אחר מר דרום 2010 - אליפות פתוחה של הדרום על גביע עריית אשדוד ומועדון פרייד

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
אליפות פתוחה של הדרום בחסות עריית אשדוד,מועדון כושר פרייד.
תחרות פתוחה לספורטאים מכל האיגודים,ללא דמי השתתפות או גזרות אחרות.
חשוב לציין כי הארוע לא מאורגן ע"י אחד האיגודים הקיימים,כך שסוף סוף נוכל לראות על אותה במה ספורטאים דגולים משני האיגודים.

קטגוריות המשתתפים:
פיטנס נשים
נוער עד גיל 21
פיטנס גברים
מאסטרס 40 +

בוגרים :
עד 80 ק"ג
עד 90 ק"ג
מעל 90 ק"ג
אלוף האלופים

נערך לאחרונה:
יש אפשרות לבוא לראות? כקהל? חחח

• פותח/ת השרשור
כרגע כניסה לצופים באזור 30 ש"ח

---------- התגובה התווספה ב 10:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:51 ----------

מלווה של ספורטאי משתתף נכנס חינם

מעניין שיהיה לכם בהצלחה אני מקווה שתמשכו הרבה ספורטאים

• פותח/ת השרשור
לרשימת פרסים הפרסים התבסף סוף שבוע זוגי באילת לזוכה בקטגוריה פיטנס נשים:victory:

לרשימת פרסים הפרסים התבסף סוף שבוע זוגי באילת לזוכה בקטגוריה פיטנס נשים:victory:

אז אתה אומר יש סיבה להתחיל עם המתחרות?
😈

• פותח/ת השרשור
עד כה נרשמו 12 מתחרים. יהיה מאד מעניין בקטגוריה הכבדה-בוגדן מאילת ואנטון מב"ש יתמודדו על התואר והפרס מאד נכבד...
במקשל הבינוני נצפה לכמה אטלטים מוכרים וחדשים ...קטגוריית הנוער(עד גיל 21) מבטיחה להיות מאד מעניינת
הוחלת להעניק פרס מיוחד על רוטינה ופוזינג הכי טובים- הפעם יהיה ברור לכולם כמה שווה וכדי להשקיע גם בתחום הזה של התחרות.

• פותח/ת השרשור
האשם הודיע על החלתה שלו להתחרות במשקל כבד

• פותח/ת השרשור
לי זה ממש לא מפריע,המטרה של הטורניר שכמה שיות בילדרים טובים יעלו על הבמה החדשה. אני ביקשתי ממנו להתאמץ ולצאת והוא כיבד את זה. וכל הכבוד לו,יש לו אליפות הרבה יותר חשובה והוא היה מוכן להתחטב בשביל התחרות שלנו. תאמין לי,דיברתי אישית כמעט עם כולם ולכולם היו תרוצים לא לצאת. האשם שמעה שזה לקידום הענף,לקח לו בידיוק יום להחלית ולהכנס למשטר.

אתה תביא לפה תמונות? אם יצא לי יכול להיות אני יבוא זה באמת מעניין

• פותח/ת השרשור
אולג אנטימוני יצלם את התחרות,כנראה גם ערוץ 9-יהיה חומר. הבעיה באתר שנורא מסובח לעלות תמונות-עדיין לא העלתי תמונות של תחרות WL ויש טובות...

אחרי ההודעה הראשונה אתה ברצינות שואל שאלה כזו?
"על גביע עריית אשדוד", "בחסות עריית אשדוד".
כאילו הבנתי שזהנ באשדוד התכוונתי לאיפה בידיוק באשדוד?(באמת יצאתי קצת תאמבל)......🙄

• פותח/ת השרשור
לאור תרומה משמעותית של נותני חסות וגופים תומכים אחרים התקבלה החלטה לבטל תשלום עבור כניסה לאורחים והכניסה לקהל חינם!!!
כולם מוזמנים להגיע ולצפות בארוע ראשון בסוגו ולעודד את המתחרים.
אני מזכיר כי אנו שוקלים לערוך תחרות גם לצופים-שרירי בטן טובים ביותר. יהיו פרסים גם לזה... מחכים לכם ב10 באפריל במוצ"ש,תבואו להנות!

Back
למעלה תחתית