הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות למרפק כף היד בסקוואט

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
שלום, עד עכשיו בסקוואט הייתי תופס באחיזה ללא אגודל והיום נסיתי לתפוס עם אגודל בפנים והרגשתי הרבה יותר יציב ונוח במלא . הבעיה היחידה היא שמפרק כף היד של יד ימין כאב לי ממש. חשבתי אולי לקנות רצועות לסדר את הכאב כדי שאוכל לעבוד בטכניקה הזו. חשוב לציין שאני לא עובד עם משקל כזה נמוך אבל לא כזה גבוה. 125 קילו בסקוואט לחזרות על משקל גוף 66.
השאלה היא, האם כדאי לי לקנות בכלל והאם זה יעזור לי לבעיה שלי ? ואם כן, איזה רצועות לקנות? תודה

כן זה בהחלט יעזור. אגודל בפנים מאוד פופולרי ועוזר ליציבות של הגב עליון.

לדעתי זה לא קריטי איזה מותג לקנות כי ההבדלים ספציפית ברצועות כף יד הוא לא שמיים וארץ (בניגוד לרצועות ברכיים).

הייתי ממליץ על חברות מובילות כמו - טיאטן, אינזר, פיוניר

• פותח/ת השרשור
כן זה בהחלט יעזור. אגודל בפנים מאוד פופולרי ועוזר ליציבות של הגב עליון.

לדעתי זה לא קריטי איזה מותג לקנות כי ההבדלים ספציפית ברצועות כף יד הוא לא שמיים וארץ (בניגוד לרצועות ברכיים).

הייתי ממליץ על חברות מובילות כמו - טיאטן, אינזר, פיוניר

תודה רבה !
כמה אינץ מומלץ?

אם אני לא טועה זה מגיע ב12,24 או 36 אינץ׳.

לדעתי 12 או 24 יהיה סבבה. לא באמת קריטי. רצועה יותר קשיחה אפשר להסתפק באורך קצר יחסית. אני אישית משתמש ברצועות מאוד קשיחות 36״ (הגיע בטעות) ואם אני שוכח אותן אין לי בעיה להשתמש כמעט בכל רצועה אחרת.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה זה מגיע ב12,24 או 36 אינץ׳.

לדעתי 12 או 24 יהיה סבבה. לא באמת קריטי. רצועה יותר קשיחה אפשר להסתפק באורך קצר יחסית. אני אישית משתמש ברצועות מאוד קשיחות 36״ (הגיע בטעות) ואם אני שוכח אותן אין לי בעיה להשתמש כמעט בכל רצועה אחרת.

האמת שכתוב לי שם 19 אינץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית