עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת אני אוכל יוגורט וקוטג עד שבוע וכל מיני כאלו אולי פשוט אטעם וזהו אם יש טעם לוואי אזרוקהיית אוכל מזון אחר שהוא פג תוקף?
כנראה שתהיה בסדר, אישית לא הייתי משתמש.
אבא'לה לא שווה את הסיכון גם ככה... פשוט תקנה אחת שלא פג תוקפה. זה לא כזה עניין והסיכון לא שווה את החיסכון הכספי שהוא גם ככה מינוריבעקרון פג תוקפה עם תחילת חודש
לא ברור לי מהצבע אם זה התקלקל או מה
מחר אני אנסה אבל שמרתי את זה בקירור ויבש לדעתכם תקין?
הבעיה בדברים האלו שיבוא מישהו אחר ויגיד ההפך האמת היום גם שתיתי ולא היה לי כאב בטן או קלקול קיבהאבא'לה לא שווה את הסיכון גם ככה... פשוט תקנה אחת שלא פג תוקפה. זה לא כזה עניין והסיכון לא שווה את החיסכון הכספי שהוא גם ככה מינורי
אה ברור, כל אחד והתיאבון סיכון שלו, זה לא בדיוק מדע מדויק האם זה יעשה לך משהו לא טוב. תלוי בתנאים שזה ישב בהם ולמה זה נחשף.הבעיה בדברים האלו שיבוא מישהו אחר ויגיד ההפך האמת היום גם שתיתי ולא היה לי כאב בטן או קלקול קיבה
האבקת חלבון שלי עלתה 300...אה ברור, כל אחד והתיאבון סיכון שלו, זה לא בדיוק מדע מדויק האם זה יעשה לך משהו לא טוב. תלוי בתנאים שזה ישב בהם ולמה זה נחשף.
סתם בעיניי, לא שווה את החסכון של ה-70 שקל במידה וזה אוחסן בצורה לקויה ועכשיו פג תוקף.
חחחח סבבה מניח שהבנת את הנקודה שלי 😃האבקת חלבון שלי עלתה 300...
אני לא קונה מהארץ
תודהככל שחיי המדף של מוצר ארוכים יותר, ככה בדרך כלל גם אפשר לחרוג ממנו קצת יותר בלי שזה יהיה דרמטי, כי מרווח הביטחון בדרך כלל נגזר באיזשהו אופן מאורך חיי המדף הכולל ולא ממספר קבוע של ימים.
לכן שבוע מעבר לתוקף של קוטג' שחיי המדף שלו בערך שבועיים זה כבר המון, כי זו חריגה של בערך 50 אחוז, אבל חודש מעבר לתוקף של אבקת חלבון, שחיי המדף שלה בדרך כלל הם שנה עד שנתיים, זה רק בערך 4 עד 8 אחוז מכל חיי המדף שלה, אז זו חריגה הרבה יותר קטנה.
כלומר, לא נכון להסתכל רק על כמה זמן עבר אחרי התוקף, אלא על כמה הזמן הזה בכלל משמעותי ביחס לאורך החיים המקורי של המוצר.
שורה תחתונה - אם שמרת על אבקת החלבון כמו שצריך, היא אמורה להיות בסדר גמור.
ובמקרה הכי גרוע יהיה לך שלשול. להבדיל מביצים או ממזונות טריים רגישים, אבקת חלב מקולקלת לא מהווה סכנה ממשית.