הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 5x5

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
ככה אני מסיים תקופת מסה שעליתי בה 15 קילו בתוכנית SS כרגע שוקל 86 גובה 1.75 גיל 23 אני מעוניין להתחיל להתאמן בתוכנית 5X5 לשלב אותה בחיטוב ועם אימוני סיבולת לב ריאה רציתי לשאול כמה שאלות ולקבל חוות דעת על התוכנית מה לשנות או להוסיף בנוסף הוספתי תרגילי עזר אשמח לחוות דעת

יום A:
סקוואט 5X5
לחיצת חזה 5X5
חתירה עם מוט 5X5
פשיטת מרפקים 8X2
כפיפות בטן 15X3

יום B:
סקוואט 5X4
דדליפט 5X4
לחיצת כתפיים 5X4
מקבילים 8X2
מתח 5X2

יום C:
סקוואט 5X4
לחיצת חזה 5X4
חתירה עם מוט 5X4
כפיפות מרפק עם מוט 8X2
כפיפות בטן 15X3

שאלה לגבי התוכנית אני אמור להתחיל מאותם משקלים מתוכנית קודמת או לאפס הכל נגיד בסקוואט כמו שעשיתי בSS להפחית במשקל או להעמיס יותר?

ככה אני מסיים תקופת מסה שעליתי בה 15 קילו בתוכנית SS כרגע שוקל 86 גובה 1.75 גיל 23 אני מעוניין להתחיל להתאמן בתוכנית 5X5 לשלב אותה בחיטוב ועם אימוני סיבולת לב ריאה רציתי לשאול כמה שאלות ולקבל חוות דעת על התוכנית מה לשנות או להוסיף בנוסף הוספתי תרגילי עזר אשמח לחוות דעת

יום A:
סקוואט 5X5
לחיצת חזה 5X5
חתירה עם מוט 5X5
פשיטת מרפקים 8X2
כפיפות בטן 15X3

יום B:
סקוואט 5X4
דדליפט 5X4
לחיצת כתפיים 5X4
מקבילים 8X2
מתח 5X2

יום C:
סקוואט 5X4
לחיצת חזה 5X4
חתירה עם מוט 5X4
כפיפות מרפק עם מוט 8X2
כפיפות בטן 15X3

שאלה לגבי התוכנית אני אמור להתחיל מאותם משקלים מתוכנית קודמת או לאפס הכל נגיד בסקוואט כמו שעשיתי בSS להפחית במשקל או להעמיס יותר?
אתה עושה 5x5 אקרוס?
תרגילי העזר לא משולבים נכון לדעתי. כשאתה מוסיף תרגיל עזר בתוכנית כוח, אתה צריך לשאול את עצמך: מה המטרה של התרגיל? למה להוסיף אותו?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה 5x5 אקרוס?
תרגילי העזר לא משולבים נכון לדעתי. כשאתה מוסיף תרגיל עזר בתוכנית כוח, אתה צריך לשאול את עצמך: מה המטרה של התרגיל? למה להוסיף אותו?

המטרה היא לשמר גם את המסת שריר בידיים ככל שאפשר למה אין בתוכנית תרגילים שעובדים על יד קידמית ואחורית..

איך אתה הייתה משלב תרגיל עזר אשמח לעצות

המטרה היא לשמר גם את המסת שריר בידיים ככל שאפשר למה אין בתוכנית תרגילים שעובדים על יד קידמית ואחורית..

איך אתה הייתה משלב תרגיל עזר אשמח לעצות
אתה עושה את כול הסטים עם אותו משקל?
הייתי עושה תרגיל ליד אחורית וקדמית באימון האחרון בשבוע.
מתח מקבילים ובטן תעשה בשאר הימים.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את כול הסטים עם אותו משקל?
הייתי עושה תרגיל ליד אחורית וקדמית באימון האחרון בשבוע.
מתח מקבילים ובטן תעשה בשאר הימים.

לפי מה שהבנתי צריך להוריד טיפה במשקלים מתוכנית קודמת ואז לעלות טיפה בתוכנית הזאת

• פותח/ת השרשור
5X5 זו לא תכנית, זה מספר חזרות וסטים.

מאיפה הבאת את התכנית שרשמת כאן?

תוכנית אימונים - Bill Starr 5x5 -Linear Version - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

כאן לקחתי את התוכנית אבל הוספתי את התרגילים עזר השאלה שלי עם התוכנית שלי עכשיו נראית יותר טוב לאחר השינוי שהמליץ לי כאן יוסי

יום A:
סקוואט 5X5
לחיצת חזה 5X5
חתירה עם מוט 5X5
מתח רחב 8‪X2
כפיפות בטן 15X3

יום B:
סקוואט 5X4
דדליפט 5X4
לחיצת כתפיים עם משקולות 5X4
מקבילים 8X2
כפיפות בטן 1‪5X3

יום C:
סקוואט 5X4
לחיצת חזה 5X4
חתירה עם מוט 5X4
כפיפות מרפק עם מוט 8X2
פשיטת מרפקים 8X2

התוכנית יותר טובה ככה ?

תוכנית אימונים - Bill Starr 5x5 -Linear Version - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

כאן לקחתי את התוכנית אבל הוספתי את התרגילים עזר השאלה שלי עם התוכנית שלי עכשיו נראית יותר טוב לאחר השינוי שהמליץ לי כאן יוסי

יום A:
סקוואט 5X5
לחיצת חזה 5X5
חתירה עם מוט 5X5
מתח רחב 8‪X2
כפיפות בטן 15X3

יום B:
סקוואט 5X4
דדליפט 5X4
לחיצת כתפיים עם משקולות 5X4
מקבילים 8X2
כפיפות בטן 1‪5X3

יום C:
סקוואט 5X4
לחיצת חזה 5X4
חתירה עם מוט 5X4
כפיפות מרפק עם מוט 8X2
פשיטת מרפקים 8X2

התוכנית יותר טובה ככה ?
אתה לא הבנת את התוכנית. תקרא שוב.

יש כאן הרבה יותר מדי נפח לתרגילים המרכזיים אלא אם אתה עושה חלק מהימים אימון קל יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא הבנת את התוכנית. תקרא שוב.

אמרת שהתוכנית בהתחלה בסדר רק לשנות את התרגילי עזר לאימון אחרון בשבוע

יש כאן הרבה יותר מדי נפח לתרגילים המרכזיים אלא אם אתה עושה חלק מהימים אימון קל יותר.

אממ האמת שלא שמתי לב לזה אבל אפשרי לעשות שיהיה יום אחד קל טיפה ושאר הימים עם יותר קושי

יש לי שאלה התוכנית לא אימונים לידיים איך מתכונית כזאת אני אמור לשמר את המסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית