הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ערכים תקינים בעשור הרביעי

Yuvi. Mog

משתמש מתחיל
1
1
נק' מוניטין:
1
1
1
שלום לאחר תלונות קרוס לשנה על עייפות אנרגיה מצב רוך שפוף ירידה בליבד לגמרי ומין הסתם חוסר בזקפה(כולל בוקר), ואיבוד דרסטי של מסת שריר, קרוב ל8-10 ק"ג. עברתי בדיקות דם בו התגלה כי רמת הטוסטרון נמוך 3.8. לאחר זריקת ניבדו 1000 המצב השתפר באופן מדהים. ואולם כנעבור 6 שבועות החלה ירידה וחזרה לתלונותי המקוריות

האורלוג יעות טלופני עם רופא המשפחה טען שערך הטוסטרון 13 הוא תקין, למרות שקראתי במספר רב של מקומות כי רופאים בתחום טוענים שרמה 13-14 הא רמה שצריכה טיפול והערך הוא נמוך.

ביקשתי מהרופא לקבל זריקה וגם לבדוק כעבור שבועיים את ערך ה T כדי לדעת מהו הערך האינדודואלי שלי בו אני חש טוב. ואולם הרופא החליט לעבור למדבקות ג'ל 50.

עלי לציין שלאחר שבוע, אניי יכול להעיד כי אין השפעה מורגשת. על מנת לבחון את התחושה שיש לי עשיתי נסיון וביום אחד שמתי שתי שקיות(50=100) וראיתי שיפור, זקפת בוקר בעיקר.

האם ייתכן כי הערך שנקבע לטיפול (8) הוא לא ערך מוחלט. אלא שלכל אדם יש ערך אינדיודואלי הנכון לו. ובכלל מהוא ערך "טוב" ליבדו מורגש, אנרגיה, הפסקת איבוד מסת שריר וכולי בגיל 46

אני מודה כי כרגע מתב רוחי שפוף, עייף ללא אנרגיה וגם עצבני מאחר שמנקודת מבטי נמצאה התרופה שפותרת לי את כל תלונותי. אומנם סביר שיש צוך בבדיקות נוספות, ואולם מדוע לא לטפל בו זמנית על מנת לשפר את איכות חיי, מה עוד שכל המתנה לתור היא 4-5 חודשים.

אשמך לדעתך ותשובות לשאלותי

יעזור מאוד אם תפרסם את הבדיקות דם/הורמונאליות פה.

לאחר זריקת ניבדו 1000 המצב השתפר באופן מדהים. ואולם כנעבור 6 שבועות החלה ירידה וחזרה לתלונותי המקוריות
לגבי הזריקה,הגיוני ביותר. הטסטוסטרון בסוף חזר חזרה למצב הרגיל שלו אחרי הבוסט הקטן שקיבלת
ואין ספק שזה יותר יעיל ממדבקות וג'לים.

אתה בהחלט צריך להתעקש על לקבל טסטוסטרון אם אמרת בעצמך שזה שיפר לך פלאים את כל העסק.

3.8 זה נמוך מאוד
לא הבנתי אם כרגע אתה על 13-14 או 3.8.

בכל מקרה,רוב הרופאים לא ממהרים לרשום ניבידו כמשהו קבוע כבר בהתחלת הטיפול.
תמשיך לדרוש זריקות ותעמוד על שלך שרק זה מה שעזר לך

שלום לאחר תלונות קרוס לשנה על עייפות אנרגיה מצב רוך שפוף ירידה בליבד לגמרי ומין הסתם חוסר בזקפה(כולל בוקר), ואיבוד דרסטי של מסת שריר, קרוב ל8-10 ק"ג. עברתי בדיקות דם בו התגלה כי רמת הטוסטרון נמוך 3.8. לאחר זריקת ניבדו 1000 המצב השתפר באופן מדהים. ואולם כנעבור 6 שבועות החלה ירידה וחזרה לתלונותי המקוריות

האורלוג יעות טלופני עם רופא המשפחה טען שערך הטוסטרון 13 הוא תקין, למרות שקראתי במספר רב של מקומות כי רופאים בתחום טוענים שרמה 13-14 הא רמה שצריכה טיפול והערך הוא נמוך.

ביקשתי מהרופא לקבל זריקה וגם לבדוק כעבור שבועיים את ערך ה T כדי לדעת מהו הערך האינדודואלי שלי בו אני חש טוב. ואולם הרופא החליט לעבור למדבקות ג'ל 50.

עלי לציין שלאחר שבוע, אניי יכול להעיד כי אין השפעה מורגשת. על מנת לבחון את התחושה שיש לי עשיתי נסיון וביום אחד שמתי שתי שקיות(50=100) וראיתי שיפור, זקפת בוקר בעיקר.

האם ייתכן כי הערך שנקבע לטיפול (8) הוא לא ערך מוחלט. אלא שלכל אדם יש ערך אינדיודואלי הנכון לו. ובכלל מהוא ערך "טוב" ליבדו מורגש, אנרגיה, הפסקת איבוד מסת שריר וכולי בגיל 46

אני מודה כי כרגע מתב רוחי שפוף, עייף ללא אנרגיה וגם עצבני מאחר שמנקודת מבטי נמצאה התרופה שפותרת לי את כל תלונותי. אומנם סביר שיש צוך בבדיקות נוספות, ואולם מדוע לא לטפל בו זמנית על מנת לשפר את איכות חיי, מה עוד שכל המתנה לתור היא 4-5 חודשים.

אשמך לדעתך ותשובות לשאלותי
הג׳ל לא עזר כלל ?

לגבי השאלה על הערך המומלץ ומה הערך לטיפול:
הרפואה בקטע הזה עובדת בצורה קצת מעוותת.
את הערכים המומלצים הם לוקחים בחזרה מהאוכלוסייה הכללית.
כלומר, אם האוכלוסייה הכללית עם תפקודי כליות ממש גרועים בשנות 40 שלהם, אלו יהיו הערכים המומלצים בבדיקות הדם.

אל תסתכל על המספרים. בכלל. ותתעקש עם הרופא גם שלא. תסתכל על הרגשה ומה גורם לך להרגיש טוב יותר באופן אינדיוידואלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית