הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה קנייה של ציוד למקלט ( ביתי )

עומרי אלוני

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אפשר בבקשה עזרה עם כל הקטע של קניית מכשירים ? אני רוצה לעצב במקלט עם כמה חברים מקום אימונים כזה . אני יצבע שם והכל זה לא הבעיה אבל אני לא יודע מאיפה לקנות מכשירים במחירים טובים במקום סתם לשבור את הראש בלבנות אותם . אני צריך מכשירים שמיתרכזים בעיקר על חזה רגליים וידיים ( ספה לבטן יש לי ומתח גם יש לי זה לא הבעיה ) .

תודה מראש לעוזרים ( סליחה אם זה לא המקום לפרסם )

כלוב + מוט + ספה שטוחה + צלחות
לא צריך מכשירים
המכשיר היחיד שאתה צריך זה מתקן מתח מקבילים (בנוסף לכלוב)

כלוב + מוט + ספה שטוחה + צלחות
לא צריך מכשירים
המכשיר היחיד שאתה צריך זה מתקן מתח מקבילים (בנוסף לכלוב)

אם תקנה את הכלוב הסגור גם מתח לא תצטרך ..

חוץ מזה כל מה שMOO ציין זה מה שצריך ויותר מיזה מיותר .
(ספה מתכווננת היתי מציע)

• פותח/ת השרשור
ואיפה אפשר לקנות ? כאילו יש אתרים או משהו שאתם יכולים להביא לי ? או שהדרך היחידה זה אנשים ..
עדיף מאתרים כיי זה יותר מסובך מאנשים

היתי מציע לך בכלל לא להתקרב לקנייה מאתרים הם יגררו אותך בתאריכים אם תוכל להביא ציוד דרך אנשים זה יהיה הפתרון הכי טוב גם זול יותר וגם תקבל ציוד במקום ולא תצטרך הזמנה ולחכות חודשים מה שבדרך כלל קורה למי שמזמין כלוב ..
אם אתה מעוניין אני מוכר צלחות אולימפיות ומוטות אולימפים זה יהיה התחלה טובה בישביל התחלה לבניית חדר כושר דבר איתי באימייל אם כן [email protected]

פאוורספורט אחלה, לא גררו אותי דקה
אבל תוודא שיש להם במלאי

קניתי ראק לחדר כושר משם (לא לבית שלי)

אם אתה יכול לקנות מאנשים יד 2 אז יצא לך יותר זול רק תוודא שהציוד טוב
וגם אתה צריך לארגן הובלה (טנדר,גגון)

כן חשוב שתבדוק שיש במלאי אם לא אל תחשוב אפילו להזמין אני הזמנתי כלוב סגור עם התחיבות שיגיע תוך 30 יום הגיע אחרי 3 חודש ..

תלוי מה הוא קונה לא צריך שיארגן הובלה על משקלים ו מוטות ..

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אני ינסה מה שאפשר ... סליחה על החפירות אבל בקשר לבנייה אפשר לעשות משהו ? כאילו יש דרכים שאתם יודעים עליהם איך לבנות את הדברים הבסיסיים

אני הזמנתי מגיל ספורט כל העסק של ראק+מוט+משקולות+ספה עולה 5000+- משם
אתה יכול להוריד אותם במחירים של המשקולות אם אתה מתעקש.

ולא גררו אותי או כלום שבוע אחרי אני מקבל את ההזמנה.

אני הזמנתי מגיל ספורט כל העסק של ראק+מוט+משקולות+ספה עולה 5000+- משם
אתה יכול להוריד אותם במחירים של המשקולות אם אתה מתעקש.

ולא גררו אותי או כלום שבוע אחרי אני מקבל את ההזמנה.
אחי אתה מחיפה?
אני מחיפה וגם אני חיפשתי משקולות אולימפיות בקיצור לא היה לו במלאי חיכיתי שיזמין עברו 4 שבועות ועוד לא הגיעו המשקולות בסוף נסעתי עד כרמיאל וקניתי בפאוור ספורט משקולות אולימפיות...
לאיזה מחיר אפשר להוריד אותו לקילו?
(למרות שבנתיים אני לא צריך יש לי מספיק במכון )

אחי אתה מחיפה?
אני מחיפה וגם אני חיפשתי משקולות אולימפיות בקיצור לא היה לו במלאי חיכיתי שיזמין עברו 4 שבועות ועוד לא הגיעו המשקולות בסוף נסעתי עד כרמיאל וקניתי בפאוור ספורט משקולות אולימפיות...
לאיזה מחיר אפשר להוריד אותו לקילו?
(למרות שבנתיים אני לא צריך יש לי מספיק במכון )

עקרונית לי הורידו מ 17 שקל לקילו למשקולות אולימפיים מצופים גומי הורדתי אותם ל 15 אבל
נראה לי אפשר היה להוריד אותם עוד יותר.

תתקשר אליהם תגיד שפאור סנטר הציעו ב 13 בכל מקרה אם אתה מוצא ביד 2 עוד יותר זול
יצא לך אני לא קניתי מיד 2 כי לא מצאתי מישהו שמוכר שגר באיזור שלי גר בצפון.
מה שמצאתי היה מאשקלון ואשדוד.

שתיכם מטומטמים תאמינו לי תעשו נסיעה פעם אחת שתיכם אתם מאותו איזור תעמיסו נגלה של משקולות ממני באשקלון וחסכתם מאות שקלים .. לא ידעתי שנסיעה מחיפה לאשלון זה 400 שקל ??

דרך אגב קניתי גם בחנויות שלכם משקלים עם הראק הורדתי אותי ל10 לקילו

אגב אם אתה עדיין מחפש ואתה מחיפה, יש לי את מה שאתה צריך, לפני שנתיים קניתי מגיל ספורט ספה מדגם PROFORM G580 יש לי 2 מוטות (לא אולימפיים) אחד רגיל אחד W 2 מוטות קטנים לדאמבלים ו70 או 80 קילו בצלחות מכל הגדלים (1.25 2.5 5 7.5 ו10).

אם אתה מעוניין שלח לי מייל או הודעה באתר וניצור קשר כבר, המחיר גמיש.

philip כמה אתה מוכר לקילו צלחות מתברגות ומוטות

חצי ממה שקניתי
כל מוט עלה לי 200 +10שח לקילו

פיליפ מדובר פה על צלחות אולימפיות?

מחיר טוב 5 שקל לקילו מתברג , אם היתי צריך היתי עושה קנייה ממך

אממ לא הן לא יעלו על מוט אולימפי.

Back
למעלה תחתית