הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למחשב נייח

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
שלום,
אני מחפש מחשב נייח.
התקציב הוא 2000-3000 שקל, מוכן לחרוג מעט אם זה מוצדק.
ראיתי את זה- מחשב נייח Desktop Intel Core i7 8700 3.2Ghz - IR25.
מה דעתכם?
ובאופן כללי אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לעבודה , רק להביא מהחנות להתקין מערכת הפעלה ולהפעיל. לא לקנות חלקים ולהרכיב וכו'.

ספק כוח פח.
וכמו שאמרו תציין שימושים.
שתדע באופן כללי, מחשבים מורכבים בד"כ לא כדאיים בגלל תמחור גבוה ביחס לתמורה, וגם בגלל שאין לך את האופציה לבחור כל חלק וחלק לפי הצרכים שלך. כמו כן, KSP לא חנות שהייתי ממליץ לך לקנות מהם מחשב בהרכבה. מנסיון, הם לא תמיד עושים עבודה סבירה בהרכבת המחשב. יש חנויות טובות יותר להרכבת מחשב מבחינת מבחר רכיבים, מחיר ומקצועיות. וכמובן שרובן ירכיבו לך בחינם ככה שתקבל מחשב מוכן כמו שרצית.

חסר באמת השימוש של המחשב כפי שמשה שאל על מנת להתאים ביתר דיוק את המפרט.
מעבר לזה, הייתי מחליף את ה- 2.5 SSD בהתקן NVMe, הרבה יותר נוח להתקנה, אסתטי, פחות כבלים ויותר מהיר.

הוא הולחף. כשכתבתי את זה היה שם antec bp-s, לא זוכר כמה וואט. עכשיו ספק אחלה.

אוקיי, לא הבנתי כי יש לי כמה ספקים של סיסוניק וגם אחד של אנטק שעלה יותר מאלף שקל והספקים של סיסוניק מעולים.

אוקיי, לא הבנתי כי יש לי כמה ספקים של סיסוניק וגם אחד של אנטק שעלה יותר מאלף שקל והספקים של סיסוניק מעולים.
זה תלוי דגם. יש לאנטק ספקים טובים וספקים פח. אגב, אנטק לא מייצרים את הספקים שלהם, הם קונים אותם מיצרני ספקים, ממתגים אותם ומשווקים. כמו כן גם קורסאייר ועוד חברות ענק. אצל סיסוניק זה שונה כי הם ספציפית כן מייצרים, לכן ברוב המקרים ספקים של סיסוניק טובים וניתן להכליל כאן.

זה תלוי דגם. יש לאנטק ספקים טובים וספקים פח. אגב, אנטק לא מייצרים את הספקים שלהם, הם קונים אותם מיצרני ספקים, ממתגים אותם ומשווקים. כמו כן גם קורסאייר ועוד חברות ענק. אצל סיסוניק זה שונה כי הם ספציפית כן מייצרים, לכן ברוב המקרים ספקים של סיסוניק טובים וניתן להכליל כאן.

אני יודע, אתה בדרך כלל יכול לחפש כאן ולמצוא מי היצרן האמיתי של הספק.
אין לי מילה אחת רעה לומר על הספק שיש לי של אנטק, אבל הספקים של סיסוניק מעולים מכל הבחינות.

שלום,
אני מחפש מחשב נייח.
התקציב הוא 2000-3000 שקל, מוכן לחרוג מעט אם זה מוצדק.
ראיתי את זה- מחשב נייח Desktop Intel Core i7 8700 3.2Ghz - IR25.
מה דעתכם?
ובאופן כללי אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לעבודה , רק להביא מהחנות להתקין מערכת הפעלה ולהפעיל. לא לקנות חלקים ולהרכיב וכו'.
ממליץ לך בחום לקנות את זה "בחלקים", דרך הבנאי מפרטים, ולהוסיף 100 שקל על הרכבה מאשר לקנות מערכת מוכנה שלהם.
לשימוש משרדי אני לא רואה צורך בI7 8700, ואם זה לגיימינג אז בלי להסתכל על המפרט אני יודע שאין מקום לכרטיס מסך נורמלי עם מעבד שכזה (6 ליבות).
בדור השמיני הייתה קפיצת מדרגה חמודה בביצועים, I3 הם כבר 4 ליבות וה- I5 הם 4 ליבות ו-8 ת'רדים, שזה כמו I7 של השנה שעברה.
אם אתה לא נעול על אינטל, הייתי בודק גם אופציות מצד AMD, הRyzen שלהם לא רע בכלל בקטע של עלות מול תועלת.

ממליץ לך בחום לקנות את זה "בחלקים", דרך הבנאי מפרטים, ולהוסיף 100 שקל על הרכבה מאשר לקנות מערכת מוכנה שלהם.
לשימוש משרדי אני לא רואה צורך בI7 8700, ואם זה לגיימינג אז בלי להסתכל על המפרט אני יודע שאין מקום לכרטיס מסך נורמלי עם מעבד שכזה (6 ליבות).
בדור השמיני הייתה קפיצת מדרגה חמודה בביצועים, I3 הם כבר 4 ליבות וה- I5 הם 4 ליבות ו-8 ת'רדים, שזה כמו I7 של השנה שעברה.
אם אתה לא נעול על אינטל, הייתי בודק גם אופציות מצד AMD, הRyzen שלהם לא רע בכלל בקטע של עלות מול תועלת.
מסכים, רק תיקון קטן - i5 של דור 8 עם 6 ליבות ו6 ת'רדים. לגיימינג הייתי הולך על i3 או רייזן 5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית