הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט לכדורסל

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
הבנתי שלקרוספיט יש אמצעים לשפר סוגי ספורט שונים, ומכמה דברים שקראתי, יש לקרוספיט אפשרות לעזור לי גם בכדורסל.
מישו יכול להמליץ לי על קרוספיט שישפר אותי מבחינת היכולות שדרושות לכדורסל?

משהו ש"Suicide" חייב להיות חלק ממנו.

נערך לאחרונה:
מה אתה מחפש? דגש על ריצה וכוח? דגש רק על ריצה?
יש קרוספיט פוטבול לכוח , יש אנדורנס לריצות וסיבולת.

תסתכל פה בנושאים השונים ותבחר.

מה שחשוב כשאתה מתאים לך תוכנית היא לקחת בחשבון את המרכיבים הדרושים לכדורסל, כמו כח מתפרץ וזריזות, ולתת להם קצת יותר עבודה.
השאלה היא האם יש לך עוד אימונים חוץ מאימוני קרוספיט? אימוני כדורסל, או אימוני כח? במקרה כזה לא כדאי לך לשלב יותר מידי אימוני קרוספיט כי אתה תפגע באימונים הסדירים שלך. במידה ויש לך אימונים נוספים אתה צריך לבדוק מה המרכיב שלא זוכה למספיק דגש, או שהוא החלש אצלך.
התוכניות של קרוספיט בדגש על כח/סבולת/פוטבול באות להחליף את כל תוכנית האימונים שלך, ולא להשתלב עם תוכנית קיימת.
תפרט יותר את שגרת האימונים ואת מה אתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
אין לי אימוני כדורסל, אבל יש לי אימונים בחדר כושר. בין 3 ל4 בשבוע.
הקרוספיט לכדורסל..זה מיועד כדי להכין אותי לקראת שנה הבאה, שבה אני ישחק.

השנה לקחתי שנה הפסקה.

אתה בקלות יכול להחליף את האימונים הרגילים שלך בחדר כושר לאימוני קרוספיט(שחלקם נעשים גם בחדר כושר).אני חושב ישזה יכין אותך יותר טוב..

אני חושבת שלא.
אנחנו מדברים על ספורט ספיציפי, עבודה כללית ולא ממוקדת בעליל לא יכולה להביא אותך רחוק. אז קודם כל, שום דבר לא יכול להחליף אימוני כדורסל אם אתה רוצה לעבוד על כדורסל.
אבל אם אתה כבר מחפש תוכנית קרוספיט הייתי ממליצה לך על התוכנית של הפוטבול שהעבודה שם היא עם דגש על מרכיבי כושר העיקריים גם לכדורסל.
בקרוב, לינקים רלוונטים 😃.

אני חושבת שלא.
אנחנו מדברים על ספורט ספיציפי, עבודה כללית ולא ממוקדת בעליל לא יכולה להביא אותך רחוק. אז קודם כל, שום דבר לא יכול להחליף אימוני כדורסל אם אתה רוצה לעבוד על כדורסל.
אבל אם אתה כבר מחפש תוכנית קרוספיט הייתי ממליצה לך על התוכנית של הפוטבול שהעבודה שם היא עם דגש על מרכיבי כושר העיקריים גם לכדורסל.
בקרוב, לינקים רלוונטים 😃.

צודקת.
ולפותח האשכול, תפסיק לחפש מסביב. לדעתי קרוספיט לא יענה לדרישות שלך, אתה נמצא בענף ספורט ואתה יודע מה אתה צריך לעשות כדי להשתפר בענף הזה, תעשה את זה.

למישהו יש לינק לקרוספיט פוטבול, מעניין לראות במה מדובר.

אין מצב שבאמת יש קרוספיט כדורסל? עם משו שקשור לניתור?

קרוספיט בוטבול - דבר מצוין,אבל זאת תוכנית עם דגש על כוח ודרישות של פוטבול אמריקאי.
אם אתה רוצה כושר "כללי" יותר אולי תכונית של קרוספיט עם יותר תרגילי עם משקל גוף וקפיצות תתאים יותר.
מצד שני - תרגילי שמפתחים ניתור הם במיוחד כל מה שקשור להרמת שקולות : snatch + clean&jerk ,אבל פה צריך מאמן.
מה שמהר מצאתי דרך גוגל:http://www.crossfitwest.com/?p=294

*

---------- התגובה התווספה ב 15:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:16 ----------

יש שירשור בנושא בפורום קרוספיט:
http://board.crossfit.com/showthread.php?t=5094

---------- התגובה התווספה ב 16:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:18 ----------

שאלתי מישהו שמתאמן תקפוה לפי קרוספיט פוטבול,הוא אמר שזה כן יכול להתאים,כי בזמן אחרון יש די הרבה אימונים עם קפיצות.
תסתכל גם באינטרנט תוכנית Air Alert, תוכנית לשיפור קפיצות.יש לי מאמרים..אבל ברוסית)))

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
AIR ALERT או משהו דומה

אייר אלרט זה רק משפר את הניתור. לא ניסיתי..אבל השיטה הישנה של לעבוד על כוח רגליים בחדר כושר..יותר יעילה.

AIR ALERT או משהו דומה
AIR ALERT זה פשוט רצח של הרגליים ואף אחד לא ממליץ עליו כולם ממליצים על הVJB וכ'ו..
ולעבוד על כוח ברגליים במכון יאט אותך בסופו של דבר אם לא תשלב עם זה אימוני ניתור זריזות וכ'ו (מנסיון)

• פותח/ת השרשור
AIR ALERT זה פשוט רצח של הרגליים ואף אחד לא ממליץ עליו כולם ממליצים על הVJB וכ'ו..
ולעבוד על כוח ברגליים במכון יאט אותך בסופו של דבר אם לא תשלב עם זה אימוני ניתור זריזות וכ'ו (מנסיון)

חבל שאין איזה מאמן שבאמת מומחה בדברים האלה בארץ.
הייתי פונה אליו..לתאם תוכנית, שתאפשר לי באופן שבועי לשלב הכל ביחד.

חבל שאין איזה מאמן שבאמת מומחה בדברים האלה בארץ.
הייתי פונה אליו..לתאם תוכנית, שתאפשר לי באופן שבועי לשלב הכל ביחד.

זה לא בעיה, לפי ההודעות שלך אתה מסבך יותר מידי.

זה לא בעיה, לפי ההודעות שלך אתה מסבך יותר מידי.
לא אחי הוא צודק..
אין מספיק מאמני כדורסל מקצוענים שיכולים להביא אותך לרמות הבאמת גבוהות בישראל
בארהב לא חסרים מאמנים מומחים כאלה בתיכון לכדורסל שעובדים איתך על כוח/טכניקה/ניתור/זריזות ופה בארץ פשוט שולחים אותך למכון בנוער לא מסבירים לך כלום ואתה צריך להסתמך על מדריך וינגייט שעם כל הכבוד מי באמת לומד בוינגייט איך לאמן מתאמנים למטרת ספורט ספציפי.

נערך לאחרונה:
לא אחי הוא צודק..
אין מספיק מאמני כדורסל מקצוענים שיכולים להביא אותך לרמות הבאמת גבוהות בישראל
בארהב לא חסרים מאמנים מומחים כאלה בתיכון לכדורסל שעובדים איתך על כוח/טכניקה/ניתור/זריזות ופה בארץ פשוט שולחים אותך למכון בנוער לא מסבירים לך כלום ואתה צריך להסתמך על מדריך וינגייט שעם כל הכבוד מי באמת לומד בוינגייט איך לאמן מתאמנים למטרת ספורט ספציפי.

אם מדברים על מאמני כדורסל אז אתה טועה- יש מאמני כדורסל שיכולים להביא אותך לרמות גבוהות(מבחינת היכולת שלך בתור שחקן). הבעיה היא שונה, או שאין מספיק אימונים או שלשחקנים אין מוסר עבודה מספיק גבוה, לרוב זה שניהם.

כשזה מגיע ליכולות אתלטיות, אתה אולי צודק. אבל עזרו לבחור לא מעט, יש עשרות מאמרים שפירסמו כאן ומפורסמים באתר קילוגרם שיכולים לעזור לו.
בין אם אתה רוצה לקפוץ יותר גבוה, לרוץ יותר מהר או להרים יותר כבד אין משהו מיוחד לשחקני כדורסל. מה שנכון לכולם, נכון גם לשחקני כדורסל.

אם מדברים על מאמני כדורסל אז אתה טועה- יש מאמני כדורסל שיכולים להביא אותך לרמות גבוהות(מבחינת היכולת שלך בתור שחקן). הבעיה היא שונה, או שאין מספיק אימונים או שלשחקנים אין מוסר עבודה מספיק גבוה, לרוב זה שניהם.

כשזה מגיע ליכולות אתלטיות, אתה אולי צודק. אבל עזרו לבחור לא מעט, יש עשרות מאמרים שפירסמו כאן ומפורסמים באתר קילוגרם שיכולים לעזור לו.
בין אם אתה רוצה לקפוץ יותר גבוה, לרוץ יותר מהר או להרים יותר כבד אין משהו מיוחד לשחקני כדורסל. מה שנכון לכולם, נכון גם לשחקני כדורסל.
מאמני כדורסל בארץ?
מעטים מאוד
וגם זה רק בתיכונים הקצת יותר טובים כמו בליך אורט וכל אלה שאין בכל עיר ומתרכזים בעיקר בפתח תקווה רמת גן תל אביב הרצליה ועוד
אני לא אומר שהמאמרים לא עוזרים.. אבל לפעמים קשה להתאמן לבד לספורט שאין לך מסגרת של קצת יותר מקצועית של OFF SEASON מאשר שסתם נגמר העונה ואתה צריך להתאמן לבד ואין לך אוף סיזן מסודר עם מאמן וכ'ו .

אבל אני לא אומר שלבד זה בלתי אפשרי
הכל אפשרי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכל אפשרי..המערכת מוכיחה שזה אפשרי (ראו ערך:עומרי כספי, ליאור אליהו ויותם הלפרין וכו' שאפילו שלא שיחקו בNBA, חוץ מכספי, נבחרו בדראפט)..אבל קשה הרבה יותר.

ועובדה..שמדינות אירופאיות..שיש שם יותר מומחי כושר, מוציאות יותר כדורסלנים טובים.

נערך לאחרונה:
לבחור הראשון- אם אתה לא מסוגל ללכת לעבוד לבד אז אין לי מה להוסיף. יש מאמני כדורסל טובים, צריך למצוא אגודה טובה ולעבוד לבד וקשה.

לבחור השני- עמרי כספי שילם לכהן מינץ(מאמן כדורסל) הרבה מאוד כסף לאימונים אישיים. אני בספק אם זה מה שעזר לו. הוא החליט לעבוד קשה כשהגיע לרמות היות גבוהות.
אליהו והלפרין משחקים בקבוצות ברמת מכבי ת"א, לא ממש התקדמו מבחינה מקצועית.

בכל אופן, זה לא קשור לנושא הפורום. שיהיה לשניכם בהצלחה.

Back
למעלה תחתית