הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעם בשבועיים , טסט 100-150 מ"ג

דניאל כספ

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
לא יודע מינון מדויק ... אבל יש לי טסטסטורון נמוך מהנורמה בנוסף לשינה של 15 שעות מקסימום ביום יום (ישן כמו מת )
וגם אחרי כמה שעות מרגיש כאילו דפקתי 10 אימונים חזקים ועייף מאוד .
יש גם חוסר בתיאבון .

אוכל רק קופסא של טונה ואורז ... הרבה פחות מהנטרלי שלי ... ולא יורד אפילו קילו (מוזר ... כבר חודש זה ככה )

יש דיכאון כבר שנה והחודש חל דרדור באכילה .

אני ב 95 % בטוח שיש חוסר בטסט ובקרוב אלך לאנדוקרינולוג לבדוק את זה .

לא יודע אם אפשר לשאול פה מאיפה משיגים טסט ... ככה שאם עברתי על החוקים תערכו תאשכול .

הכמות הזאת של הטסט בשבועיים - שלוש ... יכולה לפגוע בציר ההורמונלי ? יהיה נזק בתפקוד ?

לא יודע אם אפשר לשאול פה מאיפה משיגים טסט ... ככה שאם עברתי על החוקים תערכו תאשכול .
אסור

הכמות הזאת של הטסט בשבועיים - שלוש ... יכולה לפגוע בציר ההורמונלי ? יהיה נזק בתפקוד ?
לא סביר לזמן ממושך

אוכל רק קופסא של טונה ואורז ... הרבה פחות מהנטרלי שלי ... ולא יורד אפילו קילו (מוזר ... כבר חודש זה ככה )
אתה לא באמת בגרעון

אם אתה לא יורד במשקל אז אתה לא בגרעון ו/או לא סופר נכון קלוריות. או שאולי אתה כן סופר אבל משתולל בסופ"ש או כל יום אחר ואז מפצה על הגרעון שהייתה בו. או שאתה לא נשקל כל יום, לא מבצע ממוצעים שבועיים ולא באמת עוקב נכון אחרי המשקל גוף ולא יודע להעריך את מצבך האמיתי.

עודף בשינה יכול לגרום לדיכאון וגם השמנה , בשינה הגוף שורף פחות קלוריות מאשר בזמן עיירות.
לשינה יש תפקיד חשוב מאוד בשיקום הגוף , אבל גם לעודף שינה יש תופעות לוואי.
תעשה בדיקת דם מקיפה שכוללת פרופיל הורמונלי ותנסה לא להסיק מסקנות לפני שיש לך אבחנה...

@דניאל כספ אם יש לך באמת בעיה חכה לאנדוקרינולוג ותקבל טסט רפואי ומינונים מדויקים במיוחד בשבילך אל תתעסק עם מה שיש בחוץ .. למה לך לנחש מינונים ולשאול אחרים ..
תרוויח רפואי ברמה הכי גבוהה שיש ויהיה טוב 🤪
אלה אם כן זה לא הבעיה שלך ולא תקבל ועדיין אין לך מה לשאול כאן כי זה לא הבעיה .

• פותח/ת השרשור
@דניאל כספ אם יש לך באמת בעיה חכה לאנדוקרינולוג ותקבל טסט רפואי ומינונים מדויקים במיוחד בשבילך אל תתעסק עם מה שיש בחוץ .. למה לך לנחש מינונים ולשאול אחרים ..
תרוויח רפואי ברמה הכי גבוהה שיש ויהיה טוב 🤪
אלה אם כן זה לא הבעיה שלך ולא תקבל ועדיין אין לך מה לשאול כאן כי זה לא הבעיה .

מה הסיכוי שאקבל ?

מי אמר שאני מתחיל סייקל ?
אני בן 16

זריקה פעם בשבוע לא תעשה משהוא רציני
ברוב המקרים תשכח מי זה עד גיל 18 לפחות בענין Trt (אלה עם עברתה תאונה רצינית באשכים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית