הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לpct

BuildHead

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חבר'ה סיימתי לא מזמן סייקל טסט של 16 שבועות,מסטרון ולקחתי גם תקופה של 4 שבועות ווינסטרול ..
עכשיו הpct שלי היה סהכ כלומיד 200 מג לעשר יום ו50 מג לעשרים יום,במהלך הסייקל טסט כמובן הייתי עם פרגניל ל12 שבועות בערך (נגמר לי)
כרגע החשק המיני שלי חזר לרמה גבוהה מאוד,אני יודע שצרחך לבצע בדיקות דם אבל אין באפשרותי ..
רציתי רק לקבל את דעתכם אם אחרי מנוחה של חודשיים (כולל pct בחודשיים האלה) והמצב שהחשק המיני חזר למעלה אומר שהשתקמתי בסדר ואפשר להמשיך לסייקל הבא? אני מתחרה עוד שנה וצריך להתחיל את ההכנה כבר ... אבל חשוב לי מאוד למזער כמה שיותר נזקים,אשמח לשמוע את דעתכם.

שאלה לחברס המיקצוענים. להבא אין טעם לקחת כלומיד מעל 100 מג זה רק יזיק חשק מיני בדרך כלל גם לא הולך בpct עם לא שומש בחומרים מי nor 19 שורה תחתונה חשק מיני יכול להיות וגם יכול לא להיות אין זה אומר המון כמובן שעדיף להיבדק לגבי החשק לא הייתי חרד אילו, אחרת באמת אפשר פסיכולוגית לאבד אותו במצב כזה ויאגרוש תמיד יכולה לתת מכה נקודתית,. חשק מיני לפעמים מאחר לחזור אך הוא צריך לחזור במיוחד בגיל צעיר. לגבי להמשיך לעוד סייקל עדיף לנוח מהסייקל בדיקות דם, זה שהבצ*ם שלך חזרו לגודל המקורי ויש חשק מיני לא מצביע על המון. אם צריך תשלם בשביל פרופיל הורמונלי ובדיקות דם כלליות חובה לעשות במרפאה ליראות איפה אתה עומד ומה ניתן לסדר לנרומה כדי לא לגרום לנזק עתידי יש שתי משפטים שלמדתי בתחום .הראשון better safe then sorry ו2. תוציא מהמינימום את המקסימום

• פותח/ת השרשור
שאלה לחברס המיקצוענים. להבא אין טעם לקחת כלומיד מעל 100 מג זה רק יזיק חשק מיני בדרך כלל גם לא הולך בpct עם לא שומש בחומרים מי nor 19 שורה תחתונה חשק מיני יכול להיות וגם יכול לא להיות אין זה אומר המון כמובן שעדיף להיבדק לגבי החשק לא הייתי חרד אילו, אחרת באמת אפשר פסיכולוגית לאבד אותו במצב כזה ויאגרוש תמיד יכולה לתת מכה נקודתית,. חשק מיני לפעמים מאחר לחזור אך הוא צריך לחזור במיוחד בגיל צעיר. לגבי להמשיך לעוד סייקל עדיף לנוח מהסייקל בדיקות דם, זה שהבצ*ם שלך חזרו לגודל המקורי ויש חשק מיני לא מצביע על המון. אם צריך תשלם בשביל פרופיל הורמונלי ובדיקות דם כלליות חובה לעשות במרפאה ליראות איפה אתה עומד ומה ניתן לסדר לנרומה כדי לא לגרום לנזק עתידי יש שתי משפטים שלמדתי בתחום .הראשון better safe then sorry ו2. תוציא מהמינימום את המקסימום
אהלן,אין לי מושג למה כתבתי 200 מג התכוונתי ל100,חילקתי את זה לכדור בוקר וערב.
חשק מיני שלי חזר להיות גבוה,זה מה שניסיתי להגיד. אני לא מרגיש כל תופעת לוואי של חוסר בטסט ואני חודשיים בלי כלום. זאת אומרת אין עייפות,דיכאון או משהו בסגנון. אם היה לי אופציה לעשות פרופיל הורמונאלי לא הייתי צריך לפתוח את השרשור פה מכיוון שהיה לי את התשובות אם אני מוכן לסייקל הבא או לא. סייקל הבא הולך להיות טסט עם בולדנון וכנראה מוסיף סארמס. השאלה היא אם בחודשיים מתאוששים מסייקל,והאם אני מוכן להיכנס לעוד אחד? (האופציה היחידה שלי להשוות אם כן או לא זה רק חשק מיני חזר למעלה ואין תופעות לוואי שמזכירות חוסר בטסט)

אהלן,אין לי מושג למה כתבתי 200 מג התכוונתי ל100,חילקתי את זה לכדור בוקר וערב.
חשק מיני שלי חזר להיות גבוה,זה מה שניסיתי להגיד. אני לא מרגיש כל תופעת לוואי של חוסר בטסט ואני חודשיים בלי כלום. זאת אומרת אין עייפות,דיכאון או משהו בסגנון. אם היה לי אופציה לעשות פרופיל הורמונאלי לא הייתי צריך לפתוח את השרשור פה מכיוון שהיה לי את התשובות אם אני מוכן לסייקל הבא או לא. סייקל הבא הולך להיות טסט עם בולדנון וכנראה מוסיף סארמס. השאלה היא אם בחודשיים מתאוששים מסייקל,והאם אני מוכן להיכנס לעוד אחד? (האופציה היחידה שלי להשוות אם כן או לא זה רק חשק מיני חזר למעלה ואין תופעות לוואי שמזכירות חוסר בטסט)
אז מעןלה קודם כל טוב שאין תופעות לוואי שליליות והכל חזר למקומו כנאמר מעולההה בעקרון כן חודשים מספיק להתאוששש אבל זה אינדוידואלי מי אדם לאדם גם גיל וכמה סייקלים יש מאחוריך ,ואיזה חומרים השתמשה כל זה צריך לקחת בחשבון,לא להיות לחוץ על זה אחרת יקרה ההפך מי הרצוי

אם אתה הולך מה שנקרא "לפי הספר" ההמלצה היא לנוח מסייקל אותה תקופה שהיית בסייקל.
זאת אומרת בשבילך 16 שבועות.
אבל כמו שאמרו לפני,זה אינדבידואלי

לא מרגיש כל תופעת לוואי של חוסר בטסט ואני חודשיים בלי כלום
כשאתה אומר בלי כלום .. זה כולל בלי כל תרופות הpct גם ?
אתה חודשיים אחריי הpct ?
או שאתה מדבר על מרגיש טוב חודשיים של pct עם חשק והכל טוב ?

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר בלי כלום .. זה כולל בלי כל תרופות הpct גם ?
אתה חודשיים אחריי הpct ?
או שאתה מדבר על מרגיש טוב חודשיים של pct עם חשק והכל טוב ?
סיימתי את הסייקל שלי בתחילת אוקטובר.
פסט התחלתי בסוף אוקטובר. חודשיים זה כולל הpct.
אני שואל פה לידע כללי,כי אני נכנס לסייקל הזה בכל מקרה בגלל הכנה לתחרות הבאה,רוצה לדעת לאן אני נכנס אחרי הכל ..

והמצב שהחשק המיני חזר למעלה אומר שהשתקמתי בסדר ואפשר להמשיך לסייקל הבא?
לא ..
זה אומר שהאיקקלומין בתקופת הpct עושה לך טוב .. לא אומר בוודאות שהכל בסדר יכול להיות שכן יכול להיות שלא .
רוצה לדעת לאן אני נכנס אחרי הכל .
אתה ניכנס לאין ודאות .
כולל שיכול להיות שהכל בסדר, אבל אי אפשר לשאול אותנו כאן בצורה כזאת רק בבדיקות דם 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית