הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסייקל שלי - 25 יום על טסט אנטט

benberi

משתמש מתחיל
83
23
נק' מוניטין:
38
83
23
היי חברה,

התחלתי את הסייקל שלי ב26.11 לפני 25 יום ואני רוצה לשתף מה קורה.

בן 21, התחלתי ב 69 קילו 12% שומן. די מוקדם אני יודע.

משתמש ב טסט אנטט 500מג בשבוע מחולק ל2 זריקות שני וחמישי.

כרגע אני 72.5 קילו, בהתחלה עליתי מלא נוזלים ועכשיו פחות. הייתי 73.2 קילו עם נוזלים.

מה אני מרגיש כרגע:

עבצים - כבן אדם מאוד רגוע. אני מרגיש חוסר סבלנות בכביש ועם אנשים, ארגסיבי מאוד.
חוסר חשק מיני - בקושי עומד לי לא יודע מה נסגר, וגם כשאני גומר יוצא לי קצת..
בייצים - נהיו קצת יותר קטנות.

לא כזה מרגיש שאני גודל, אבל כן מרגיש את הכח בחדר כושר בזמן האחרון.

אני לוקח אדקס 1מג כל 3 ימים.

עשיתי בדיקת דם לפני הסייקל יצא לי טסט חטפשי 16.30, אני הולך לעשות גם עכשיו בשביל לבדוק אם החומר סבבה וזה באמת 500מג בשבוע ויעדכן כאן.

מה אומרים? משהו פה לא תקין?

היי חברה,

אני לוקח אדקס 1מג כל 3 ימים.

עשיתי בדיקת דם לפני הסייקל יצא לי טסט חטפשי 16.30, אני הולך לעשות גם עכשיו בשביל לבדוק אם החומר סבבה וזה באמת 500מג בשבוע ויעדכן כאן.

מה אומרים? משהו פה לא תקין?
אחרי שתעשה בדיקת דם בבדיקות לא תראה עם אתה לוקח 500 טסט בשבוע או פחות. אתה אמור לראות שם רמות טסט גבוהות יותר ממה שהיה לך שהאית טבעי.
* מה זה אדקס 1 מלגרם ? תרשום את השם המלא של התרופה ותעלה תמונה של התרופה עוד יותר טוב. עם מדובר בארימידקס או לטרזול תוריד את זה אתה לא צריך את זה במינון של 500 טסט בשבוע זה מיותר. אתה יכול להוסיף 2 פרווירון ביום בוקר וערב תכניס עוד טסט חופשי לדם.
*של איזה חברה הטסט ? יש תמונות ?

• פותח/ת השרשור
אחרי שתעשה בדיקת דם בבדיקות לא תראה עם אתה לוקח 500 טסט בשבוע או פחות. אתה אמור לראות שם רמות טסט גבוהות יותר ממה שהיה לך שהאית טבעי.
* מה זה אדקס 1 מלגרם ? תרשום את השם המלא של התרופה ותעלה תמונה של התרופה עוד יותר טוב. עם מדובר בארימידקס או לטרזול תוריד את זה אתה לא צריך את זה במינון של 500 טסט בשבוע זה מיותר. אתה יכול להוסיף 2 פרווירון ביום בוקר וערב תכניס עוד טסט חופשי לדם.
*של איזה חברה הטסט ? יש תמונות ?

T7v2HhX.png

זה הטסט,

ee28d6cf5597e7a9682f7f90ee411d60.PNG

זה הארימידקס

אמרו לי לקחת 1מג כל 3 ימים שזה למקרה של אסרוגן גבוהה שלא כדי לקחת סיכון שזה שומר עלייך

תשאיר את הארימידקס בצד כרגע. אתה לא לוקח פה שום סיכון. תמשיך את הסייקל כרגיל תקפיד על 4-5 אימונים בשבוע תזונה טובה מנוחה טובה בלילה. ועוד שבועיים תעדכן איך המצב. עם יש לך אפשרות תוסיף פרווירון בוקר וערב. ובדיקות דם תעשה גם עוד שבועיים ושם תראה עם הטסט עלה מעל הממוצע הטבעי שלך.

2 תגובות נורמאליות בסייקל שציינת עצבים אגרסיביות , חוסר סבלנות לי אישית עודף מוטיבציה חדות מחשבה ,כוח באימונים , חגבי זה שאין חשק מיני זה הזוי , התופעה הכי משמעותית בסייקל וככה יודעים שהחומר עובד הוא חרמנות יתר הייתי בודק את החומר שאתה לוקח , לגבי ארימידקס שאתה לוקח אני לא מבין למה אנשים לוקחים תרופות של ורטקס ודומיהם כאשר יש את הארימיקס רפואי נולבה וכלומיד רפואי בלבד זו דעתי האישית כשיש אפשרות לרפואי ללכת על רפואי בייחוד בתרופות מסוג אלה.

2 תגובות נורמאליות בסייקל שציינת עצבים אגרסיביות , חוסר סבלנות לי אישית עודף מוטיבציה חדות מחשבה ,כוח באימונים , חגבי זה שאין חשק מיני זה הזוי , התופעה הכי משמעותית בסייקל וככה יודעים שהחומר עובד הוא חרמנות יתר הייתי בודק את החומר שאתה לוקח , לגבי ארימידקס שאתה לוקח אני לא מבין למה אנשים לוקחים תרופות של ורטקס ודומיהם כאשר יש את הארימיקס רפואי נולבה וכלומיד רפואי בלבד זו דעתי האישית כשיש אפשרות לרפואי ללכת על רפואי בייחוד בתרופות מסוג אלה.
כלומיד,נולבה,ארימדקס תמיד רפואי
חייב לציין שדווקא בסייקל האחרון השתמשתי בארימדקס וכלומיד של פארמהקום היה מדהים וטמוקסיפן של דראגון פארמה על פי הבדיקות דם אני עומד על 27.1 טסט בדם כרגע אחרי PCT.
ומאוד מוזר שאין חשק מיני בסייקל עם טסט תבצע בדיקות דם ליראות שהטסט באמת אמיתי שלא היה מצב של אנדרדוס ולא סופרדוס כי גם שיש סופר דוס יורד החשק מיני ועולה ים תופעות לוואי של טסט. עד 700 מג אני מרגיש בריא וחד מעל 700 אני מרגיש שאני חולה מת. במידה והטסט בדם אצלך באמת גבוה החומר "טוב" אז תוסיף 50 מג פרווירון תמיד פותר בעיות חשק מיני בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית