הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני עושה עם הרעב בחיטוב

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני נכנס לחודש השלישי של החיטוב והתחלתי להרגיש רעב נורא...
עד עכשיו היה לי קל...

הנייטרלי שלי 1960 (אני נמוך)
התחלתי עם 1600 קלוריות
אחרי חודש נתקעתי בירידה
הורדתי ל1500, לא זז
הורדתי ל1450 והמשיך לרדת...

אני יורד בקצב של קילו בשבועיים...

ירדתי בחודשיים 7kg (חודש ראשון ירדתי 5kg כי הייתי מפוצץ נוזלים)

אני עובד הרבה שעות ביום, לא עבודה פיזית...
משמרות של 8-12 שעות ביום כולל לילות (שבהן יוצא שאני ער 24 שעות על 1450 קלוריות)...
ובגלל החלוקה של האוכל על פני הרבה שעות אני ממש רעב...

האוכל שלי מורכב בעיקר מפסטה/אורז,
קציצות אפויות מחזה עוף
ואגוזי מלך...

300 גרם פסטה מבושלת
400 גרם של קציצות חזה עוף
60 גרם אגוזי מלך...

יוצא לי בערך x2 חלבון
X0.8 שומן
וכל השאר פחמימה (קצת מעל ה100 גרם)

מה לעשות עם הרעב הזה?🙁

אני מוסיף אירובי כשיש לי זמן בשביל לאכול יותר אבל כמעט ואין לי זמן לזה

אני לא אפרט לך את התהליך הביו-כימי והפרשת ההורמונים אבל בקצרה..
יותר חלבון = שבע יותר
יותר פחמימה = רעב יותר

• פותח/ת השרשור
IF (צום לסירוגין) סובל קצת בבוקר אבל אז אתה ישן יחסית שבע...יחסית.

בדרך כלל זה מה שאני עושה אבל בימים שאני עובד לילה (2-3 פעמים בשבוע) זה לא מסתדר... כי זה אומר לאכול ארוחה אחת ב24 שעות של ערנות..

גם בימים כמו היום שאני עובד מ7 בבוקר עד 19:00 וב20:00 מתכנן להיות כבר בחדכ זאת בעיה לאכול ארוחה כזאת גדולה

בקשר ללאכול יותר חלבון, הגוף שלי לא מגיב טוב לפחות מ100 גרם פחמימה... עשיתי את זה בעבר ואיבדתי הרבה שריר בגלל זה והרבה כוח... דווקא מבחינת שמירה על שריר וכוח הולך לי מעולה עכשיו

בדרך כלל זה מה שאני עושה אבל בימים שאני עובד לילה (2-3 פעמים בשבוע) זה לא מסתדר... כי זה אומר לאכול ארוחה אחת ב24 שעות של ערנות..

גם בימים כמו היום שאני עובד מ7 בבוקר עד 19:00 וב20:00 מתכנן להיות כבר בחדכ זאת בעיה לאכול ארוחה כזאת גדולה

לא יודע מה עם אנשים אחרים אבל שעשיתי IF אני ממש לא אכלתי ארוחה ביום, אכלתי 3 ארוחות (אם כי די פתטיות). פשוט במקום לפרוס את זה על גבי כל היום פרסתי את זה על מרווח קטן יותר, ככה אין לך ארוחה אחת ענקית ומפוצצת שגורמת לך לא להרגיש טוב אבל אתה כן מרוויח את היתרון של
להרגיש טוב לקראת סוף היום (שאתה הולך לישון וכו') ולא ללכת לישון עם בטן מקרקרת. אני הייתי צם 4-6 שעות (משתדל 6) ואז פשוט מתחיל את הארוחות

תאכל מלפפון ירוק , סלרי , קולרבי...שתה משהו חם - קפה או תה (ברור שבלי סוכר) ברוב הפעמים הרעב הוא פסיכולוגי..
ואם אתה תקוע בחיטוב הייתי מחזיר את הקלוריות קצת ומתחיל לעשות יום נטול פחמימה ויום עם פחמימה..

• פותח/ת השרשור
תאכל מלפפון ירוק , סלרי , קולרבי...שתה משהו חם - קפה או תה (ברור שבלי סוכר) ברוב הפעמים הרעב הוא פסיכולוגי..
ואם אתה תקוע בחיטוב הייתי מחזיר את הקלוריות קצת ומתחיל לעשות יום נטול פחמימה ויום עם פחמימה..

לא תקוע, יורד מעולה דווקא...
מחר מתכנן לעשות העמסה + צ'יט... נראה איך תהיה התחושה אחרי זה

• פותח/ת השרשור
גם יכול להיות מעולה.
האם השינה שלך סדירה? כמה שעות שינה אתה ישן בערך?

משתדל שתהיה כמה שיותר סדירה אבל אני עובד במשמרות אז קצת קשה...
יש בדרך כלל 2-3 לילות בשבוע
ולפעמים יוצא שאתה עובד לילה, ערב, בוקר ואז יש לך בערך 6 וחצי שעות שינה בין משמרת למשמרת... כשאפשר משתדל לישון את ה8+ שעות

בדקך כלל לא ישן פחות מ6 וחצי

תשתדל לאכול מזונות שמכילים יותר קק"ל לנפח - כמו בורגול ( כ - 80 קק"ל ל 100 גרם מבושל) , שעועית ירוקה (24 קק"ל ל 100 גרם), ירקות ירוקים עליים כמו חסה/תרד/עשבי תיבול.
מבחינת חלבונים - חזה עוף זה טוב, אפשר גם טונה במים, דגים רזים אחרים כמו אמנון, נסיכת הנילוס, ומוצרי חלב דלי שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית