השיער קשה כמו אבן (ג'ל)...אלא נניח ווקס או משהו בסגנון.
90 אחוז מהם השתלות שיער

גנטיקה קובעת את הרוב..אם אבא שלך קירח או שיש לך דודים קירחים תחזיק אצבעות שזה ידלג עליך כי זה כן יכול לדלג. לגבי ג'ל זה לא משהו 100 אחוז שיגרום לך קרחת אבל אם לשחק על בטוח אז תמרח רק למעלה, שלא יגיע לשורש. עדיף גם וקס או קרם לחות לשיער

• פותח/ת השרשור
טוב אז המסקנה להשתמש בווקס ולא בג'ל..
לא למרוח כל יום
לא להגיע לקרקפת אלא למרוח רק על השיער למעלה

נראה לי שאני מסודר 🤩

יש אנשים ששמים ג'ל גם בגיל מבוגר ולא מקריחים, מצד שני יש מלא אנשים שלא נגעו בג'ל והקריחו בגיל צעיר. הייתי אומר שאלה ששמו ג'ל והקריחו בגיל צעיר לא מעידים על כלום.

90 אחוז מהם השתלות שיער

למה סתם להפליץ דברים? אתה יכול לראות מי עושה השתלות ומי לא. יש לך מליון ואחת דוגמאות לאנשים שהקו שיער שלהם לא הלך מילימטר
אחורה ואתה לא יכול לעשות השתלה לפני שאתה מקריח כמעט לגמרי (הכוונה מספיק כדי לעשות השתלה)

90 אחוז מהם השתלות שיער
גם על טראמפ אומרים שזה פיאה בכלל והוא הוכיח שזה לא..זה נובע מקנאה. אנשים אוהבים להניח שלא הכל נוצץ בחיים של מצליחים אבל לפעמים זה באמת אמיתי.
אגב סלבריטאים תסתכלו על הנסיך ויליאם שבשנות ה20 שלו כבר הקריח לגמרי ואני מניח שהוא יכל עם הכסף שלו לתפור את הבעיה אבל וואלה לא עשה כלום

• פותח/ת השרשור
יש אנשים ששמים ג'ל גם בגיל מבוגר ולא מקריחים, מצד שני יש מלא אנשים שלא נגעו בג'ל והקריחו בגיל צעיר. הייתי אומר שאלה ששמו ג'ל והקריחו בגיל צעיר לא מעידים על כלום.

מסכים.. לכן רציתי ביסוס אמיתי ולא לשער סתם ע"פ זה שאני מכיר כמה אנשים ששמו ג'ל כבר מגיל 10 ובגיל 28 כבר הם מקריחים ואבא שלהם בן 55 עם מלא שיער

גנטיקה קובעת את הרוב..אם אבא שלך קירח או שיש לך דודים קירחים תחזיק אצבעות שזה ידלג עליך כי זה כן יכול לדלג. לגבי ג'ל זה לא משהו 100 אחוז שיגרום לך קרחת אבל אם לשחק על בטוח אז תמרח רק למעלה, שלא יגיע לשורש. עדיף גם וקס או קרם לחות לשיער
זה גם תלוי בצד של האמא.
למה סתם להפליץ דברים? אתה יכול לראות מי עושה השתלות ומי לא. יש לך מליון ואחת דוגמאות לאנשים שהקו שיער שלהם לא הלך מילימטר
אחורה ואתה לא יכול לעשות השתלה לפני שאתה מקריח כמעט לגמרי (הכוונה מספיק כדי לעשות השתלה)
תבדוק בעצמך שם שם. יש לך גוגל? תבדוק ותהנה.
גם על טראמפ אומרים שזה פיאה בכלל והוא הוכיח שזה לא..זה נובע מקנאה. אנשים אוהבים להניח שלא הכל נוצץ בחיים של מצליחים אבל לפעמים זה באמת אמיתי.
אגב סלבריטאים תסתכלו על הנסיך ויליאם שבשנות ה20 שלו כבר הקריח לגמרי ואני מניח שהוא יכל עם הכסף שלו לתפור את הבעיה אבל וואלה לא עשה כלום
''קנאה''. טראמפ זה פאה ואני חולה על טראמפ הוא אחלה גבר שבעולם:
החדשות

אני האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא קנאי. אני מפרגן לכולם על כל דבר.
אם אתה לא יודע אל תבלבל את השכל פשוט תגיד לא יודע.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית