הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטפי כהן מסקוויטה בVolcan

אז אותך זה מעניין באופן אישי כמו שציינת - מעניין זה סובייקטיבי, למה אתה מתפלא כשזה לא מעניין אחרים?

רמת הבידור של הספורט הזה היא נמוכה ביותר, ואני בספק אם היא איי פעם תתקרב לרמה הדרושה כדי להפוך את הפאוורליפטינג לפופולארי.

הוא טוען שאתה / אתם לא חוויתם את זה בכלל, לא יצא לך לראות את ה-אירועים...

מעניין זה סובייקטיבי.

מה שאני אומר, שאומנם זה יותר נדיר, אבל אם יצא לך לראות את היום של הנשים בפרורו או קרבות מטורפים בIPF/USAPL - אתה כנראה תשנה את דעתך.

אני לא מאשים אתכם שאתם חושבים ככה כי מעולם לא ראיתם לייב ביצוע מרשים של נשים בספורט.

עניין הוא סובייקטיבי אבל העניין שהציבור ככלל מוצא בספורט מסויים הוא מדיד, כמו רייטינג (על חסרונותיו)

והאמת היא שפאוורליפטינג הוא ספורט שאפילו האנשים שמתעסקים בו לא מסוגלים לשבת ולראות תחרות כי זה דבר משמים שאין שני לו (בטח ובטח פאוורליפטינג נשים.), אז קהל האנשים שלא מתעסק בספורט? רק אחים הורים ובני/בנות זוג - וגם זה בכח כי המתחרה כנראה ביקש או שרוצים להקריב מזמנם כדי לפרגן לו.

תנסה רגע לחשוב על זה, אנשים עומדים/שוכבים, ואז מבצעים תנועה קצרה מאד, שינוי זויות קל במספר מצומצם של מפרקים ואז חוזרים לפוזיציה הראשונה - זה מה שיש לראות. והדבר היחיד שמשתנה זה כמות הפלטות שיש על המוט.

בקיצור - שיעמום מוחלט
הוא טוען שאתה / אתם לא חוויתם את זה בכלל, לא יצא לך לראות את ה-אירועים...

מכיר את הטיעון הזה, כמו המוסלמים שאומרים שאתה צריך לקרוא את הקוראן כולו כדי לבקר את האיסלם, ואז אם קראת אתה צריך לקרוא את כולו בערבית כדי באמת להבין

דרך קלה לא להתמודד עם טיעונים - להגיד למי שמולך שהוא לא במקום לטעון אותם

עניין הוא סובייקטיבי אבל העניין שהציבור ככלל מוצא בספורט מסויים הוא מדיד, כמו רייטינג (על חסרונותיו)

והאמת היא שפאוורליפטינג הוא ספורט שאפילו האנשים שמתעסקים בו לא מסוגלים לשבת ולראות תחרות כי זה דבר משמים שאין שני לו (בטח ובטח פאוורליפטינג נשים.), אז קהל האנשים שלא מתעסק בספורט? רק אחים הורים ובני/בנות זוג - וגם זה בכח כי המתחרה כנראה ביקש או שרוצים להקריב מזמנם כדי לפרגן לו.

תנסה רגע לחשוב על זה, אנשים עומדים/שוכבים, ואז מבצעים תנועה קצרה מאד, שינוי זויות קל במספר מצומצם של מפרקים ואז חוזרים לפוזיציה הראשונה - זה מה שיש לראות. והדבר היחיד שמשתנה זה כמות הפלטות שיש על המוט.

בקיצור - שיעמום מוחלט

מכיר את הטיעון הזה, כמו המוסלמים שאומרים שאתה צריך לקרוא את הקוראן כולו כדי לבקר את האיסלם, ואז אם קראת אתה צריך לקרוא את כולו בערבית כדי באמת להבין

מסכים איתך לגמרי בעניין הזה. חשבתי רק לחדד מה הוא התכוון 🫤

בקיצור - שיעמום מוחלט

חייב לשאול, אני לא הייתי נוכח בתחרות כזו בתור צופה אז אני לא מביע דעה.
מה איתך ?

חייב לשאול, אני לא הייתי נוכח בתחרות כזו בתור צופה אז אני לא מביע דעה.
מה איתך ?

רק בגלל שלא הייתי בשיעורי נגינה על חליל אסור לי להביע דעה שזה משעמם? אנשים יודעים מה מעניין אותם ומה לא והם פועלים לפי זה, כמו שחדר כושר נניח עניין את כולנו כאן אז נכנסנו לזה. היה עניין מסוים מאיזושהי סיבה
לי (אישית) לא היה עניין לנגן על חליל! אני חושב שזה משעמם! רק בגלל שלא ניסיתי לנגן על חליל / למדתי איך, אז אסור לי להביע דעה?

אנשים חושבים על זה בקטע של ''אף אחד לא צופה אז לא יודעים'' אבל השאלה היא למה ''שמעתי'' על כדורגל
ולא על תחרויות ליפטינג של נשים? כי זה צבר תאוצה בגלל עניין, לעומת ליפטינג (במיוחד של נשים)

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

והאמת היא שפאוורליפטינג הוא ספורט שאפילו האנשים שמתעסקים בו לא מסוגלים לשבת ולראות תחרות כי זה דבר משמים שאין שני לו

אני לא מכיר אחד מהדיוויזיה הכבדה כאן בארץ, שיגיע אנונימי לחדר כושר כלשהו, יתחיל לעשות את שלו, וכשהוא מגיע למשקלים הכבדים חצי מהחדר כושר לא יעצור לרגע ויתאסף לצפות.

בעזהי"ת

אני לא מכיר אחד מהדיוויזיה הכבדה כאן בארץ, שיגיע אנונימי לחדר כושר כלשהו, יתחיל לעשות את שלו, וכשהוא מגיע למשקלים הכבדים חצי מהחדר כושר לא יעצור לרגע ויתאסף לצפות.

כי הם כבר שם, זה משהו שקורה באותו רגע...הם לא יקדישו זמן כדי ללכת לראות את זה במיוחד (אם זה לא שיא עולם אדיר או לא יודע מה) משמע לא מעניין מספיק.

בעזהי"ת

כי הם כבר שם, זה משהו שקורה באותו רגע...הם לא יקדישו זמן כדי ללכת לראות את זה במיוחד (אם זה לא שיא עולם אדיר או לא יודע מה) משמע לא מעניין מספיק.

הבה נישאר בדיון על הטיעון הקודם שהועלה כאן. אם פאוורליפטינג היה כה משמים וכו' וכו', לא היה נוצר המחזה שתיארתי. מסתבר שזה דווקא כן מעניין את הסביבה האנושית, לראות מישהו מרים משקלים בלתי אפשריים.

קהל שילך לראות במיוחד? זה כבר משהו שקשור באיזראליזם. קרא שוב את מה שאופיר כתב.

בעזהי"ת

הבה נישאר בדיון על הטיעון הקודם שהועלה כאן. אם פאוורליפטינג היה כה משמים וכו' וכו', לא היה נוצר המחזה שתיארתי. מסתבר שזה דווקא כן מעניין את הסביבה האנושית, לראות מישהו מרים משקלים בלתי אפשריים.

מעניין, אבל לא מספיק מעניין...זו הטענה.

בעזהי"ת

ברור לך שהמחזה שתיארת לא סותר את העובדה שפאוורליפטינג משעמם, לא רק שהוא לא סותר, הוא גם לא מתמודד עם הטיעון.
אתה רק מתאר מצב בו משהו שיוצא מגדר הרגיל מתרחש במקום מסויים (ביחס לאותו מקום) אז אנשים מסתכלים, אין בזה שום קשר לעניין או חוסר העניין שיש בתחרויות פאוורליפטינג
כמו שאם פתאום תראה שריפה אנשים יתגודדו ויסתכלו, לא כי לראות אש זה מעניין, פשוט דברים יוצאי דופן תופסים את תשומת ליבם של בני אדם, בכל הקשר ובכל סיטואציה.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

מעניין, אבל לא מספיק מעניין...זו הטענה.

המילה "משמים" שנעשה בה שימוש, אינה תואמת להגדרת "מעניין".

והאמת היא שפאוורליפטינג הוא ספורט שאפילו האנשים שמתעסקים בו לא מסוגלים לשבת ולראות תחרות כי זה דבר משמים שאין שני לו

בעזהי"ת

המילה "משמים" שנעשה בה שימוש, אינה תואמת להגדרת "מעניין".

פשש טוב לדעת....אם תרצה גם תענה על הטענה לא חייב אתה יודע.

עריכה: לא יודע למה הבאת את הציטוט הזה (של אותו בחור) לא קשור להודעה שלי.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אתה מצטט אותי, הוויכוח הוא איתי, ואתה מוזמן להתמודד עם מה שכתבתי

הייתי מזמין אותך לקרוא את אשר כתבתי לעיל, טרם הזמנתך, אבל אתה גם מוזמן לסרב להזמנה.
יום טוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית