R romma953 משתמש מתחיל 175 8 נק' מוניטין: 8 0 175 8 2/9/18 #1 מישהו משתמש השתמש בהם רציתי לקנות ADIDAS ADIPOWER והמליצו לי שם בחנות על זה אמרו לי שזה דגם יותר חדש וטוב אז מישהו יכול לתת דעה.
מישהו משתמש השתמש בהם רציתי לקנות ADIDAS ADIPOWER והמליצו לי שם בחנות על זה אמרו לי שזה דגם יותר חדש וטוב אז מישהו יכול לתת דעה.
גיאצ'ו משתמש פעיל 736 528 נק' מוניטין: 1,439 0 736 528 2/9/18 #2 זה לא דגם חדש (החדש זה הלייסטונג). זו נעל משולבת לאימוני קרוספיט וכד'. נמוכה יותר מהאדיפאוור, והרבה פחות קשיחה.
זה לא דגם חדש (החדש זה הלייסטונג). זו נעל משולבת לאימוני קרוספיט וכד'. נמוכה יותר מהאדיפאוור, והרבה פחות קשיחה.
R romma953 משתמש מתחיל 175 8 נק' מוניטין: 8 0 175 8 3/9/18 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י גיאצ'ו: זה לא דגם חדש (החדש זה הלייסטונג). זו נעל משולבת לאימוני קרוספיט וכד'. נמוכה יותר מהאדיפאוור, והרבה פחות קשיחה. לחצו כדי להרחיב... יש לך המלצה לנעל טובה של אדידס שאפשר לקנות אצלם בחנות?
נכתב ע"י גיאצ'ו: זה לא דגם חדש (החדש זה הלייסטונג). זו נעל משולבת לאימוני קרוספיט וכד'. נמוכה יותר מהאדיפאוור, והרבה פחות קשיחה. לחצו כדי להרחיב... יש לך המלצה לנעל טובה של אדידס שאפשר לקנות אצלם בחנות?