עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל תלמד אותו כמו שצריך ב100%.זה נכון לעשות את תרגיל הגוד מורנינג בכדי לעבוד על הגב התחתון?
כן אבל תלמד אותו כמו שצריך ב100%.
2 שאלות:השאלה שלך קצת לא ברורה.
-אם אתה שואל אם גוד מורנינג עובד על הגב התחתון: אז כן. התרגיל עובד על כל השרשרת האחורית ("רגל אחורית", "תחת", וגם על זוקפי-הגב, כולל "גב תחתון").
-אם אתה שואל אם זה נכון להשתמש דווקא בגוד מורנינג כדי לעבוד על הגב התחתון: אז התשובה היא שאפשר. (אבל יש לנו גם כלים כמו סקוואט, סוגים של דדליפט, חתירה...)
-אם אתה שואל אם השימוש ה-"נכון" של גוד מורנינג זה דווקא כתרגיל לגב-התחתון: אז התשובה היא שגוד מורנינג יכול לאמן המון דברים, וזה תלוי גם בטכניקת הביצוע שלו, וגם ב-"Programming" שלו, ב-קונטקסט של התכנית שלך...זה יכול להיות חימום בתחילת האימון, זה יכול להיות להיות תרגיל שמבוצע ומאומן במשקלים כבדים כדי להיות תרגיל עזר ל-LB סקוואט, זה יכול להיות תרגיל ש-"מפמפמים" לטווח חזרות גבוה כדי להוסיף נפח לעבודה על השרשרת האחורית, ואני אישית מבצע אותו בסוף האימון, לחזרות איטיות ומבוקרות כדי לתרגל ולאמן את היכולת שלי לשמור על Thoracic Extensions, כשאני מבצע Hip Hinge (כלומר: "קשת בגב", כשאני שולח את הטוסיק אחורה), כי יש לי נטייה "לברוח" ל-"גב עגול" בדדליפט ובסנאטץ'. (בקיצור: תרגיל זה כלי - והכלי הזה יכול לשמש אותך להרבה מטרות - אם תשתמש בו בתבונה).
א. לא בהכרח.2 שאלות:
א. אם אני עושה רק סקוואט ודדליפט זה אומר שחסר לי קצת עבודה על ההאמסטרינג והגלוטס, וכדאי לי להוסיף את זה?
ב. אם מבצעים את התרגיל צריך לעשות כיפוף קטן בירך, טוסיק אחורה ולרדת ישר עם הגב (תחתון+עליון)?
תודה רבה אחי על התשובה. יש לי Hip impingment והבנתי שצריך לחזק את הגלוטס בשביל לקדם את ההחלמה מהר יותר.א. לא בהכרח.
ב. עמידה צרה, כפיפה קלה בברך - יותר המסטרינגס; עמידה רחב, יותר כפיפה בברך - יותר גלוטס.
מה המטרה שלך בתרגיל הזה?זה נכון לעשות את תרגיל הגוד מורנינג בכדי לעבוד על הגב התחתון?