הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאנבול או אנאבר

Mosheeln

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
היי לכולם,

רציתי לשאול שאלה, לפני כ4 חודשים עשיתי סייקל (אוראלי, פרט חשוב) של דיאנבול למשך חודשיים 4 כדורים ביום. אמת שהיו תוצאות יפות עליתי מ71.5 /72 ל77.5 וכעת, 3 חודשים אחרי אני 75.5/76 (יחסית נשמר לסייקל שנחשב סייקל שאוגר הרבה מים ממה שקראתי כאן)
חשוב לציין שבהלך הסייקל של הדיבול לא היו לי שום תופעות לוואי ובדיקות של חודשים אחרי תודה לאל תקינות.
השאלה עכשיו היא כזאת: כסייקל נוסף מה כדאי לעשות?? אנאבר שממה שקראתי כמעט ללא תופעות לוואי ופחות מזיק לכבד, אבל ממה שהבנתי יחסית חלש...או שאולי כדאי לעשות עוד סייקל של דיאנבול??
ואולי לא את זה ולא את זה??
אולי לשלב משהו מהם עם חומר נוסף??
המטרה שלי היא להעלות בין 4-5 קילו וזהו.. לא לעלות יותר מזה.
אני בן 29.5, 1.76 ושוקל 75 (המבנה גוף שלי בבסיס שלו הוא רזה)

תודה לעוזרים!

כי מה? אם הזרקתי הכדור כבר לא רעיל יותר??? לא יודע
או שעושים הזרקות בלבד או שכלום
נצייר לך את זה שיהיה לך קל .
אם אתה מכניס רק אוראליים התוצאה עלובה ולפעמים גם לא ניראת , ופגיעה בכבד על כלום.
אם אתה משלב עם סייקל - תרומה גדולה , ופגיעה בכבד על תרומה גדולה. 🏋️
לא תמליץ לאנשים לא לעשות אורליים לבד ?!

כל הקטע המצחיק שאנשים ממליצים להימנע מסייקלים אוראלים בלבד... אבל בתור אחד שנראה לי כבר מכיר את כל הנעוצים כאן בע"פ מרוב שקראתי אותם והקפתי את הנושא לאורכו ולרוחבו... עדיין אני רואה כאן המווווון שכן ממליצים על שילוב של סייקל אוראלי עם הזרקות... שזה איפשהו מצחיק ומוזר לי... כי מה? אם הזרקתי הכדור כבר לא רעיל יותר??? לא יודע
או שעושים הזרקות בלבד או שכלום.... זה פשוט מה שמחרפן אותי פה... שמצד אחד יש כאן התנגדות נחרצת לסייקלים אוראלים ומצד שני, כל אותם מתנגדים תומכים בשילוב של סייקל אוראלי עם זריקה.
תהרגו אותי כבר נדפק לי השכל מכל מה שקראתי.... 😭
אבל הבנתי - שורה תחתונה - לעשות טסט
תראה אף אחד לא ימליץ על זריקות לבד או כדורים לבד
אתה קורא את הנעוצים כדי שתבין מה המטרה של כל אחד מהם ואיך זה משפיע על הגוף ואיזה תוצאות זה נותן ומשם זה עניין של שיקול דעת!!
עזוב את הפן הבריאותי בצד רגע :-
אורלים יתנו לך התחלה כמו ספתח כזה למי שאין לו סבלנות לחכות כמה שבועות במידה ועושה סייקל ארוך עד שהזריקות יכנסו לפעולה כמובן לא לשכוח שהאפקט של הכדורים יורד בזמן מאוד קצר כלומר מה שעלית זה ירד תוך כמה ימים לכן אני לא דוגל בכדורים, השימוש בהם מוגבל ל6 שבועות ויש כאלה 4, תלוי ברמת הרעילות, ויש כאלה שמעדיפים זריקות לבד עם פחות רעילות לכבד כי הכדורים כן גורמים ליותר הרעלה לכבד עקב החומר שמצורף אליהם כדי שישרוד את המעבר בכבד
זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית