הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון pl ברחובות?

כיום יש רק מכון PL אחד בארץ - וולקן בפ״ת.
יש כמה מכונים אחרים עם נטייה / איזור / מתאמנים PL. אישית אני לא מכיר באיזור אשדוד.

• פותח/ת השרשור
לא אכפת לי ממש שהיה של pl מצידי רק שהיה בו פלטות מקצועיות וראק..אפילו סטודיו

• פותח/ת השרשור
מקום אם חברה שמתעסקים/מבינים/מתאמנים בנושא
ועם ציוד מינימלי מקצועי שמתאים להרמות כבדות
אני לא בקיא כל כך בסוגי מוטות או פלטות
אני מדבר יותר על האופי של המקום
אם יש מישו מהאיזור שמכיר/שמע אשמח להכוונה

אופי של מקום בהחלט חשוב ואכן יש מכונים בארץ עם נטייה לפאוורליפטינג מבחינת האוכלוסיה.

אצלי בזמנו (גרייט שייפ כפ״ס) התחלתי בתור שרוט יחיד ולאט לאט הגענו לסביב 10~ מתחרים אני מאמין בסופו של דבר. זה בהחלט תורם המון שיש חבר׳ה עם אותה מטרה כמוך.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בגרייט שפ רחובות מבחינת ציוד הכל קרוע ובלוי ואין עם מי להתייעץ איתו או להתרשם ממנו..הכי קרוב זה פיטנס לנד
אבל אני בלי רכב קשה בשבתות וכאלה

פאנץ'. ציוד לא חדש, אבל בסדר גמור. מלא משקולות ומוטות. מקום משפחתי וחברי. לפחות שלושה מהמאמנים עם נטייה חזקה ל-pl. מתחרה אחד, ועוד שניים מתכוונים להתחרות בקרוב. ממליץ בחום.
עריכה:
את הספייס אני לא מכיר, אבל שמעתי שהוא חדש, זול, וצפוף. לא לשם הייתי הולך כדי להיבנות בתור ליפטר.

נערך לאחרונה:
אני מדריך שם ולא שמעתי על קשיים כלכליים מעבר למה שרגיל שם, ובמכונים פרטיים בכלל... אבל תמיד יכול להיות.

פאנץ'. ציוד לא חדש, אבל בסדר גמור. מלא משקולות ומוטות
מקום סביר, אבל כשעברתי לרחובות לפני שנתיים הוא ממש אכזב - הרצפה בכלוב של הסקוואט הייתה עקומה וזה חרפן אותי. מקווה שתיקנו את זה שם כבר.

הרצפה משתפרת מדי פעם... אבל בעיקר הגישה משתנה. חלק משמעותי מהמתאמנים החדשים מקבלים תוכניות ראשונות שמבוססות על ארבע ההרמות הגדולות לסטים של 5 "לרוחב", יש חבר'ה שמגיעים עם מגנזיום מהבית, סקוואט ודד כלולים בתוכניות של כמעט כולם, ועוד. שינוי איטי אבל הוא קורה.

• פותח/ת השרשור
מקום סביר, אבל כשעברתי לרחובות לפני שנתיים הוא ממש אכזב - הרצפה בכלוב של הסקוואט הייתה עקומה וזה חרפן אותי. מקווה שתיקנו את זה שם כבר.
אחת הסיבות שאני לא מת על הגרייט שייפ זה הפלטות האכולות והריצפה שנראה כאלו מישו נגס בה..קשה מאוד לתפעל דדליפט וסקוואט,
אפשר להשתמש במגנזיום אצלכם? לא במופרז

תשמע בתור אחד שהיה כמעט בכל המכוני כושר ברחובות אין אחד שיש לו אופי של PL. אני יכול להגיד לך בכלליות על המכונים:
ספייס - כמו שאמרו מעלי , זול ועמוס בשעות הערב כמעט בלתי אפשרי להתאמן.
פאנץ - מכון קטן ונחמד , התאמנתי שם כשהייתי בתיכון והגעתי מוקדם מאוד אז אני לא יודע אם עמוס שם בשעות הערב או לא , מה שכן יש רק כלוב אחד לסקוואט ובנץ שטוח אחד .
הולמס פלייס - המכון ללא ספק ברמה הכי גבוהה ברחובות , שני כלובים , 2 בנצים והמון מרווח , הבעיה העיקרית זה המחיר הלא נורמלי שהם מבקשים , נע בין 300-400.
קאנטרי - מקום מביך , אי אפשר לעשות סקוואט או דד. המכון מורכב בעיקר ממכונות והליכונים.
גרייט שייפ- מכון סבבה מבחינת המכשירים (יש אופציה לסקוואט דד ובנץ) אבל עמוס מאוד , ובלי קשר זה אולי רק אני אבל אני לא אוהב את העניין שזה בקניון.
המכון היחיד שלא בדקתי זה הבי פיט , במקומך הייתי הולך לבדוק .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית