עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בקטע של מחיר וכל זה כי אני בכלל מתכנן ליסוע לסניף שלהם לקנות כי אני גר קרוב אליהם אני רק שואל אם הם באמת מביאים את האבקה המקורית ולא איזה זיוףיש להם תשלום בפייפאל, הכי גרוע שולח מייל ואתה מקבל זיכוי מלא מפייפאל. הפרוצדורה הכי קלה שיש מנסיון.
אבל מה אתה רוצה לקנות מהם? לדעתי כל דבר שיש להם תוכל להשיג בזול יותר מחו"ל. לי הם נראים סתם עוד חנות ש"מכריחה" אותך לקנות כמה מוצרים ע"י בחירת "הטבה" ולגרום לך לחשוב שעשית איזה עסקה משתלמת. הם כאילו נותנים לך מתנות או מבצעים או תוספות במחירים טובים, אבל לדעתי אם תשווה מחירים תגלה שההצעות שלהם לא כלכך אטרקטיביות.
תמיד יש סיכון לקנות זיופים, בכל דבר. אתה רק יכול למזער אותו בכך שתקנה מחנויות ורשתות גדולות שאיך אומרים, יש להם מה להפסיד. אתה יכול גם לשאול מי היבואן למשל, ולחפש בגוגל מי היבואן של אותו מוצר בארץ, לחפש איך מזהים שהמוצר מקורי ע"פ האריזה וכו'. אבל כמובן שזה לא מבטיח שום דבר.לא בקטע של מחיר וכל זה כי אני בכלל מתכנן ליסוע לסניף שלהם לקנות כי אני גר קרוב אליהם אני רק שואל אם הם באמת מביאים את האבקה המקורית ולא איזה זיוף
אם אני יזמין מחול יש פחות סיכויים שזה יהיה זיוף?תמיד יש סיכון לקנות זיופים, בכל דבר. אתה רק יכול למזער אותו בכך שתקנה מחנויות ורשתות גדולות שאיך אומרים, יש להם מה להפסיד. אתה יכול גם לשאול מי היבואן למשל, ולחפש בגוגל מי היבואן של אותו מוצר בארץ, לחפש איך מזהים שהמוצר מקורי ע"פ האריזה וכו'. אבל כמובן שזה לא מבטיח שום דבר.
אם תזמין מחנויות ענק כמו מאייהרב או אמזון לדעתי הסיכוי שתקבל זיוף הוא אפסי. יש כמובן עוד הרבה חנוויות טובות ואמינות:אם אני יזמין מחול יש פחות סיכויים שזה יהיה זיוף?
ומה אתה אומר על הnewbody לא כדי לקנות משםאם תזמין מחנויות ענק כמו מאייהרב או אמזון לדעתי הסיכוי שתקבל זיוף הוא אפסי. יש כמובן עוד הרבה חנוויות טובות ואמינות:
iHerb.com - Vitamins, Supplements & Natural Health Products
https://www.vitacost.com/
https://wakeupbodynutrition.co.il/
Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community!
אז אני יכול לסמוך עליהם בדוק?אני קונה לפעמים משם, זה לא זיופים ושירות ממש טוב של משלוחים
אז אני יכול לסמוך עליהם בדוק?
טוב תודה אם יש פה עוד מישהו שקנה מהם פעם וממליץ שיכתוב
המשלוח הגיע לי יום אחרי שהזמנתי , שירות מצוין.טוב תודה אם יש פה עוד מישהו שקנה מהם פעם וממליץ שיכתוב