הזרקתי חומר מזוייף

shlomi1994

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
חברים בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי היום הדילר אמר לי שהחומר מזוייף אחרי שהתלוננתי על כאבים חזקים בישבן (כואב לשבת או לישון בלילה) ויש עכשיו כמו מין גולה כזאת בתוך התחת אין נפיחות או משהו אבל אני מרגיש אותה כאילו עקץ אותי משהו אבל מבפנים.. ויש לי גם שיעול חזק (הזרקתי ביום ראשון ועד עכשיו סובל)
זה עובר? מה לעשות?
בנתיים אני שם וולטרן אבל זה לא עוזר מחר קבעתי תור לרופא אולי לבקש אנטיביוטיקה
אבל מה שמפריע לי זאת הגולה הזאת זה מרגיש כאילו היא לא תעבור בחיים ותמיד תהיה בתוך הגוף שלי(כן זה פעם ראשונה שלי ואני מפחד )

קבצים מצורפים

• 41572311_2191269027829332_730828585660579840_n.jpg
    41572311_2191269027829332_730828585660579840_n.jpg
    KB 39 · צפיות: 190
בא נתחיל מיזה למה שהדילר זה שמכר לך אמר לך שזה מזוייף? ויש מצב שפשוט נפלת על ויאל שהוא קצת לא סטרילי כעקרון זאת חברה מחול לפי מה שהבנתי וזה ייצור ug לפעמים יש כמה ויאלים בודדים שנופלים לא נקיים כל כך תלוי ברמת הייצור לפי מה שהבנתי מחבר שקשור לתחום, וזה יכול לקרות בכל חברה בלי שום קשר לייצור בארץ או בחו"ל

• פותח/ת השרשור
המספר הסיריאלי שעל הקופסא לא עבר באתר שלהם זאת אומרת שכבר לא אמיתי
והדילר זה חבר טוב שלי והוא בעצמו לא ידע (רק אחרי שבירר ממש לעומק עם מי שהביא לו את זה)
והשאלה שלי אל הגולה הזאת עוברת? והכאבים?

בחיאת אתה מזריק חרא לגוף שיכול להיות רעל עכברים, מה אתה מורח ולטורן ושואל אותנו?
לך לרופא רציני עם הבקבוק ושיבדוק כמו שצריך מה יש בו.
ועל הדרך תשאל את ה'חבר' שלך מי הביא לו את זה.

לא כל כך בטוח שמזוייף מבחינת החומר עצמו. אני לא מבין בזיופים, אבל לייצר טסט זה לא מדע טילים ולא ככ יקר, יכול להיות שהזיוף הוא של המותג ולא של החומר עצמו. אבל יכול להיות שהייצור היה באיכות ירודה / לא סטרילי.

כמה ימים עברו? לי קורה לפעמים עם חברה ״אמינה״ שיש נפיחות וגולה כמעט שבוע. זה באסה רצינית אבל לפעמים נופלים על ויאל דפוק.

זה נכון זה קורה לפעמים, גם כשאני מזריק טסט לפעמים נפלתי על ויאל לא שגרם לי לגוש אבל היו מקרים שטיפה כאב האיזור אבל עבר אחרי יום בא נגיד 20% הרגשתי כאב, זה כאב סביל, יצא לי אפילו להזריק 8מיל במזרק בשוט אחד לישבן ולא הרגשתי לא כאבים לא כלום ממש הזזוי נכנס חלק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית