עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עדיין לא מתחיל אני עוד צעיר אני רק חוקר כדי לדעת כמה שיותרואי ואי תתרחק מחומרים תצבור ידע וניסיון קודם
עזוב זה ישמע לך מוזר שילד בגיל הזה מיתעניין בחומריםבן כמה אתה
אין סיכוי גיל 24 זה מאוחר אני רוצה להתחרותזה בסדר להתענין ולהשכיל בכל גיל אין שום בעיה אבל תעשה טובה לעצמך קודם כל תתרחק מי זה עד 24 לא ממליץ לך לגעת בזה תשכיל תדע תקרא תחרוש תיתיעץ אין בזה שום חאט ההפך הוא הנכון אבל כרגע שכח מזה ואגב חבר זה לא חטיף סמארס זה סארמס חחח XD
חבר חבל על כל זה באמת אני יודע כמה שיגדו לך לא אם אתה רוצה אף אחד לא יעצןר אותך אבל תן לעצמך להגיע לגיל חוקי תשכיל ותשכיל קח תזמן אתהה חושב שאתה יודע בתכלס עד שאתה לא נוגע בזה אתה לא מבין קח תזמן חביבי תנסה להגיע לשיא הגנטי שלךאין סיכוי גיל 24 זה מאוחר אני רוצה להתחרות
זה מאוחר מידי גיל 24 אני כבר רוצה להיות ברמהחבר חבל על כל זה באמת אני יודע כמה שיגדו לך לא אם אתה רוצה אף אחד לא יעצןר אותך אבל תן לעצמך להגיע לגיל חוקי תשכיל ותשכיל קח תזמן אתהה חושב שאתה יודע בתכלס עד שאתה לא נוגע בזה אתה לא מבין קח תזמן חביבי תנסה להגיע לשיא הגנטי שלך
לא אגיד לך לא מי אני אני רק איעץ לך ולא מעבר שהיה לך בהצלחה מאחל לך שחס וחלילה לא תגיע למיון בגלל התרופות האלה לכל דבר רפואי יש השלכות. גם לי אמרו לא לגעת והופלה רק איתגר אותי להיכנס לעולם אפל בעל כרטיס טיסה בכיוון אחד שאתה באי ודאות איך הטיסה הזו תגמרזה מאוחר מידי גיל 24 אני כבר רוצה להיות ברמה
באיזה גיל ניכנסתה לסייקל הראשון?לא אגיד לך לא מי אני אני רק איעץ לך ולא מעבר שהיה לך בהצלחה מאחל לך שחס וחלילה לא תגיע למיון בגלל התרופות האלה לכל דבר רפואי יש השלכות. גם לי אמרו לא לגעת והופלה רק איתגר אותי להיכנס לעולם אפל בעל כרטיס טיסה בכיוון אחד שאתה באי ודאות איך הטיסה הזו תגמר
24 למרות שהמון לא טבעים אמרו לי לא לעשות את זה ובמיוחד אבא שלי שעבר את אותה דרך ואני עשיתי את ההפך מכולם כן יש לי תוצאות כן זה באמת משנה את הגוף אני מרגיש בריא ושור אבל זה סהכ הכל סייקל שני שלי ואני מאמין שאני מקצר את החיים שלי מסייקל לסייקל למרןת הבדיקות הקפדניותבאיזה גיל ניכנסתה לסייקל הראשון?
ואתה מיתכוון להתחרות?24 למרות שהמון לא טבעים אמרו לי לא לעשות את זה ובמיוחד אבא שלי שעבר את אותה דרך ואני עשיתי את ההפך מכולם כן יש לי תוצאות כן זה באמת משנה את הגוף אני מרגיש בריא ושור אבל זה סהכ הכל סייקל שני שלי ואני מאמין שאני מקצר את החיים שלי מסייקל לסייקל למרןת הבדיקות הקפדניות
במחשבות רוצה לנסות בפועל ממש לא אני מבסוט מאוד מהמסה שיש לי כרגע לא יזיק לי טיפה להוסיף ולהגיע לאחוז שומן חד ספרתיואתה מיתכוון להתחרות?