נק' מוניטין:
78
- 25
- 29
מתחיל ביום ראשון סייקל של 6 שבועות של טורינבול לבד.
פעם ראשונה שמתנסה, ולא רוצה לגעת במזרקים או בסטרואידים שעשויים לגרום לגינו כמו דיבול.
הסייקל אמור להיות קליל, ולפי מה שקראתי מהרבה אנשים אני מצפה לעליה של 6-8 קילו של מסה נקייה.
מבחינת הסייקל:
טורינבול של חברת myogen, אקח 40 מ״ג ליום. ראיתי שאנשים ממליצים על 50 או 60 ואפילו יותר, אבל אין לי סיבה להסתכן.
תמיכה בכבד: 7 כדורים של n2guard ביום כמו שמומלץ.
PCT:
הסייקל הזה יחסית קליל אז לכן הpct המתוכנן שלי יחסית קליל:
50מ״ג קלומיד ליום למשך שבועיים. בחרתי בקלומיד כי הבנתי שהתופעות לוואי שלו יותר עדינות.
כך או כך יש לי גם nolvadex זמין. אז אראה אם אתם ממליצים פה להחליף או לשלב. שתי האפשרויות זמינות לי, לא רוצה לשחק עם זה.
בנוסף, כדי למנוע נפילה חזקה מדי בpct ואיבוד מסה, יש לי mk677 שאתחיל לקחת שבוע לפני סוף הסייקל. קראתי הרבה שהוא מאוד עוזר בpct גם מבחינה מנטלית וגם פיזית.
מדדים שלי עכשיו:
80 ק״ג
מעריך 15% שומן (רואים קוביות, אבל לא ברור כמו בחיטוב שעשיתי בקיץ)
משקלים (חישוב 1rm לפי מחשבון בסוגריים)
פרס: 75 ק״ג בסט של 6 חזרות. (87 ק״ג)
סקוואט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)
דדליפט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)
אימונים:
אני עושה push pull legs פעמיים בשבוע. כלומר 6 אימונים בשבוע.
אני מצפה להעלות volume באימונים, כי אחת התכונות המפורסמות של טורינבול שהוא מאפשר להמשיך עוד ועוד בלי להתעייף.
אשמח להצעות ודברים לעשות.
אני אעדכן כאן כל שבוע איך אני מתקדם ואיך אני מרגיש. אני חושב שלעדכון בזמן אמת יש ערך גבוהה יותר מאשר עדכון אחרי, כשמנסים להזכר איך היה.
בשאיפה שהפוסט הזה ישמש בעתיד עוד מתחילים כמוני, שרוצים להתחיל בכדורים בלבד בלי זריקות ורוצים לדעת מה התוצאות ואיך זה מרגיש.
פעם ראשונה שמתנסה, ולא רוצה לגעת במזרקים או בסטרואידים שעשויים לגרום לגינו כמו דיבול.
הסייקל אמור להיות קליל, ולפי מה שקראתי מהרבה אנשים אני מצפה לעליה של 6-8 קילו של מסה נקייה.
מבחינת הסייקל:
טורינבול של חברת myogen, אקח 40 מ״ג ליום. ראיתי שאנשים ממליצים על 50 או 60 ואפילו יותר, אבל אין לי סיבה להסתכן.
תמיכה בכבד: 7 כדורים של n2guard ביום כמו שמומלץ.
PCT:
הסייקל הזה יחסית קליל אז לכן הpct המתוכנן שלי יחסית קליל:
50מ״ג קלומיד ליום למשך שבועיים. בחרתי בקלומיד כי הבנתי שהתופעות לוואי שלו יותר עדינות.
כך או כך יש לי גם nolvadex זמין. אז אראה אם אתם ממליצים פה להחליף או לשלב. שתי האפשרויות זמינות לי, לא רוצה לשחק עם זה.
בנוסף, כדי למנוע נפילה חזקה מדי בpct ואיבוד מסה, יש לי mk677 שאתחיל לקחת שבוע לפני סוף הסייקל. קראתי הרבה שהוא מאוד עוזר בpct גם מבחינה מנטלית וגם פיזית.
מדדים שלי עכשיו:
80 ק״ג
מעריך 15% שומן (רואים קוביות, אבל לא ברור כמו בחיטוב שעשיתי בקיץ)
משקלים (חישוב 1rm לפי מחשבון בסוגריים)
פרס: 75 ק״ג בסט של 6 חזרות. (87 ק״ג)
סקוואט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)
דדליפט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)
אימונים:
אני עושה push pull legs פעמיים בשבוע. כלומר 6 אימונים בשבוע.
אני מצפה להעלות volume באימונים, כי אחת התכונות המפורסמות של טורינבול שהוא מאפשר להמשיך עוד ועוד בלי להתעייף.
אשמח להצעות ודברים לעשות.
אני אעדכן כאן כל שבוע איך אני מתקדם ואיך אני מרגיש. אני חושב שלעדכון בזמן אמת יש ערך גבוהה יותר מאשר עדכון אחרי, כשמנסים להזכר איך היה.
בשאיפה שהפוסט הזה ישמש בעתיד עוד מתחילים כמוני, שרוצים להתחיל בכדורים בלבד בלי זריקות ורוצים לדעת מה התוצאות ואיך זה מרגיש.