הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומר מזוהם

• פותח/ת השרשור ASbrz
  • פורסם בתאריך

ASbrz

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
שלום לחברי הפורום
לפני כמה שבועות איזור העכוז התנפח לי עקב זריקה בסוף זה היה זיהום וטופל במיון עם ניתוח ואנטיביוטיקות (אחרי שחיכיתי כמעט שבועיים ללכת לטפל בזה)
אתמול אחרי זריקה בפלח אחר שוב פעם התנפח לי והכאבים איומים ומרגיש את אותה ההרגשה הפעם הקפדתי על חיטוי נכון וטכניקת זריקה, כנראה שהחומר עצמו מזוהם
מה אפשר לעשות שוב כדי לא לעבור את כל התהליך של המיון? לבקש מהרופא אנטיביוטיקה? לקחת אנטי דלקתיים?

שלום לחברי הפורום
לפני כמה שבועות איזור העכוז התנפח לי עקב זריקה בסוף זה היה זיהום וטופל במיון עם ניתוח ואנטיביוטיקות (אחרי שחיכיתי כמעט שבועיים ללכת לטפל בזה)
אתמול אחרי זריקה בפלח אחר שוב פעם התנפח לי והכאבים איומים ומרגיש את אותה ההרגשה הפעם הקפדתי על חיטוי נכון וטכניקת זריקה, כנראה שהחומר עצמו מזוהם
מה אפשר לעשות שוב כדי לא לעבור את כל התהליך של המיון? לבקש מהרופא אנטיביוטיקה? לקחת אנטי דלקתיים?
קודם כל כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה שנתת באותו אזור , יש עוד שרירים בגוף , כתפיים ,רגליים עדיף , איזה חברה זאת ? , אולי תשקול לקחת חומר רפואי אם אתה משתמש רק בטסט

• פותח/ת השרשור
קודם כל כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה שנתת באותו אזור , יש עוד שרירים בגוף , כתפיים ,רגליים עדיף , איזה חברה זאת ? , אולי תשקול לקחת חומר רפואי אם אתה משתמש רק בטסט
עבר 4 ימים מהזריקה הקודמת סוויס פארמה. אתמול הבאתי זריקה מפיור ושוב פעם כאב נפיחות כמו לפנח הניתוח

עבר 4 ימים מהזריקה הקודמת סוויס פארמה. אתמול הבאתי זריקה מפיור ושוב פעם כאב נפיחות כמו לפנח הניתוח
לדעתי קודם כל לתקופה הקרובה לעסוב את האזור לחלוטין , תעבור לשרירים שונים ותראה אם שוב יש דבר כזה , תעבור לרפואי , ותראה שאין לך רגישות מסיימת, באיזה חומרים אתה משתמש

לך לרופא משפחה אם הוא יראה צורך יפנה אותך למיון... לדעתי תעבור להזריק בכתף/קוואדס עזוב את הישבן

ראשית כל תפסיק להזריק חומרים של חברות שחצי מדינה לא נוגעת בהם ותביא חומרים טובים או חומר שיש עליו רק תגובות טובות או רפואי מקורי.(תשלם יותר)
אתה צריך להבין שברגע שיש לך זיהום וזה מגיע לדם אתה יכול למות בזמן קצר אם לא תקבל עזרה רפואית ומהר.
גש לרופא שיחליט מה עושים אם תקבל הפניה למיון תטפל בעצמך.
המיקום בישבן איפו שעברת ניתוח וניקוי של האזור אל תזריק בצד הזה יותר. בצד השני אם גם יש זיהום גם שם אל תעשה זריקות בחודשים הקרובים. איפו שעברת ניתוח בישבן נשאר צלקת? אז תבין לבד שמי שהמליץ לך לעשות בכתף עם תמשיך להזריק זבל גם בכתף ישאר לך צלקת. בהצלחה.

יצא לי להשתמש בפיור.. לא חומר להיט. אבל בטח לא גרם לי זיהום.

אישית אני משתמש רק בורטקס.
אפילו pip לא קיבלתי מהם!
אחלה חברה.

אני אישית חושב שמשהו בטכניקה שלך לא נכון..
אתה דואג לחטא ידיים.. לחטא את הויאל.. להחליף מחט משאיבה להזרקה...
ועוד...

• פותח/ת השרשור
ראשית כל תפסיק להזריק חומרים של חברות שחצי מדינה לא נוגעת בהם ותביא חומרים טובים או חומר שיש עליו רק תגובות טובות או רפואי מקורי.(תשלם יותר)
אתה צריך להבין שברגע שיש לך זיהום וזה מגיע לדם אתה יכול למות בזמן קצר אם לא תקבל עזרה רפואית ומהר.
גש לרופא שיחליט מה עושים אם תקבל הפניה למיון תטפל בעצמך.
המיקום בישבן איפו שעברת ניתוח וניקוי של האזור אל תזריק בצד הזה יותר. בצד השני אם גם יש זיהום גם שם אל תעשה זריקות בחודשים הקרובים. איפו שעברת ניתוח בישבן נשאר צלקת? אז תבין לבד שמי שהמליץ לך לעשות בכתף עם תמשיך להזריק זבל גם בכתף ישאר לך צלקת. בהצלחה.
הלכתי לרופא שנתן לי אנטיביוטיקה צפלקסין, הפצע בישבן איפה שעברתי ניתוח לא נסגר עדין במלואו

• פותח/ת השרשור
משתף אתכם חברים, כבר יום שלישי עם האנטיביוטיקה הכאב כמעט נעלם, חשוב לתפוס דברים כאלה בזמן לפני שנתפתח למשהו מסוכן!

מותגים חרא שמייצרים בארץ שמנים זולים ומגעילים ניסיתי את שניהם. הסוויס יחסית עדיף הפיור זבל כימי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית