הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל GH

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך

MENAHM

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
-71
52
2
חבר סיפר לי שזה יגדיל את תאי השריר שלי ויתן לי יותר יכולות להגדיל את השריר בטווח הארוך...
אבל הוא גם אמר שזה גם יגדיל לי את הלב ויגביר את הסיכוי ליותר מחלות לב (?)
כדאי לקחת?

תקרא על gh באינטרנט יש המון מאמרים שיגידו לך מה זה בדיוק , gh גורם להיפרפלזיה בתאי השריר מה שאומר שיהיה יותר סיבי שריר ממה שאני יודע הוא גורם לגדילה של עצמות בנוסף להיפרטרופיה של הלב , מוריד לחץ דם , מעלה את תפוקת הלב , מעודד שינה טובה יותר , גורם לירידה ב ldl , משפר תפקוד מיני זה מבחינה חיובית מבחינה שלילית יכול לגרום לסרטן כמו שאר הורמונים סינטטים.

ברוסיה כל כך מתלהבים מי gh שהם אפילו עושים סייקלים של פפטידים כאלה ודברים דומים חייב לציין שכן זה יכול לקדם אבל זה "סייקל" וגם מאוד לא כלכלי עדיף לשלב hgh בסייקלים עם כבר רק דעתי לא נתקלתי בבודדים שמשתמשים בפפטידים

פפטידים זה די נפוץ. ספציפית כאן באוסטרליה זה אפילו חוקי ומסודר (לא עובר בדיקות WADA עדיין).

העניין שזה חומר יחסית יקר (רמה רפואית) וההשפעה לא מתקרבת לחומר ״רגיל״.

מהנסיון שלי / שמועות בדר״כ מוסיפים את זה לסייקל קיים, מוסיפים לטיפול בפציעה (פפטיד ספציפית שלא זוכר מה שמו) או חבר׳ה שלא רוצים לקחת סטרואידים מנסים את זה.

כשמתחילים להתעסק בחומרים לא מספיק ש"חבר סיפר לך" תצטרך לחקור קצת יותר בנושא
אני מסכים איתך הניסיון שלי דל לחלוטין רק התחלתי סייקל שני.המעגל באזור שלי פשוט ענק ולרוב גם לא מתביישים להודות בזה לכן אני חוקר תתוכן לעומק מתענין בתופעות לוואי מתענין בתוצאות ובידע של אנשים אחרים
ובגלל שכן חקרתי לעומק את נושא הפפטידים אני מרגיש מספיק טוב בנוגע ללהוסיף פפטידים לסיקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית