הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hcg ו - pct

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
אוקי אז יש לי כמה שאלות
הראשונה
יש לקחת hcg משבוע שני עד סוף סייקל , אבל כתוב גם שבסייקל עם אסטר ארוך יש לקחת פעם בשבועיים שלוש כי הפרגניל מפסיק להשפיע על הLh ולאותת לו לייצר כדי למנוע אטרופיה אז מה כן נכון ?
השאלה השניה pct
הבנתי שיש לקחת ( Serms) לחודש בסוף סייקל במינונים שונים ובשבוע האחרון יש לצרףAl כדי להוריד את רמת האסטרוגן (או לעכב) במידה ולא נלקח במהלך הסייקל , מה עדיף בסוף או במהלך הסייקל ואם כבר לדעתי התשובה היא בסוף אז כי אם אפשר למנוע עליות של אסטרוגן ולקחת במהלך הסייקל אז למה לחכות לסוף?
והאם פרווירון יכול להחליף את Al במהלך הסייקל?
חלק מהמאמרים מעודכנים ויש כמה חילוקי דעות ביניהם
אשמח אם תעשו סדר בבלגן תודה

נערך לאחרונה:
אוקי אז יש לי כמה שאלות
הראשונה
יש לקחת hcg משבוע שני עד סוף סייקל , אבל כתוב גם שבסייקל עם אסטר ארוך יש לקחת פעם בשבועיים שלוש כי הפרגניל מפסיק להשפיע על הLh ולאותת לו לייצר כדי למנוע אטרופיה אז מה כן נכון ? ובתכנון סייקלים ארוכים כתוב משבוע שני עד סוף סייקל אז מה נכון מביניהם?
השאלה השניה pct
הבנתי שיש לקחת ( Serms) לחודש בסוף במינונים שונים ובשבוע האחרון יש לצרף Al כדי להוריד את רמת האסטרוגן (או לעכב) במידה ולא נלקח במהלך הסייקל , מה עדיף בסוף או במהלך הסייקל ואם כבר לדעתי התשובה היא בסוף אז כי אם אפשר למנוע עליות של אסטרוגן ולקחת במהלך הסייקל אז למה לחכות לסוף והאם פרווירון יכול להחליף את Al במהלך הסייקל?
חלק מהמאמרים מעודכנים ויש כמה חילוקי דעות ביניהם
אשמח אם תעשו סדר בבלגן תודה

Ai = ארימידקס,ארומסין וכו'.
זה למניעת תסמינים אסטרוגנים(הורמון המין הנשי)
למשל עלייה בנוזלים,צמיחת רקמת שד,רגישות בפטמות.
יש לקחת לאורך כל הסייקל בהתאם לתופעות הלוואי שאתה חווה,יכול להיות שיספיק לך פעמיים בשבוע ויכול להיות שתצטרך כל יום.

בקשר לpct לחודש בסוף הסייקל.
כלומיד ונולבדקס בשביל להחזיר לך את ייצור הטסטוסטרון כמה שיותר מהר ולחזור לשגרה(זה חלק מאוד חשוב ומשפיע רבות על שמירת ההישגים שלך מהסייקל).

אל תחכה לסוף הסייקל,עדיף למנוע את הנזק מאשר שיקרה משהו ותקווה שתוכל להפוך אותו,לא כל תופעות הלוואי הפיכות

• פותח/ת השרשור
i = ארימידקס,ארומסין וכו'.
זה למניעת תסמינים אסטרוגנים(הורמון המין הנשי)
למשל עלייה בנוזלים,צמיחת רקמת שד,רגישות בפטמות.
יש לקחת לאורך כל הסייקל בהתאם לתופעות הלוואי שאתה חווה,יכול להיות שיספיק לך פעמיים בשבוע ויכול להיות שתצטרך כל יום.
תודה על התגובה
אין לי תופעות לוואי כרגע אבל לקחת בכל זאת ליתר בטחון? מעדיף לקחת במהלך מאשר בסוף כמובן,
אם כן איזה מהן לקחת כי יש כמה תרופות? ובאיזה מינון?
מה לגבי ה hcg יש לך תשובה לשאלה?
Pct אני יודע מה לקחת ההתלבטות שלי זה ה Ai וה hcg

תודה על התגובה
אין לי תופעות לוואי כרגע אבל לקחת בכל זאת ליתר בטחון? מעדיף לקחת במהלך מאשר בסוף כמובן,
אם כן איזה מהן לקחת כי יש כמה תרופות? ובאיזה מינון?
מה לגבי ה hcg יש לך תשובה לשאלה?
Pct אני יודע מה לקחת ההתלבטות שלי זה ה Ai וה hcg

פחות מבין בhcg.
אני מעדיף ארימידקס(לא ניסיתי ארומסין,לא מכיר)
0.5 מג(חצי מג) יום כן יום לא אמור לעשות את העבודה.. אם תראה שהכל בסדר אז אפשר גם פעם ב3 ימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית