הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי. מחפש לעשות גיינר בעזרת אבקת חלבון

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. אני עד היום הייתי משתמש בגיינר של חברת רול וואן ותוצאות מדהימות היו לי איתו. התחזקתי מאוד במשקלי העבודה בזכות הקלוריות הקלות והמהירות שהוא נתן לי. עכשיו הוא עולה מחיר מטורף של 485 שח ואני רוצה חלופה לגיינר הזה (מאוד קשה לי לאכול ולוז צפוץ שלא מאפשר לי) אז אני קונה אבקת חלבון ואני רוצה להעשיר אותה בקלוריות איכותיות וטובות. מצאתי 2 מוצרים שאפשר להוסיף לאבקת חלבון. 1 זה אבקת פחמימות probody procarb ו2 זה בסיס שיבולת שועל טחונה. מה עדיף מבין השניים? תודה

אני שם 2 סקופים של אבקת חלבון (סה''כ 60-64 גרם חלבון) על קרטון שמנת מתוקה 38% ו'מקציף' אותם. בגדול אני לא מבין למה צריך בכלל אבקת פחמימות, אבל שיבולת שועל נשמע טוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני שם 2 סקופים של אבקת חלבון (סה''כ 80 גרם חלבון) על קרטון שמנת מתוקה 38% ו'מקציף' אותם. בגדול אני לא מבין למה צריך בכלל אבקת פחמימות, אבל שיבולת שועל נשמע טוב.
אני צריך השלמה קלורית בנוסף לחלבון בגלל זה אני רוצה אבקת פחמימות

תקרא מה שכתבתי.. קרטון שמנת זה בערך 900 קלוריות, 60+ גרם חלבון מאבקה זה עוד בערך 250 קלוריות.. נשמע לי כמו לא מעט

בטח ששיבולת שועל. אתה מקבל פה הרבה ויטמינים ומינרלים. תשים אבקת חלבון עם שיבולת שועל ותוסיף חמאת בוטנים בשביל השומן ועוד כמה פירות כמו אוכמניות למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית