הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי כדורגל מלאים - 90 דקות לצפייה?א

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני מאמן כדורגל ואני מחפש היכן אני יכול לראות משחקי כדורגל מלאים של 90 דקות - לא בשידור ישיר, אלא לצפייה שהמשחק נגמר..

מצאתי ביוטיוב כמה משחקים בודדים מהפריימר ליג או מהולנד אבל מעניין אותי אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד היכן אני יכול לצפות במשחקים מלאים

תודה על העזרה

אני מאמן כדורגל ואני מחפש היכן אני יכול לראות משחקי כדורגל מלאים של 90 דקות - לא בשידור ישיר, אלא לצפייה שהמשחק נגמר..

מצאתי ביוטיוב כמה משחקים בודדים מהפריימר ליג או מהולנד אבל מעניין אותי אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד היכן אני יכול לצפות במשחקים מלאים

תודה על העזרה
תהיה יותר ספציפי.. איזה משחקים? כל משחק ליגה כולל ליגה ישראלית? רק משחקים "גדולים"?
הפתרון הכי יעיל שאני יכול לחשוב עליו ובתשלום (כנראה שיש לך כבר ואתה משלם על זה כבר), הוא לקנות YES/HOT או כל ממיר דיגיטלי, להזמין את כל ערוצי הספורט ולהקליט הכל מבעוד מועד.
אם אתה לא רוצה להזמין בתשלום אז יש לך את הליגה הספרדית, האיטלקית ועוד כמה שידורים שכבר כלולים בחבילות הבסיסיות.

אגב אני עם סלקום טיוי ואני יכול לראות שידור חוזר של הערוצים שבוע אחורה, ככה שאני לא צריך להקליט מראש ותמיד יכול לחזור ולראות שידורים.

תכתוב פשוט שם של 2 קבוצות וfull game וכנראה זה ימצא לך (במיוחד אם זה משחק גדול)

• פותח/ת השרשור
תהיה יותר ספציפי.. איזה משחקים? כל משחק ליגה כולל ליגה ישראלית? רק משחקים "גדולים"?
הפתרון הכי יעיל שאני יכול לחשוב עליו ובתשלום (כנראה שיש לך כבר ואתה משלם על זה כבר), הוא לקנות YES/HOT או כל ממיר דיגיטלי, להזמין את כל ערוצי הספורט ולהקליט הכל מבעוד מועד.
אם אתה לא רוצה להזמין בתשלום אז יש לך את הליגה הספרדית, האיטלקית ועוד כמה שידורים שכבר כלולים בחבילות הבסיסיות.

אגב אני עם סלקום טיוי ואני יכול לראות שידור חוזר של הערוצים שבוע אחורה, ככה שאני לא צריך להקליט מראש ותמיד יכול לחזור ולראות שידורים.

אני מדבר על משחקים מה-5 ליגות הגדולות (אנגליה,ספרד,צרפת,איטליה,גרמניה)
יש לי את כל ערוצי הספורט בתשלום, אבל אני רוצה את ההקלטה למחשב.. ואז במחשב אני עורך את הוידיאו

יש לך רעיונות אחי?
תכתוב פשוט שם של 2 קבוצות וfull game וכנראה זה ימצא לך (במיוחד אם זה משחק גדול)

זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.. לא מצאתי ככה את רוב המשחקים

אני מדבר על משחקים מה-5 ליגות הגדולות (אנגליה,ספרד,צרפת,איטליה,גרמניה)
יש לי את כל ערוצי הספורט בתשלום, אבל אני רוצה את ההקלטה למחשב.. ואז במחשב אני עורך את הוידיאו

יש לך רעיונות אחי?
בחיפוש ראשוני בגוגל אני רואה שיש מכשירים שממירים את הסרטונים לטלויזיה.
אני לא מבין גדול, מעולם לא ניסיתי. אבל אם יש לך את כל חבילות הספורט ויכולת הקלטה אז פשוט תריץ חיפוש בגוגל על העברה/המרה למחשב או לכונן חיצוני.
כמובן שאם יש פה אנשים שמבינים בתהליך הזה ספציפית אז אולי יתנו לך פתרון ספציפי.
מציע לך בנתיים להריץ חיפוש על ההמרה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית