הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה בליבידו

• פותח/ת השרשור Juan30
  • פורסם בתאריך

Juan30

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום, אני בן 29. לפני שנה וחצי התחלתי סייקל ראשון למשך 3 חודשים עם test ו deca ולאחר מכן pct עם זריקה של hcgו tamoxifen ו proviron למשך 3 שבועות והכל היה בסדר, אחרי חצי שנה ראיתי שנשאר לי דיקה אז לקחתי כמה זריקות למשך 3 שובות (לא זוכר מינונים) בלי טיסטוסטירון , ולאחר מכן לקחתי tamoxifen למשך שבוע אחד בלבד (כדור ביום נראה לי 20 מ''ג), מאז נעלם לי החשק המיני אני כבר שנה סובל מזה ולא התאוששתי , אחר חודש מהטמוקסיפן לקחתי זריקה של טסטוסטרון , זה כצת עזר אבל החשק המיני לעולם לא חזר. לפני חודש עשיתי בדיקות דם להורמונים והכל היה בסדר (טסטוסטרון , lh fsh ) חוץ מאסטרדיול שהיה כצת מעל הנורמה וה dhea נמוך מהנורמה. אני בדיכאון עקב כך שהחשק המיני נעלם וזה כבר שנה שאני לא מתאושש (אני יודע עשיתי בלגן בסייקל ואני ממש מתחרט) , מישהו יכול לעזור? יש מישהו שלא הצליח להתאושש אחרי טמוקסיפן ? (אני מרגיש שהכל בגלל הטמוקסיפן מאז שלקחתי אותו הכל השתנה). תודה רבה לעוזרים.

לדעתי שווה לבדוק מרכיבים ״טבעיים״ כמו תזונה שינה לחץ אחוז שומן וכו׳ וכו׳ כי על הנייר אתה לא במצב רע מדי, כן עשית שטויות בעבר אבל זה אמור להתאזן עד עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית