הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ארנולד 2010

motivator

משתמש פעיל
312
32
נק' מוניטין:
38
312
32
כמה סרטונים מארנולד קלאסיק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה גנטיקה יש לכושים האלה פששש..
השני הרג אותי עם העמידת ראש חחח 😃

• פותח/ת השרשור
קאי גרין לקח מקום ראשון

הטורף ייתן הופעה השנה באולימפיה...
מעניין, בשנתיים האחרונות הוא מגיע לפיק שלו בארנולד קלאסיק ואחרי זה יורד קצת לקראת האולימפיה...
אם הוא יצליח לשמר עד אז - פודיום באחריות.
בודיבילדר ייחודי - עם מראה ייחודי ואופי.
הפרפורמר מספר אחד היום לדעתי !

איזה גנטיקה יש לכושים האלה פששש..
השני הרג אותי עם העמידת ראש חחח 😃

כן אחי
אחלה גנטיקה
jintropin_10iu.jpg

• פותח/ת השרשור
גם פיל היט הולך חזק על מר אולימפיה פשוט ענק

כן אחי
אחלה גנטיקה
jintropin_10iu.jpg

את האמת לגנטיקה יש פאקטור משמעותי איך חומרים יגיבו על ההורמונים בגוף שלך. בכל מקרה לשחורים יש הרכב מעט שונה בגן מסויים כנראה ועוד כמה שחושדים בהם, פירסמתי מחקר על זה בפורום מחקרים.

את האמת לגנטיקה יש פאקטור משמעותי איך חומרים יגיבו על ההורמונים בגוף שלך. בכל מקרה לשחורים יש הרכב מעט שונה בגן מסויים כנראה ועוד כמה שחושדים בהם, פירסמתי מחקר על זה בפורום מחקרים.

כן אני יודע שיש גנטיקה לקליטה של סטרואידים/הורמונים
השאלה אם לזה התכוון המשורר בהשתמשו במילה גנטיקה

אם תעשה ענן לגנטיקה ותוציא ממנו דברים אתה תגיע לעשרות אם לא מאות משתנים, אין לגנטיקה הגדרה או ייחוס אחד. מה גם, שבכל נושא או קשר גנטיקה תופיע במובנים שונים, גנטיקה הוא נושא נרחב שנחקר מאות שנים וגם יחקר כנראה עוד מאות אם לא אלפי שנים (אם העולם יהיה קיים עוד אלף שנה)

אם תעשה ענן לגנטיקה ותוציא ממנו דברים אתה תגיע לעשרות אם לא מאות משתנים, אין לגנטיקה הגדרה או ייחוס אחד. מה גם, שבכל נושא או קשר גנטיקה תופיע במובנים שונים, גנטיקה הוא נושא נרחב שנחקר מאות שנים וגם יחקר כנראה עוד מאות אם לא אלפי שנים (אם העולם יהיה קיים עוד אלף שנה)

אחי חכה נגיע ל2012 מה עפת אלף שנה
😃

משה,אפשר בבקשה קישור למאמר בנושא גנטיקה וחומרים?

• פותח/ת השרשור
דווקא שמעתי תאוריה מעניינת לגבי כל התאריכים שאמורים להיות גורליים כמו 2000 ועכשיו 2012, אומרים שיש אנשים שמעוניינים לשמור על ציבור כל הזמן בפחד כי יותר קל לשלוט עליו..כי תכלס כל כמה זמן יש חירטוט אחר

Back
למעלה תחתית