עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושבת שלא.
אנחנו מדברים על ספורט ספיציפי, עבודה כללית ולא ממוקדת בעליל לא יכולה להביא אותך רחוק. אז קודם כל, שום דבר לא יכול להחליף אימוני כדורסל אם אתה רוצה לעבוד על כדורסל.
אבל אם אתה כבר מחפש תוכנית קרוספיט הייתי ממליצה לך על התוכנית של הפוטבול שהעבודה שם היא עם דגש על מרכיבי כושר העיקריים גם לכדורסל.
בקרוב, לינקים רלוונטים 😃.
אין מצב שבאמת יש קרוספיט כדורסל? עם משו שקשור לניתור?
AIR ALERT או משהו דומה
AIR ALERT זה פשוט רצח של הרגליים ואף אחד לא ממליץ עליו כולם ממליצים על הVJB וכ'ו..AIR ALERT או משהו דומה
AIR ALERT זה פשוט רצח של הרגליים ואף אחד לא ממליץ עליו כולם ממליצים על הVJB וכ'ו..
ולעבוד על כוח ברגליים במכון יאט אותך בסופו של דבר אם לא תשלב עם זה אימוני ניתור זריזות וכ'ו (מנסיון)
חבל שאין איזה מאמן שבאמת מומחה בדברים האלה בארץ.
הייתי פונה אליו..לתאם תוכנית, שתאפשר לי באופן שבועי לשלב הכל ביחד.
לא אחי הוא צודק..זה לא בעיה, לפי ההודעות שלך אתה מסבך יותר מידי.
לא אחי הוא צודק..
אין מספיק מאמני כדורסל מקצוענים שיכולים להביא אותך לרמות הבאמת גבוהות בישראל
בארהב לא חסרים מאמנים מומחים כאלה בתיכון לכדורסל שעובדים איתך על כוח/טכניקה/ניתור/זריזות ופה בארץ פשוט שולחים אותך למכון בנוער לא מסבירים לך כלום ואתה צריך להסתמך על מדריך וינגייט שעם כל הכבוד מי באמת לומד בוינגייט איך לאמן מתאמנים למטרת ספורט ספציפי.
מאמני כדורסל בארץ?אם מדברים על מאמני כדורסל אז אתה טועה- יש מאמני כדורסל שיכולים להביא אותך לרמות גבוהות(מבחינת היכולת שלך בתור שחקן). הבעיה היא שונה, או שאין מספיק אימונים או שלשחקנים אין מוסר עבודה מספיק גבוה, לרוב זה שניהם.
כשזה מגיע ליכולות אתלטיות, אתה אולי צודק. אבל עזרו לבחור לא מעט, יש עשרות מאמרים שפירסמו כאן ומפורסמים באתר קילוגרם שיכולים לעזור לו.
בין אם אתה רוצה לקפוץ יותר גבוה, לרוץ יותר מהר או להרים יותר כבד אין משהו מיוחד לשחקני כדורסל. מה שנכון לכולם, נכון גם לשחקני כדורסל.