הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחוץ,נלחץ,מלחיצים

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
בן 35 עם 3 ילדים קטנים,מתחיל טיפול trt
רוצה להניב את המקסימום ;)
משקל 112 אחוז שומן 32 -+
אתאמן בבית(לכן הכותרת)
ציוד:
מוט ישר
מוט w
שתי מוטות קצרים
פלטות 4*10 קילו
2*7,5
6*5קילו
6*2,5קילו
2 דמבלים של 10 קילו
וספה לא! מתכוננת.
בבקשה עזרתכם בהכוונה לתוכנית שתפיק את המקסימום.
במינימום זמן.
תודה מראש

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• A3D566E0-090C-488A-AF54-065E7E840EFB.jpeg
    A3D566E0-090C-488A-AF54-065E7E840EFB.jpeg
    KB 22 · צפיות: 61
  • ECC2F0A6-5172-45ED-90D3-461B8F034644.jpeg
    ECC2F0A6-5172-45ED-90D3-461B8F034644.jpeg
    KB 5.3 · צפיות: 64
אתה יכול לבנות מערך אימון כזה שמבוסס על דאמבלים ותרגילי לחיצה למיניהם אבל יהיה לך בעייתי לעשות בנץ' עם מוט הברגה קצר גם בגלל שהאחיזה מוגבלת לרוחב של המוט(אלא אם המוט 1.80 נניח) וגם איך תביא לעצמך את המוט?

תשמע אחי אני כבר שנים מתאמן בבית במרתף.
תאמין לי זה שווה את ההשקעה. לאורך כמה שנים הוצאתי בערך 3000-4000 על כל הציוד והמשקולות שאני צריך. זה באמת שווה את זה.

הרי מנוי לחד"כ כבר מגיע ל1500-3000 לשנה..

אם יש לך את הכסף,תשקיע,לא תתחרט.
זה בבית,זה נגיש.. לא צריך לנסוע למכון וזה יותר זול לטווח של כמה שנים

עם הדאמבלים 10 ק"ג אתה יכול לעשות תרגילי הרחקות למיניהם לכתפיים או יד קדמית (תוך זמן קצר מאוד זה יהיה לך די קל) אבל בגלל שרוב המשקל שלך זה בפלטות ברזל שאתה יכול להלביש על המוט אתה יכול לעשות לחיצות כתפיים, יד קדמית/אחורית, משיכות חתירה במוט וכו'
@frozen
מסכים מאוד! גם אצלי בבית יש חדרון כושר עם כלוב מוט אולימפי וסט צלחות אולימפיות ודאמבלים וכו' וזה הכי נוח ונגיש בעולם.

תשמע אחי אני כבר שנים מתאמן בבית במרתף.
תאמין לי זה שווה את ההשקעה. לאורך כמה שנים הוצאתי בערך 3000-4000 על כל הציוד והמשקולות שאני צריך. זה באמת שווה את זה.

הרי מנוי לחד"כ כבר מגיע ל1500-3000 לשנה..

אם יש לך את הכסף,תשקיע,לא תתחרט.
זה בבית,זה נגיש.. לא צריך לנסוע למכון וזה יותר זול לטווח של כמה שנים
כול השנים שאתה מתאמן מעולם לא התאמנת במכון כושר?

מסכים עם הרעיון להתאמן בבית, אני רוצה בעצמי.
אבל במכון יש מוטבציה, ומחוייבות ועוד דברים שעוזרים לאנשים שמתחילים.
יש פלוס עצום במכון. אם הגעת לרמה שאתה תתאמן לבד, בבית זה חוסך המון כסף וזמן.

בתור התחלה עם הציוד הזה הייתי עושה שכיבות סמיכה לחזה, לחיצות כתפיים, הרחקות, יד קדמית ואחורית, משיכות למיניהן וגם סקוואטים ומכרעים.

חסר פה הבנץ' בצורה מספיק טובה

אבל במכון יש מוטבציה, ומחוייבות ועוד דברים שעוזרים לאנשים שמתחילים.
בבית אתה לא מחכה בתור למכשירים. אתה לא חולק זיעה,אתה לא צריך להביא מגבת,אתה יכול להתאמן מתי שרק בא לך ולשים איזה מוזיקה שאתה אוהב.

זה גובר על מוטיבציה.

ממליץ לך מכל הלב לחסוך טיפה ולעשות את הצעד הזה

בבית אתה לא מחכה בתור למכשירים. אתה לא חולק זיעה,אתה לא צריך להביא מגבת,אתה יכול להתאמן מתי שרק בא לך ולשים איזה מוזיקה שאתה אוהב.

זה גובר על מוטיבציה.

ממליץ לך מכל הלב לחסוך טיפה ולעשות את הצעד הזה
@frozen
אפילו אפשר להתאמן יחף ובתחתונים והמקלחת מרחק מטר ממך 😛
מסכים, אבל לפני שנים קניתי ציוד לבית, ובקושי השתמשתי בזה כי הייתי מתחיל.

חלום להתאמן בבית....מוזיקה ברמקולים, אתה יכול להשתגע בכיף שלך לפני סט בלי שאף אחד יסתכל, בלי אנשים ששואלים אותך כמה נשאר לך או עומדים לך על הראש לחכות לכלוב, מתאמן בתחתונים אם מתחשק לך....אני חייב להפסיק זה לא בריא למוח בכלל לפנטז על דברים כאלו. צריך להמשיך בחדרי כושר ציבוריים עם ריח של אנשים עוברים ולהתנהג פוליטיקלי קורקט כדי שלא יחשבו שאתה התחרפנת 😭

@frozen
אפילו אפשר להתאמן יחף ובתחתונים והמקלחת מרחק מטר ממך 😛
גם מקרים כאלה היו... תחתונים ונעליים,זהו.
מסכים, אבל לפני שנים קניתי ציוד לבית, ובקושי השתמשתי בזה כי הייתי מתחיל.
ועכשיו אתה מרים משקלים שיעלו לך דיי הרבה כסף..
פלטת ברזל פשוטה עולה בערך 11 שקל לקילו
אולימפי יותר

יעני פלטה של 20,ברזל - בערך 220

אני מסכים שחדר כושר מתאים למי שחייב לצאת ממסגרת הבית כדי להכניס עצמי למסגרת אימון.

מי שפשוט מאוהב במשקולות - הכי לא צריך לצאת מהבית, והכי ישנא את החדר כושר. זאת הסיבה שאנחנו מרכיבים לעצמינו חדר כושר בבית. בכיף שלנו, עם המוד שלנו, בקצב שלנו, עם איזה ביגוד שבא ועם איזה מוסיקה שבא.

כשאשתי נכנסה להריון עברנו מדירת 3 חדרים לדירה 4 חדרים רק בשביל החדר כושר והשיגעון שלי.

היינו משלמים 2,300 שכר דירה ועלינו ל-3,300 אשכרה אלף שקל בחודש על חדר רביעי. מנוי בחדר כושר הכי טוב בעולם לא עולה אלפייה בחודש . .. . אבל אני מכור מה אני אעשה

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שחדר כושר מתאים למי שחייב לצאת ממסגרת הבית כדי להכניס עצמי למסגרת אימון.

מי שפשוט מאוהב במשקולות - הכי לא צריך לצאת מהבית, והכי ישנא את החדר כושר. זאת הסיבה שאנחנו מרכיבים לעצמינו חדר כושר בבית. בכיף שלנו, עם המוד שלנו, בקצב שלנו, עם איזה ביגוד שבא ועם איזה מוסיקה שבא.

כשאשתי נכנסה להריון עברנו מדירת 3 חדרים לדירה 4 חדרים רק בשביל החדר כושר והשיגעון שלי.

היינו משלמים 2,300 שכר דירה ועלינו ל-3,300 אשכרה אלף שקל בחודש על חדר רביעי. מנוי בחדר כושר הכי טוב בעולם לא עולה אלפייה בחודש . .. . אבל אני מכור מה אני אעשה
כרגע אני עם מה שיש,אולי בעתיד אתפרע על ראק עם מוט וכו.
הייתם ממליצים על fbw 3-4 פעמים בשבוע(אם יצא לי) 3 ילדים קטנים ;)
או חלוקה אחרת? אני מתאמן לאורך השנים און אוף

הייתי מתאמן בבית בעבר במשך 3 חודשים והתייאשתי..אין את המבחר והמוטיבציה כמו במכון כושר
כשאתה נושם פיתוח גוף כמו ש @שחר וולטינסקי אמר,אתה לא צריך שום מוטיבציה,אתה רק מחכה שיגיע כבר מחר שתוכל להתאמן עוד פעם

אני לא רואה את עצמי חוזר להתאמן בחדר כושר שיש לי את כל מה שאני צריך בבית. אין מבחר כמו במכון,אבל גם לא צריך כזה מבחר. רוב העבודה במכונות ומכשירים זה שטות גמורה. הכל אפשר לעשות במשקל חופשי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית