הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גניקומסטיה

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום יש לי 2 שאלות

1 יכול להיות מצב שעשו שאיבה דרך הפטמה וכן יצאה רקמת שד ושלחו לפתולוגיה? זה לא נשמע הגיוני כי אם הרקמה יצאה מהשד זה אומר שהיא הפכה לנוזל ואי אפשר לשלוח נוזל למעבדה שיבדקו את הרקמה אם יש שם גידול סרטני וכללי

2 יש אנשים לפני שהם עברו את הניתוח את עשו אולטרה סאונד לחזה/ממוגרפיה? (לא בהכרח בגלל גידול סרטני נניח בשביל לאבחן אם יש רקמה של שד או אין?)

היי
עניין הפתולוגיה מוכר. אני עשיתי אולטרא סאונד שדיים קודם לניתוח ושם גילו ש90 אחוז אצלי היה שומן.

• פותח/ת השרשור
היי
עניין הפתולוגיה מוכר. אני עשיתי אולטרא סאונד שדיים קודם לניתוח ושם גילו ש90 אחוז אצלי היה שומן.

אגב המנתח דרש ממך לבצע בדיקת אולטרה סאונד? אצלי אחרי 2 ניתוחים שהוא לא ביקש בדיקת אולטרה סאונד ושבשני המקרים היה לו טעות באם יש בכלל בצד השני ואם כן איזה כמות וגם אחרי 2 ניתוחים לא קיבלתי את החזה השמאלי שטוח ואהיה צריך לעבור ניתוח שלישי אני שוקל לבדוק את זה לגבי רשלנות על הכאב הפיזי והנפשי של 2 ניתוחים שעדיין לא הביאו תוצאה בסיסית האם יש בסיס לתביעה? מספיק תביעה שתכסה את הניתוח ואיך האחוזי דיוק בבדיקה של האולטרה סאונד? זה בוודאות אומר כמה שומן וכמה רקמה ג'ינו מורכב החזה שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית