הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Gh יעוץ

daniel02

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
חברים רוצה לבדוק את הgh שאני משתמש בו, איך אני יכול לעשות את זה? לפי בדיקות דם אפשרי? מה אני בדיוק צריך לבדוק בתוצאות? איך אני יודע כמה חומר פעיל נמצא שם ואם הוא אכן מקורי. אני משתמש כרגע פחות מחודש 4 iu ביום
אשמח לקצת הסבר

• פותח/ת השרשור
צריך לראות תוצאות על הגוף יותר מזה ? 😉
תוצאות על הגוף. זה ברור.. אבל אני שואל אם יש דרך אחרת לבדוק את. זה בבדיקת דם. כי תוצאות בgh לוקחות גם יותר זמן אל תשכח שאני על עוד חומרים

מ GH אתה צריך לראות תוצאות "על" מאבר לשימוש בחומרים אחרים. גם עליה בשריר גם ירידה באחוזי שומן. אתה לא יכול לראות בבדיקת דם עם אתה לוקח GH ובטח לא עם זה אתה לוקח 4UI או פחות.

• פותח/ת השרשור
מ GH אתה צריך לראות תוצאות "על" מאבר לשימוש בחומרים אחרים. גם עליה בשריר גם ירידה באחוזי שומן. אתה לא יכול לראות בבדיקת דם עם אתה לוקח GH ובטח לא עם זה אתה לוקח 4UI או פחות.
אז אתה אומר
אז אתה אומר שאני צריך להשתמש לפחות 3 חודשים עם אותו החומר עד שאראה תוצאות בשביל לדעת אם הוא מקורי?

אני משתמש בGH עוד מעט 24 יום (מסיים 100IU) לוקח 5 IU כל יום 2.5 בוקר 2.5 לילה.
אני על 500 טסט ו250 מסטרון כבר שלושה חודשים ולא הרגשתי בזאת ירידה בשומן לפני הGH.

מרגיש שכל יום אני מתחטב יותר אפילו אם אני לא כזה משקיע בתזונה נקייה.

נראה לי שזה הדבר היחיד שGH יעשה לך ב שלושה חודשים הראשונים. אחרי 3 חודשים זה כבר מתחיל להגדיל אותך

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בGH עוד מעט 24 יום (מסיים 100IU) לוקח 5 IU כל יום 2.5 בוקר 2.5 לילה.
אני על 500 טסט ו250 מסטרון כבר שלושה חודשים ולא הרגשתי בזאת ירידה בשומן לפני הGH.

מרגיש שכל יום אני מתחטב יותר אפילו אם אני לא כזה משקיע בתזונה נקייה.

נראה לי שזה הדבר היחיד שGH יעשה לך ב שלושה חודשים הראשונים. אחרי 3 חודשים זה כבר מתחיל להגדיל אותך
הקטע שאני במאסה אני אוכל המון.. זה עדיין מה שאני ארגיש?

זה לא משנה, כל עוד אתה בתזונה טובה אתה תרגיש ירידה בשומן.
המאמן שלי אוכל 7 ארוחות ביום בן אדם מטורף מפלצת, התחיל GH לפני חודשיים ורק יורד בשומן גם עם כל האוכל. אבל הוא אוכל נקי - אורז וחזה עוף ברזל

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, כל עוד אתה בתזונה טובה אתה תרגיש ירידה בשומן.
המאמן שלי אוכל 7 ארוחות ביום בן אדם מטורף מפלצת, התחיל GH לפני חודשיים ורק יורד בשומן גם עם כל האוכל. אבל הוא אוכל נקי - אורז וחזה עוף ברזל
אפשר לשאול באיזה gh אתה משתמש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית