הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוח אמפולות מארצות הברית - שאלה לגבי החבילה

• פותח/ת השרשור AZ85
  • פורסם בתאריך

AZ85

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
הי

אשמח לעצת ההמונים והמנוסים שבינינו,
הזמנתי מספר קטן של פפטידים (רטא ו GHK) מארצות הברית
החברה לא שולחת לארץ לכן אני נעזר בשירות של חברת שליחויות אמריקאית - הם בדרך כלל שולחים עם DHL או FEDEX
רציתי לברר האם בגלל שזה אמפולות עם אבקה יעשו לי מזה סיפור במכס ? מה יכול לקרות בפועל ?
אשמח אם מישהו מכם יוכל לתת תשובה עם קצת פירוט - ניסיתי לחפש ואני לא מוצא הרבה אינפורמציה
אוסיף רק שאיני מעוניין לקנות מסין או מאנשים בארץ - בחרתי בחברה באמריקה לפי דברים ספיציפים שחיפשתי..
אשמח לחוכמת ההמונים

כן הם ישאלו אותך מה זה וביקשו מסמכים ואת דף האתר שקנית ממנו. אם זה רק פפטידים ותגיד להם שזה למטרות מחקר יש סיכוי שזה ייכנס.
יש לי חבר שפעם פיברק עם AI מסמך MSDS (מסמך מידע בטיחות של החומר) שמה נכתב כל מיני חירבושים שזה חומצות אמינו לשימוש טופיקלי על העור, והעבירו לו. אבל אם תיפול על איש מכס שמבין עניין ייתכן שהוא יתעצבן מזה ששיקרו עליו.

הי

אשמח לעצת ההמונים והמנוסים שבינינו,
הזמנתי מספר קטן של פפטידים (רטא ו GHK) מארצות הברית
החברה לא שולחת לארץ לכן אני נעזר בשירות של חברת שליחויות אמריקאית - הם בדרך כלל שולחים עם DHL או FEDEX
רציתי לברר האם בגלל שזה אמפולות עם אבקה יעשו לי מזה סיפור במכס ? מה יכול לקרות בפועל ?
אשמח אם מישהו מכם יוכל לתת תשובה עם קצת פירוט - ניסיתי לחפש ואני לא מוצא הרבה אינפורמציה
אוסיף רק שאיני מעוניין לקנות מסין או מאנשים בארץ - בחרתי בחברה באמריקה לפי דברים ספיציפים שחיפשתי..
אשמח לחוכמת ההמונים
יכול להגיד לך שאתמול הגיע לי משלוח יחסית גדול של פפטידים ולא היה שום בעיה, קניתי ב grey market "ישירות מהספק בסין" קיבלתי את החבילה תוך פחות משבוע מרגע שעבר הכסף ובDHL בארץ החבילה הגיע לארץ ועברה תהליך מכס ביום שבת ובשני קיבלתי
על הנייר גם המשלוח שלי זה משלוח פרטי ולא קנייה מחנות מסודרת(כמו לדוגמא שמזמינים מGYMSHARK או משהו שיש תדפיס "קבלה" על החבילה) אך מנגד לא היה לי גורם צד ג שמספק שירותי שילוח ולכן אני יכול להגיד לך שחברת השילוח עצמה לא תעשה בעיות אולי ה"מידל מן" יתן לך קצת חיים קשים בגלל בירוקרטיה

במידה ואתה רוצה להזמין ישירות לארץ יש לך את UK-PEPTIDES שעושים משלוחים אבל אין אצלהם רטה למיטב זכרוני

• פותח/ת השרשור
יכול להגיד לך שאתמול הגיע לי משלוח יחסית גדול של פפטידים ולא היה שום בעיה, קניתי ב grey market "ישירות מהספק בסין" קיבלתי את החבילה תוך פחות משבוע מרגע שעבר הכסף ובDHL בארץ החבילה הגיע לארץ ועברה תהליך מכס ביום שבת ובשני קיבלתי
על הנייר גם המשלוח שלי זה משלוח פרטי ולא קנייה מחנות מסודרת(כמו לדוגמא שמזמינים מGYMSHARK או משהו שיש תדפיס "קבלה" על החבילה) אך מנגד לא היה לי גורם צד ג שמספק שירותי שילוח ולכן אני יכול להגיד לך שחברת השילוח עצמה לא תעשה בעיות אולי ה"מידל מן" יתן לך קצת חיים קשים בגלל בירוקרטיה

במידה ואתה רוצה להזמין ישירות לארץ יש לך את UK-PEPTIDES שעושים משלוחים אבל אין אצלהם רטה למיטב זכרוני
כבר הזמנתי, זה כבר בכתובת של חברת שליחויות מארה"ב - יש טיפים איך לא יתקע לי בארץ או יקחו לי את זה ? הרי זה לא בפקודת הסמים או החומרים האסורים פשוט המכס בארץ סתומים

Back
למעלה תחתית