הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה מ - trt אחרי שנה - איך עושים את זה בקלות?

המטרט

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אחרי כמעט שנה על trt עם מרשם אני רוצה לרדת מזה.
קיוויתי להשיג hcg להגן מאטרופיה של האשכים, אבל לא מצאתי שום דרך.
עכשיו עם אפס ייצור עצמי, ומנסה לחשוב איך לעבור את החודשים הקשים הבאים.
כשהפסקתי בעבר עבור בדיקת דם היה לי חודש מאוד קשה.
שוקל אפילו לטוס להודו לקנות hcg בשביל לזרז את התהליך
אשמח לשמוע כל רעיון על דרכים להקל את החוויה.

בוא נתחיל מזה שזה לא כזה מסובך להשיג hcg,
דבר שני, למה היה לך מרשם לtrt? מאיפה זה התחיל?

• פותח/ת השרשור
הרופאת משפחה הוציאה את המרשם לטסט, אבל על האוביטרל כתוב לה שזה רק לנשים, ושצריך למלא טופס בקשה מיוחד בשביל לרשום אותו בשבילי. היא לא רוצה לעשות את זה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני כבר חצי שנה מנסה להבין מאיפה להשיג hcg, ניסיתי כל מה שעלה לי לראש חוץ מלתפוס מישהו שרירי במכון ולשאול אותו

מרשם ל - trt קיבלתי אחרי בדיקת דם אחת עם טסט נמוך - מעל הגבול בישראל, מתחת לגבול באמריקה, 21 אם אני זוכר נכון

הרופאת משפחה הוציאה את המרשם לטסט, אבל על האוביטרל כתוב לה שזה רק לנשים, ושצריך למלא טופס בקשה מיוחד בשביל לרשום אותו בשבילי. היא לא רוצה לעשות את זה

אני כבר חצי שנה מנסה להבין מאיפה להשיג hcg, ניסיתי כל מה שעלה לי לראש חוץ מלתפוס מישהו שרירי במכון ולשאול אותו
אם קיבלת מרופא אז סימן שעשית את כל הבדיקות האפשריות והגוף שלך לא מייצר מסםיק טסט, אז בוא נתחיל מזה שלא הייתי יורד מ trt.
דבר שני, זה רעיון לא רע לפנות לאיזה מפתח גוף שמשתמש בחומרים ולבקש את עזרתו בהשגה, ככה משיגים דברים בחיים, מתחברים לאנשים הנכונים

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהרופאת משפחה שרשמה די חיפפה ונתנה לי כי ביקשתי

הייתה לי בדיקת דם אחת כללית עם מספרים נמוכים של טוטאל טסט, בלי פרופיל הורמנלי אחר. הרופאה באופן כללי לא הבינה בזה כלום ושאלה אותי על מינונים ותכיפות

• פותח/ת השרשור
לא חושב שמסוגל לבוא למישהו זר במכון ולשאול אותו את זה.
עשיתי את זה בחנויות של התוספים והמבוכה הרגה אותי.
אין לי מושג מי משתמש ומי לא

כן, ביקשתי ונתנה, אמרה שנותנת לשניים אחרים גם, לא אמרה שום מילה על פוריות או תופעות לוואי, ליווי של בדיקות

הכי טוב היה לקחת כוריגון עם מרשם, הלכתי לאורולוג פרטי באסותא שמפרסם תכנים על טסט באינטרנט, אמר לי שהוא לא רוצה לתת רק טסט בגלל הפגיעה בפוריות, אבל לא יוכל לרשום לי hcg.

הייתי פונה גם לעוד רופא פרטי, אבל לא בטוח למי.
קיצר, מצב על הפנים.

• פותח/ת השרשור
מפתיע אותי שכולם כאן מופתעים מזה כל כך.
כל החיים רופאי משפחה נותנים לי בדיוק את התרופות שאני מבקש.
אולי בגלל שבאתי אם יותר ידע ממנה על טסט היא פשוט זרמה איתי.. על האוביטרול כבר זרמה פחות 😃

מפתיע אותי שכולם כאן מופתעים מזה כל כך.
כל החיים רופאי משפחה נותנים לי בדיוק את התרופות שאני מבקש.
אולי בגלל שבאתי אם יותר ידע ממנה על טסט היא פשוט זרמה איתי.. על האוביטרול כבר זרמה פחות 😃

איזה תרופות עוד מרשם היית מקבל מרופאים?

• פותח/ת השרשור
לגבי מרשמים מהרופאה לא יותר מדי
- טסט
- יומיים של פניצלין כשיש דלקת גרון, בלי לחכות למשטח.
- רטלין פה ושם.
מה היית לוקח אם היה לך מרשם פתוח מהרופאה?

לגבי ה hcg, יש למישהו עצה אחרת חוץ מלפנות לרולות במכון?
אחרת אני בדרך לחודשיים קשים, וגם לא יודע איך העסק שלי יסתדר כשאני בלי אנרגיה בכלל.

לגבי מרשמים מהרופאה לא יותר מדי
- טסט
- יומיים של פניצלין כשיש דלקת גרון, בלי לחכות למשטח.
- רטלין פה ושם.
מה היית לוקח אם היה לך מרשם פתוח מהרופאה?

לגבי ה hcg, יש למישהו עצה אחרת חוץ מלפנות לרולות במכון?
אחרת אני בדרך לחודשיים קשים, וגם לא יודע איך העסק שלי יסתדר כשאני בלי אנרגיה בכלל.

מה הייתי לוקח? כל דבר שאפשר אחרי זה למכור ברווח של מאות אחוזים

מאיפה אתה בארץ?

כשאני בקשתי trr נתנו לי ג׳ל מגעיל כזה. בשביל זריקות הייתי צריך להגיע לאורולוג והוא לא היה מוכן לשמוע מזה בכלל

לפותח השרשור - trt זה מסע לכל החיים, זו האמרה הפותחת כל שיחה עם רופא שעוסק בזה. ממה שהצלחתי להבין הפסקה של הטיפול ותקופה ללא טסטוסטרון בגוף יש לה מחיר כבד ולא בטוח בכלל שהיא תחזיר את ייצור הטסט לנורמה שהייתה לפני הטיפול. יכולות להיות הרבה תופעות גופניות וגם נפשיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית