הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - טורינבול בלבד. תכנון ועדכונים בהמשך

דניאל דניאל

משתמש מתחיל
25
29
נק' מוניטין:
78
25
29
מתחיל ביום ראשון סייקל של 6 שבועות של טורינבול לבד.
פעם ראשונה שמתנסה, ולא רוצה לגעת במזרקים או בסטרואידים שעשויים לגרום לגינו כמו דיבול.

הסייקל אמור להיות קליל, ולפי מה שקראתי מהרבה אנשים אני מצפה לעליה של 6-8 קילו של מסה נקייה.

מבחינת הסייקל:
טורינבול של חברת myogen, אקח 40 מ״ג ליום. ראיתי שאנשים ממליצים על 50 או 60 ואפילו יותר, אבל אין לי סיבה להסתכן.
תמיכה בכבד: 7 כדורים של n2guard ביום כמו שמומלץ.

PCT:
הסייקל הזה יחסית קליל אז לכן הpct המתוכנן שלי יחסית קליל:
50מ״ג קלומיד ליום למשך שבועיים. בחרתי בקלומיד כי הבנתי שהתופעות לוואי שלו יותר עדינות.
כך או כך יש לי גם nolvadex זמין. אז אראה אם אתם ממליצים פה להחליף או לשלב. שתי האפשרויות זמינות לי, לא רוצה לשחק עם זה.

בנוסף, כדי למנוע נפילה חזקה מדי בpct ואיבוד מסה, יש לי mk677 שאתחיל לקחת שבוע לפני סוף הסייקל. קראתי הרבה שהוא מאוד עוזר בpct גם מבחינה מנטלית וגם פיזית.

מדדים שלי עכשיו:
80 ק״ג
מעריך 15% שומן (רואים קוביות, אבל לא ברור כמו בחיטוב שעשיתי בקיץ)

משקלים (חישוב 1rm לפי מחשבון בסוגריים)
פרס: 75 ק״ג בסט של 6 חזרות. (87 ק״ג)
סקוואט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)
דדליפט: 80 ק״ג בסט של 6 חזרות. (93 ק״ג)

אימונים:
אני עושה push pull legs פעמיים בשבוע. כלומר 6 אימונים בשבוע.
אני מצפה להעלות volume באימונים, כי אחת התכונות המפורסמות של טורינבול שהוא מאפשר להמשיך עוד ועוד בלי להתעייף.

אשמח להצעות ודברים לעשות.
אני אעדכן כאן כל שבוע איך אני מתקדם ואיך אני מרגיש. אני חושב שלעדכון בזמן אמת יש ערך גבוהה יותר מאשר עדכון אחרי, כשמנסים להזכר איך היה.
בשאיפה שהפוסט הזה ישמש בעתיד עוד מתחילים כמוני, שרוצים להתחיל בכדורים בלבד בלי זריקות ורוצים לדעת מה התוצאות ואיך זה מרגיש.

לא ממליץ לך בכלל להתחיל חומרים..
יש לך המון להתקדם טבעי
אתה שוקל קצת והמשקלי עבודה שלך לא גבוהים.

אם אתה נעול והחלטת אז אין לי מה להגיד,אבל רק תקח בחשבון שלא כדאי לפגוע במערכת ההורמונלית

ואם כבר סייקל ראשון..טורניבול לא יועיל לך כלכך,בדרך כלל מתחילים עם טסט בלי כלום
6-8 קילו עלייה? קח בחשבון שזה נוזלים וכו'
6 שבועות על טורניבול ייתנו לך בוסט קטן אבל לא מאמין שיותר מ2-3 קילו שריר

בכל מקרה מה שלא תבחר..בהצלחה ותעדכן

• פותח/ת השרשור
תודה על ההמלצה. אני אשקול את זה ברצינות.
אולי אדחה את תחילת הסייקל בשבוע כדי לראות כאן עוד תגובות והמלצות.

מה המשמעות של פגיעה במערכת ההורמונלית?
ממה שהבנתי מקריאה די רחבה שעשיתי, זה שאין השפעות ארוכות טווח על המערכת ההורמונלית.
כלומר, ברגע שסיימתי pct והתאזנתי חזרה אני אמור להיות בסדר.

פספסתי משהו בקריאה שלי? תוכל להפנות אותי?

תודה על ההמלצה. אני אשקול את זה ברצינות.
אולי אדחה את תחילת הסייקל בשבוע כדי לראות כאן עוד תגובות והמלצות.

מה המשמעות של פגיעה במערכת ההורמונלית?
ממה שהבנתי מקריאה די רחבה שעשיתי, זה שאין השפעות ארוכות טווח על המערכת ההורמונלית.
כלומר, ברגע שסיימתי pct והתאזנתי חזרה אני אמור להיות בסדר.

פספסתי משהו בקריאה שלי? תוכל להפנות אותי?

רואים שקראת ושיש לך את כל הציוד מוכן וזה מעולה..
יש חבר'ה שבאים לפה אחרי שנה רצוף על טרן ולא מבינים למה לא עומד להם יותר..
מצבך טוב סהכ.

99% שלא יהיה לך איזה פגיעה ארוכת טווח באמת
אבל העניין הוא שאתה מכניס הורמון חיצוני לגוף ומונע מהגוף שלך לייצר בעצמו.
שוב,זה כנראה יתוקן והכל יהיה בסדר
רק תמשיך לקרוא ולהתעניין ולראות שאתה עושה הכל כמו שצריך,אני אישית חושב שחבל להתחיל עם זה עכשיו ושאתה יכול להתקדם באופן טבעי אבל תחכה באמת לעוד אנשים שיענו פה..יש מקצוענים כאן

סייקל רוסי קלאסי טורינבול סולו ל 4 שבועות ואחריו pct קליל רק עם כלומיד כן תהיה לך עליה אבל דווקא עדיף להתחיל נטו מי טסטוסטרון ולא מי אוראלים.עם אתה מפחד מי מחטים ובגלל זה בחרתה בזה העולם הזה לא בשבילך. הPct צריך להיות 4 שבועות של כלומיד וטמוקסיפן יש בנעוץ פרוטוקלים תעיין
n2guard מאוד יקר אני חושב שישתלם,לך לקנות 3 חפיסות tudca ו 3 חפיסות מולטי ויטמין איכותי וחפיסה של liver support במחיר מעט פחות. אז תשקול את זה שוב.
הערה שחשוב לי להעביר אוראלים=רעל לכבד.
לכן אפילו בסייקל הראשון לא לוותר על Tudca וסוף הסייקל למשך חודשיים Liver support

סייקל של אורלים לא מומלץ בכלל, סייקל ראשון אך ורק טסט, והתוצאות שתקבל מהאורלים לרוב אתה תאבד בזמן קצר מאוד ואתה סתם תפגע בעצמך וגם תאבד את התוצאות לכן לא מומלץ, אבל אם כבר אתה מתעקש אז ענו לך כבר ( קצת אומץ עם המחטים וזה ילך חלק) ואם אתה מפחד תחפש מי שיזריק לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם על התגובות.
למרות שכבר קניתי את כל הציוד (בעלויות לא מבוטלות.. וחבל) החלטתי שלא להתקדם עם זה כרגע.

גם אמרתם נכון שיש לי עוד לאן להתקדם טבעית, ולפני שאהיה 86 ק״ג לפחות עם לא יותר מ12% שומן, לא אגע בחומרים.
כמו כן, אולי אפתח אומץ לגעת במזרקים למרות שאני ממש בספק..

לכו תדעו, אולי בעונת הbulk הבאה בעוד שנה אחזור לפה ואדווח שהפעם אני מוכן.
אבל בנתיים, לא אתעלם מההצעות שלכם למרות הכסף שכבר נזרק (150$ רק על 2 קופסאות של n2guard..)

למרות שכבר קניתי את כל הציוד (בעלויות לא מבוטלות.. וחבל) החלטתי שלא להתקדם עם זה כרגע.

גם אמרתם נכון שיש לי עוד לאן להתקדם טבעית, ולפני שאהיה 86 ק״ג לפחות עם לא יותר מ12% שומן, לא אגע בחומרים.

אבל בנתיים, לא אתעלם מההצעות שלכם למרות הכסף שכבר נזרק (150$ רק על 2 קופסאות של n2guard..)

מעריך אנשים כמוך,רואים שאתה עם ראש על הכתפיים .החלטה נכונה לגמרי.
הרבה ילדים פה מתווכחים שהם רוצים להזריק בכל מחיר ולא מרפים

עדיף שתזרוק 150$ לפח מאשר משהו אחר,חשיבה נכונה כל הכבוד, רק שתדע אני כמוך שונא זריקות, אבל חייב אחרי כמה פעמים התרגלתי לזה, ועכשיו זה נהיה רגיל , אבל סייקל זה לא משחק ילדים אם אתה לא בטוח במליון אחוז ממה שאתה עושה ולא הגעת למקסימום שלך באופן טבעי אין לך מה להתקרב לזה , ואף אחד לא אוהב זריקות לידיעתך , לא זכור לי ששמעתי מישהו שהוא מת על זריקות חח אז זה לגיטימי להרתע מכל הנושא הזה

• פותח/ת השרשור
אם מישהו מהפורום ירצה באופן אישי אשמח למכור במחיר שעלה לי להביא מהמקורות בחו״ל, אבל מעבר לזה לא אנסה למכור את זה באמת.. מקסימום יחכה.

וכן, זאת הייתה מחשבה קשה אבל לגמרי עדיף לזרוק כסף מאשר לזרוק את הבריאות שלי על משהו שהוא מיותר כרגע. (אגב ה150$ זה רק n2guard.. כל הציוד ביחד יצא 550$. זה סיפור לא זול בכלל העניין הזה).

אבל אם יש משהו ששווה לציין פה, שכן הרווחתי מה״הכנות״ האלה, זה דבר ראשון מלא למידה.
דבר שני, זה שבשבוע האחרון התחלתי להתכונן לסייקל, אז אמרתי לעצמי שאני חייב לאכול יותר וגם יותר מסודר כדי לא לבזבז את הסייקל. יישרתי את התפריט שלי, הוספתי קלוריות כדי לגדול באמת בbulk כמו שצריך, ובעקבות זה גם הרגשתי יותר אנרגיה באימונים השבוע.
מצחיק שהייתי צריך את ה״דדליין״ הזה של הסייקל כדי להתיישר לגמרי עם האימונים והתפריט. אבל לפחות זה נשאר, גם אם לא אעשה סייקל עכשיו.

אם מישהו מהפורום ירצה באופן אישי אשמח למכור במחיר שעלה לי להביא מהמקורות בחו״ל, אבל מעבר לזה לא אנסה למכור את זה באמת.. מקסימום יחכה.

וכן, זאת הייתה מחשבה קשה אבל לגמרי עדיף לזרוק כסף מאשר לזרוק את הבריאות שלי על משהו שהוא מיותר כרגע. (אגב ה150$ זה רק n2guard.. כל הציוד ביחד יצא 550$. זה סיפור לא זול בכלל העניין הזה).

אבל אם יש משהו ששווה לציין פה, שכן הרווחתי מה״הכנות״ האלה, זה דבר ראשון מלא למידה.
דבר שני, זה שבשבוע האחרון התחלתי להתכונן לסייקל, אז אמרתי לעצמי שאני חייב לאכול יותר וגם יותר מסודר כדי לא לבזבז את הסייקל. יישרתי את התפריט שלי, הוספתי קלוריות כדי לגדול באמת בbulk כמו שצריך, ובעקבות זה גם הרגשתי יותר אנרגיה באימונים השבוע.
מצחיק שהייתי צריך את ה״דדליין״ הזה של הסייקל כדי להתיישר לגמרי עם האימונים והתפריט. אבל לפחות זה נשאר, גם אם לא אעשה סייקל עכשיו.
שמח בשבילך שלקחת החלטה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית