עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוצאות על הגוף. זה ברור.. אבל אני שואל אם יש דרך אחרת לבדוק את. זה בבדיקת דם. כי תוצאות בgh לוקחות גם יותר זמן אל תשכח שאני על עוד חומריםצריך לראות תוצאות על הגוף יותר מזה ? 😉
אז אתה אומרמ GH אתה צריך לראות תוצאות "על" מאבר לשימוש בחומרים אחרים. גם עליה בשריר גם ירידה באחוזי שומן. אתה לא יכול לראות בבדיקת דם עם אתה לוקח GH ובטח לא עם זה אתה לוקח 4UI או פחות.
אז אתה אומר שאני צריך להשתמש לפחות 3 חודשים עם אותו החומר עד שאראה תוצאות בשביל לדעת אם הוא מקורי?מ GH אתה צריך לראות תוצאות "על" מאבר לשימוש בחומרים אחרים. גם עליה בשריר גם ירידה באחוזי שומן. אתה לא יכול לראות בבדיקת דם עם אתה לוקח GH ובטח לא עם זה אתה לוקח 4UI או פחות.
הקטע שאני במאסה אני אוכל המון.. זה עדיין מה שאני ארגיש?אני משתמש בGH עוד מעט 24 יום (מסיים 100IU) לוקח 5 IU כל יום 2.5 בוקר 2.5 לילה.
אני על 500 טסט ו250 מסטרון כבר שלושה חודשים ולא הרגשתי בזאת ירידה בשומן לפני הGH.
מרגיש שכל יום אני מתחטב יותר אפילו אם אני לא כזה משקיע בתזונה נקייה.
נראה לי שזה הדבר היחיד שGH יעשה לך ב שלושה חודשים הראשונים. אחרי 3 חודשים זה כבר מתחיל להגדיל אותך
אפשר לשאול באיזה gh אתה משתמש?זה לא משנה, כל עוד אתה בתזונה טובה אתה תרגיש ירידה בשומן.
המאמן שלי אוכל 7 ארוחות ביום בן אדם מטורף מפלצת, התחיל GH לפני חודשיים ורק יורד בשומן גם עם כל האוכל. אבל הוא אוכל נקי - אורז וחזה עוף ברזל
לא צריך העמסה. רציף 5UI שעובד טוב עושה תעבודה.@Dr Diesel* מה המינון המקובל לhgh בשימוש ראשון? וצריך לעשות "ההעמסה"? הבנתי שחלק מזריקים בשבוע הראשון המון
אל תשכח שאחרי כל 6 ימים לוקחים יום אחד מנוחה גםלא צריך העמסה. רציף 5UI שעובד טוב עושה תעבודה.