הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים ובדיקת זרע

• פותח/ת השרשור moreko
  • פורסם בתאריך

moreko

משתמש מתחיל
75
6
נק' מוניטין:
15
75
6
שלום.

מה בדיוק נפגע בפוריות עם אני משתמש בחומרים .?

צורת הזרע פגע בתאים שהם לא תקינים ?

נגיד ואני עושה בדיקת זרע בזמן סייקל מה יהיה בתוצאות ? תאים לא תקינים או שלא קיים תאים בכלל

זה אינדיוידואלי מאוד מאדם לאדם. בגדול מי שמשתמש להורך זמן בחומרים ובמינונים גבוהים האיכות זרע יורדת הכמות זרעונים יורדת והם מאבדים מהירות. ורק אחרי הפסקה מחומרים ו PCT כל העניין מתאושש וחוזר לקדמותו . אני מכיר אנשים שעשו הרבה סייקלים במשך כמה שנים והאישה שלהם נכנסה להריון בלי בעיה הזרע שלהם לא נפגע ממש כי הגוף מגיב טוב. ולפעמים מתאמן יכול לעשות 2-3 סייקלים והוא צריך לעשות הפסקה שנה מחומרים שעד שהזרע יהיה מספיק טוב שאישה תיקלט

מה בדיוק נפגע בפוריות עם אני משתמש בחומרים .?
יכול להפגע כמות הזרע, המהירות/תזוזה שלהם והאיכות באופן כללי (ראשים פגומים/זנבות קצוצים וכו')

נגיד ואני עושה בדיקת זרע בזמן סייקל מה יהיה בתוצאות ? תאים לא תקינים או שלא קיים תאים בכלל
משתנה מאדם לאדם. יש כאלו שלא יפגעו כלל. זה תלוי גם בחומרים שאתה לוקח. יש אנשים שהכניסו נשים להריון תוך כדי סייקל..

• פותח/ת השרשור
יכול להפגע כמות הזרע, המהירות/תזוזה שלהם והאיכות באופן כללי (ראשים פגומים/זנבות קצוצים וכו')

אם עשיתי בדיקות דם והבדיקות מראות התאוששות מלאה .
יש לשלול פגיעה בזרע אם קיים מסיבת הסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית