הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להזריק הורמון גדילה בלי להגיע למצב הזה?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך
מה אתם גמורים ? מה קשור GH ולגוש שומן הזה שעולה להתחרות לפעמים ? הוא עולה שמן זה בעיקר מאינסולין ומזה שהוא שמן הבטן שלו לא בגלל GH אין לו כסף בכלל לGH

מה אתם גמורים ? מה קשור GH ולגוש שומן הזה שעולה להתחרות לפעמים ? הוא עולה שמן זה בעיקר מאינסולין ומזה שהוא שמן הבטן שלו לא בגלל GH אין לו כסף בכלל לGH

אינסולין זה מה שעושה לכולם את הבטן שריון צב ?

לא קשור לנושא... למה יש לי התכווצויות שרירים אחריי אימון רק בזמן סייקל? הכוונה התאמנתי חזה יד אחורית אז אחר כך יש לי התכוצויות במאמץ
חוסר של נוזלים וחוסר מגנזיום. תנסה לשתות 5-6 ליטר מים ביום. +400 מלגרם מגנזיום ציטרט לפני שינה. ועוד 200 מלגרם לפני אימון. וזה צריך לעזור. יש מצב גם לחוסר בנתרן. וגם תלוי מה יש לך בסייקל. עם יש שם וינסטרול/ קלנבוטרול בסייקל יש יותר התקבצויות שרירים.

חוסר של נוזלים וחוסר מגנזיום. תנסה לשתות 5-6 ליטר מים ביום. +400 מלגרם מגנזיום ציטרט לפני שינה. ועוד 200 מלגרם לפני אימון. וזה צריך לעזור. יש מצב גם לחוסר בנתרן. וגם תלוי מה יש לך בסייקל. עם יש שם וינסטרול/ קלנבוטרול בסייקל יש יותר התקבצויות שרירים.

אני באמת לא שותה מספיק מים. הסייקל רק טסט ומק.
מגנזיום אוקסיד מה שיש במולטי זה לא מספיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית