עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בארץ ספציפי יש איזה סף שאסור לעבור והסף הזה כל כך נמוך שאין שום בעיה לאכול גם 3 טונות ביום
לאכול ארבע מאות גרם טונה במים ביום זה מסוכן?אתה תמות מאכילת יתר לפני שתמות מהכספית שיש בטונות בארץ
לא מספיק מבין בטונה וכספית כדי להגיד לך את זהלאכול ארבע מאות גרם טונה במים ביום זה מסוכן?
זה ממומן על ידי סטארקיסט, מה ציפית?כל המידע בנוגע לנושא של כספית בטונה
יש הרבה דברים חוץ מסלניום כדי לעודד הפרשת מתכות רעילות כמו L-ציסטאין מכרוב, ויש הרבה תאוריות של מדענים פרטיים, אבל אין מספיק מחקר על זה. כמו L-גלותתיון, סלניום, סאונות, ולהזיע.מה שמשנה בעיקר הוא היחס בין הכספית לסלניום.
מעבר לכך שהטונה בארץ לא מכילה המון כספית,
תוכל לאכול 1-2 אגוזי ברזיל כדי לקבל כמות יפה של סלניום.
אחד הקישורים ששלחתי זה ממשרד הבריאות אתה טוען שסטארקיסט קנו את משרד הבריאות?זה ממומן על ידי סטארקיסט, מה ציפית?
יש הרבה דברים חוץ מסלניום כדי לעודד הפרשת מתכות רעילות כמו L-ציסטאין מכרוב, ויש הרבה תאוריות של מדענים פרטיים, אבל אין מספיק מחקר על זה. כמו L-גלותתיון, סלניום, סאונות, ולהזיע.
אם המקור היחיד של לכספית זה טונות (וזה כנראה לא), זה היה פחות מדאיג. אבל יש כספית בסוגי פחיות שמרים שונות (דווקא לא של טונה), ובהרבה חיסונים. כך שמאוד כדאי למעט בצריכה של זה.
אישית, כשקראתי על זה הפסקתי לאכול את זה לגמרי ועברתי לסרדינים (ואל תביאו לי מחקר נגד סרדינים, אני לא יודע מה אעשה במקום). לנשים בהריון מומלץ לא יותר מ4 פחיות טונה בשבוע (זה יכול להזיק לעובר), זה אומר לך משהו על כמות הכספית שבטונה.
הכספית בטונה מהים, ששם כולם שופכים את כל הרעלים שלהם כולל כספית. כמה שהדג יותר גדול הוא יותר מורעל.
זה החלטה של כל אחד כמה כספית הוא רוצה לחשוף לעצמו.
הנזק של עודף כספית זה נוירולוגי, משם הגיע הביטוי "mad as a hatter" בגלל שמכיני כובעים נשמו כספית והשתגעו.
יש מכונים בארה"ב שעושים בדיקות שיער (צריך למצוא מקום אמין) וזה נחשב הדרך האמינה היחידה לבדיקת כמות המתכות רעילות בגוף.
אני מכיר מישהו בארץ ששולח לשם. אם זה מעניין מישהו, תוכלו לבקש ממני בפרטי אמצעי תקשורת איתו.
בקיצור, נושא קצת מורכב, ונתון לשיקול דעת של כל אחד.
דיברתי ספציפית על זהאחד הקישורים ששלחתי זה ממשרד הבריאות אתה טוען שסטארקיסט קנו את משרד הבריאות?
ואם אתה חושב שהם משקרים לך תתבע אותם תרוויח כמה מליונים
זה לא היה משכנע אותי.כל המידע בנוגע לנושא של כספית בטונה
זה ברור שהמלצות של משרד הבריאות זה שמעט טונה לא תזיק, הם ממליצים לגוון ומנסים לשמור על המשק.