הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה טובה מבחינת עליית בשריר זה הכל טסטוסטרון גבוה או שיש עוד דברים שקשורים לזה מבחינת גנטיקה?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך
תלוי במגוון הורמונים ומשתנים גנטים שאינם קשורים באופן ישיר למאזן הורמונלי

אתן דוגמא קיצונית של חבר שלי שמ-א-ו-ד מוכשר גנטית, הבחור הלך לרופא שמטפל בחבר׳ה על סטרואידים, הרופא שאל אותו אם הוא צריך מרשם לPCT, הבחור אמר שלא, הוא רק רוצה בדיקות דם לפני שהוא מתחיל סטרואידים, הטסטוסטרון שלו היה 7.

הבחור במקור מסמואה (אי בפסיפיק) ומי שלא מודע, ילידי הפסיפיק הם מוטציות גנטיות שעולים לכיתה א׳ בתור 80 קילו וכמעט לא קיימים מתחת ל100 קילו בתור בוגרים.

הבחור הזה כיום שיאן הבנץ׳ באוסטרליה (270 אם אני לא טועה). שנכנס למכון שהתאמנתי בו, אחרי סתם אימונים בחדר כושר רגיל, הוא לחץ 200.

אתן דוגמא קיצונית של חבר שלי שמ-א-ו-ד מוכשר גנטית, הבחור הלך לרופא שמטפל בחבר׳ה על סטרואידים, הרופא שאל אותו אם הוא צריך מרשם לPCT, הבחור אמר שלא, הוא רק רוצה בדיקות דם לפני שהוא מתחיל סטרואידים, הטסטוסטרון שלו היה 7.

הבחור במקור מסמואה (אי בפסיפיק) ומי שלא מודע, ילידי הפסיפיק הם מוטציות גנטיות שעולים לכיתה א׳ בתור 80 קילו וכמעט לא קיימים מתחת ל100 קילו בתור בוגרים.

הבחור הזה כיום שיאן הבנץ׳ באוסטרליה (270 אם אני לא טועה). שנכנס למכון שהתאמנתי בו, אחרי סתם אימונים בחדר כושר רגיל, הוא לחץ 200.
האם ואסה?

אכן זה ואסה, על הדרך הוא גם שופף 420 ומושך 350~.

אגב עם המספרים המשוגעים האלה, יש לו מוסר עבודה מהגרועים שראיתי, לוקח הפסקות של שבועיים קרוב לתחרות, לא עוקב אחרי התכנית וכו׳ וכו׳. חלק בגלל אילוצי משפחה / כלכלי.

בנוסף הוא גם מאוד מתון מבחינת חומרים (אם מישהו יכול להגיד ״אבל הוא לוקח מלא״ ומסרב לכמויות המפחידות שניסו לדחוף לו בעבר).

אני לא חושב שראיתי מישהו כל כך מוכשר גנטית, יש אנשים חזקים ממנו אבל כולם בלי יוצא מן הכלל עובדים מאוד קשה בשביל זה.

בשנה~ האחרונה הוא התפכח קצת עכשיו שהוא בטופ~ באוסטרליה והתחיל לקחת את הספורט ברצינות סוף סוף (יחסית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית