נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
בחורה מרתקת,
ניהלנו שיחה של כמה שעות. בהחלט רמה בינלאומית.
ניהלנו שיחה של כמה שעות. בהחלט רמה בינלאומית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לתחרות הקרוספיט rfa בארץ מגיעים כמה אלפי צופים. לדעתי זה מגיע מכמה סיבות:
1. מייצרים ״כיף״ לקהל, עמדות אוכל/בירה, אקספו (מכירת ציוד) וכד׳
2. מגיעים מתחרים חזקים להתחרות אחד נגד השני ויש מתח
3. עידוד של המתמודדים ע״י המועדונים שלהם.
גם את התחרויות בארץ אפשר היה להפוך להרבה יותר אטרקטיביות לצפיה.
וואו חזק 🙌160 אם אני לא טועה
עניין הוא סובייקטיבי אבל העניין שהציבור ככלל מוצא בספורט מסויים הוא מדיד, כמו רייטינג (על חסרונותיו)
והאמת היא שפאוורליפטינג הוא ספורט שאפילו האנשים שמתעסקים בו לא מסוגלים לשבת ולראות תחרות כי זה דבר משמים שאין שני לו (בטח ובטח פאוורליפטינג נשים.), אז קהל האנשים שלא מתעסק בספורט? רק אחים הורים ובני/בנות זוג - וגם זה בכח כי המתחרה כנראה ביקש או שרוצים להקריב מזמנם כדי לפרגן לו.
תנסה רגע לחשוב על זה, אנשים עומדים/שוכבים, ואז מבצעים תנועה קצרה מאד, שינוי זויות קל במספר מצומצם של מפרקים ואז חוזרים לפוזיציה הראשונה - זה מה שיש לראות. והדבר היחיד שמשתנה זה כמות הפלטות שיש על המוט.
בקיצור - שיעמום מוחלט
מכיר את הטיעון הזה, כמו המוסלמים שאומרים שאתה צריך לקרוא את הקוראן כולו כדי לבקר את האיסלם, ואז אם קראת אתה צריך לקרוא את כולו בערבית כדי באמת להבין
דרך קלה לא להתמודד עם טיעונים - להגיד למי שמולך שהוא לא במקום לטעון אותם
רק בגלל שלא הייתי בשיעורי נגינה על חליל אסור לי להביע דעה שזה משעמם? אנשים יודעים מה מעניין אותם ומה לא והם פועלים לפי זה, כמו שחדר כושר נניח עניין את כולנו כאן אז נכנסנו לזה. היה עניין מסוים מאיזושהי סיבה
לי (אישית) לא היה עניין לנגן על חליל! אני חושב שזה משעמם! רק בגלל שלא ניסיתי לנגן על חליל / למדתי איך, אז אסור לי להביע דעה?
אנשים חושבים על זה בקטע של ''אף אחד לא צופה אז לא יודעים'' אבל השאלה היא למה ''שמעתי'' על כדורגל
ולא על תחרויות ליפטינג של נשים? כי זה צבר תאוצה בגלל עניין, לעומת ליפטינג (במיוחד של נשים)
לכולם מותר להביע דעה. אני יכול לרשום כאן שמאסטר שף גרמניה זה משעמם. השאלה על פי מה אני קובע את זה?למה צריך להיות פיזית בתחרות בתור צופה כדי להביע דעה?
כמו שאליהו כתב, זו תכונה די שלילית אצל ישראלים. חוץ מכדורגל / כדורסל, יהיה קשה להוציא אנשים מהבית כדי לצפות במשהו (באופן כללי). גם סביבה של חברים ומשפחה ישראלים יחסית נדיר שיבואו לצפות במישהו שהם מכירים מתחרה. אני יודע מהסביבה האישית שלי שהתחריתי בארץ, לא היית רואה הרבה חברים ומשפחה, חלק מהעניין זה שאנשים לא כל כך התגאו בספורט (כולל אני) וחשבו שזה ספורט של ״משוגעים״ ומשהו מאוד שולי בתרבות הספורט.כי הם כבר שם, זה משהו שקורה באותו רגע...הם לא יקדישו זמן כדי ללכת לראות את זה במיוחד (אם זה לא שיא עולם אדיר או לא יודע מה) משמע לא מעניין מספיק.
ברור לך שהמחזה שתיארת לא סותר את העובדה שפאוורליפטינג משעמם, לא רק שהוא לא סותר, הוא גם לא מתמודד עם הטיעון.
אתה רק מתאר מצב בו משהו שיוצא מגדר הרגיל מתרחש במקום מסויים (ביחס לאותו מקום) אז אנשים מסתכלים, אין בזה שום קשר לעניין או חוסר העניין שיש בתחרויות פאוורליפטינג
כמו שאם פתאום תראה שריפה אנשים יתגודדו ויסתכלו, לא כי לראות אש זה מעניין, פשוט דברים יוצאי דופן תופסים את תשומת ליבם של בני אדם, בכל הקשר ובכל סיטואציה.
לתחרות הקרוספיט rfa בארץ מגיעים כמה אלפי צופים. לדעתי זה מגיע מכמה סיבות:
1. מייצרים ״כיף״ לקהל, עמדות אוכל/בירה, אקספו (מכירת ציוד) וכד׳
2. מגיעים מתחרים חזקים להתחרות אחד נגד השני ויש מתח
3. עידוד של המתמודדים ע״י המועדונים שלהם.
גם את התחרויות בארץ אפשר היה להפוך להרבה יותר אטרקטיביות לצפיה.
הרבה זמן לא היה פה מישהו בקאנון הזהפלופי ג'ו נראה כמו טרול לא רע בכלל אני חייב לציין, זה קטע שאנשים ממשיכים להאכיל אותו:81zq:
פלופי ג'ו נראה כמו טרול לא רע בכלל אני חייב לציין, זה קטע שאנשים ממשיכים להאכיל אותו:81zq:
מאז אש קרה נראה לי 😆הרבה זמן לא היה פה מישהו בקאנון הזה
מכיר אותו וזה לא עניין של הטרלה. זאת באמת דעתו, וכאחד שלוחץ 170פלופי ג'ו נראה כמו טרול לא רע בכלל אני חייב לציין, זה קטע שאנשים ממשיכים להאכיל אותו:81zq:
לא טענתי שזאת לא דעתו או שזה לא בסדר להשתעמם מתחרות פאוורליפטינג (גם אותי זה משעמם לצפות בתחרות). זה לא הענייןמכיר אותו וזה לא עניין של הטרלה. זאת באמת דעתו, וכאחד שלוחץ 170
וכאחד שלוחץ 170
מצחיק שאתם מנסים להיפטר מהקושי בהתלמודד עם הטיעונים שלי כ"הטרלה"
אני לפעמים קצת "מרשה לעצמי" לומר דברים נכונים (לדעתי) ופחות PC, אבל זה לא אומר שאני מטריל
מבין שאתה נגוע בתאווה גדולה למצוא כשלים לוגיים, עד כדי כך שאתה לא מסוגל לפרק משמעות של דברים כהווייתם, באופנת הפורום,זה בטוח נותן ארשת חשיבות לדעתו
מבין שאתה נגוע בתאווה גדולה למצוא כשלים לוגיים, עד כדי כך שאתה לא מסוגל לפרק משמעות של דברים כהווייתם, באופנת הפורום,
אבל הנקודה היא כמובן שיש לו עניין אישי מספיק גדול, שקיים סימולטנית עם ההבנה שלשבת ולקום עם משקולות זה לא מחזה מספיק מורכב בשביל לרתק אדם ממוצע.
אם להשוות בצורה עניינית לענפי ספורט מורכבים שיש בהם הרבה יותר משתנים, טוויסטים, ואספקט ויזואלי, לא קשה להבין שמי שמתעניין ליפטינג זה אנשים שמושקעים שם רגשית כי הם כנראה עוסקים בספורט הזה.
אשכרה חשבתי אתמול להעלות פוסט ברכה לפלופי שמחזיר חיים לזקני הפורוםהרבה זמן לא היה פה מישהו בקאנון הזה
מבין שאתה נגוע בתאווה גדולה למצוא כשלים לוגיים, עד כדי כך שאתה לא מסוגל לפרק משמעות של דברים כהווייתם, באופנת הפורום,
אבל הנקודה היא כמובן שיש לו עניין אישי מספיק גדול, שקיים סימולטנית עם ההבנה שלשבת ולקום עם משקולות זה לא מחזה מספיק מורכב בשביל לרתק אדם ממוצע.
אם להשוות בצורה עניינית לענפי ספורט מורכבים שיש בהם הרבה יותר משתנים, טוויסטים, ואספקט ויזואלי, לא קשה להבין שמי שמתעניין ליפטינג זה אנשים שמושקעים שם רגשית כי הם כנראה עוסקים בספורט הזה.
שים לב להבדל בין תחרות מספרית לתחרות שההתרחשות שלה היא קבוצתית.ריצה, שחיה, הרמת משקולות, גולף, רכיבה על סוסים, אופניים