הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר לקיחת הורמון גדילה GH

• פותח/ת השרשור Netqy
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אם תשתמש בהורמונים ותראה מזה תוצאות טובות. בסוף שימוש לא תצליח לשמר את כל התוצאות.
ברור שאם מפסיקים לא אראה תוצאות כמו שאני לוקח השאלה היא אם אני מפסיק לקחת כביכול מה שהשגתה נשמר לך

מצטרף לשאלה, האם בדומה להשבתת הציר לאחר שימוש בטסטוסטרון יש השבתה כלשהי גם לאחר שימוש בGH? הגוף יפריש פחות הורמון גדילה באופן טבעי לאחר שימוש בGH רפואי?
אני זוכר שבעבר טענו שלא, מסקרן אם השתנה..

אני לא מכיר תופעה כזאת שהגוף יפריש פחות GH . זה קורה באופן טבעי עם הגיל מתי שאתה מתבגר. שימוש בטסט כן משבית ציר אבל אחרי PCT של כלומיד וטמוקסיפן ושימוש של HCG אוביטריל רפואי בזמן שימוש בסייקל הציר מתאושש די מהר. כמובן גם תלוי בסייקל בחומרים שהיו בוא ובמינונים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר תופעה כזאת שהגוף יפריש פחות GH . זה קורה באופן טבעי עם הגיל מתי שאתה מתבגר. שימוש בטסט כן משבית ציר אבל אחרי PCT של כלומיד וטמוקסיפן ושימוש של HCG אוביטריל רפואי בזמן שימוש בסייקל הציר מתאושש די מהר. כמובן גם תלוי בסייקל בחומרים שהיו בוא ובמינונים.
האמת שאני מעדיף טסט אבל בגלל שאני חסר G6PD יש לי מגבלות בכלומיד סכנה עם הדילול דם וכו אז בעייתי לי קצת... הלוואי והיה פתרון לדבר הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית