הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שדרוג תוכנית ישנה 4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Tupak2
  • פורסם בתאריך

Tupak2

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי לכם.
אני מתאמן כמה חודשים כבר (4 בערך, כל התקופה של המלחמה פלוס קצת לפני - החליטו לעשות אצלנו כמה שבועות במכון שיפוצים - עצרתי וחזרתי בימים האחרונים)
בכל מקרה המאמן במכון עם הזמן נתן לי תוכנית AB אחרי התוכנית הרגילה שהייתה לי של כל הגוף,
והחלטתי שבא לי לשדרג אותה.
בעצם לשנות אותה ב180 מעלות.
אז השתמשתי בתוכנית של ג'ף ניפארד -
*פחות התחברתי לחצי מהתרגילים שיש לו בתוכנית בLOWER BODY #2 אז פשוט החלטתי להשאיר את LOWER BODY #1 וUPPER BODY #1 זההים בדיוק,
כמו בתוכנית AB שהייתה לי.
האם זה תקני בכלל? האם לקרוא לתוכנית בכלל AB?
מה אתה מציעים לי לתקן בה?
*אני גם רוצה להוסיף לתוכנית תרגיל 1 לטרפזים, מה אתם מציעים לי להוריד ולהחליף בתרגיל לטרפזים במקום?
תודה רבה לעוזרים!

Screenshot 2026-04-25 170725.png

ג'ף ניפארד
לפני שאתה מתעסק בקטנות, אתה צריך להתמקד בבסיס ובתמונה הגדולה. אין טעם בכלל להתפלפל בהאם לבודד טרפזים או שאר הפלפולים מבוססי מדע שלו - אם אתה מרשה לעצמך לא להתאמן במשך כמה שבועות:
החליטו לעשות אצלנו כמה שבועות במכון שיפוצים - עצרתי וחזרתי בימים האחרונים

התכנית סבירה אבל לדעתי ארוכה מדי למתאמן מתחיל. תכוון לאימונים שלוקחים עד שעה כולל חימום ותרגילי עזר\מניעת פציעות.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה מתעסק בקטנות, אתה צריך להתמקד בבסיס ובתמונה הגדולה. אין טעם בכלל להתפלפל בהאם לבודד טרפזים או שאר הפלפולים מבוססי מ
אני רוצה להוסיף תרגיל לטרפזים נטו כי שכרק התחלתי לא הייתי סגור בכלל על אילו שרירים אני רוצה להתמקד בדיוק,
כיום אני יודע אילו שרירים. (גב, כתפיים, חזה - ולדעתי טרפזים מוסיפים מאוד לאסתיקה עצמה)
לפני שאתה מתעסק בקטנות, אתה צריך להתמקד בבסיס ובתמונה הגדולה. אין טעם בכלל להתפלפל בהאם לבודד טרפזים או שאר הפלפולים מבוססי מדע שלו - אם אתה מרשה לעצמך לא להתאמן במשך כמה שבועות:

התכנית סבירה אבל לדעתי ארוכה מדי למתאמן מתחיל. תכוון לאימונים שלוקחים עד שעה כולל חימום ותרגילי עזר\מניעת פציעות.
אני מצרף לכאן את התוכנית שלי כיום שהמאמן הכין לי.
יש לך דעות עליה?

קבצים מצורפים

• Screenshot 2026-04-25 180720.png
    Screenshot 2026-04-25 180720.png
    KB 20.6 · צפיות: 18
כיום אני יודע אילו שרירים. (גב, כתפיים, חזה - ולדעתי טרפזים מוסיפים מאוד לאסתיקה עצמה)
נשמע שאתה פשוט רוצה להיות יותר גדול, ולא שיש איזור ספציפי שאתה רוצה להתמקד בו. (אולי מוטה לפלג גוף עליון, שזה לגיטימי)
אם אתה מתמקד בהכל אתה לא באמת מתמקד במשהו, אתה פשוט עושה יותר.

אני מצרף לכאן את התוכנית שלי כיום שהמאמן הכין לי.
זה כבר נראה יותר מתאים למתאמן מתחיל מהתכנית למעלה. המטרה שלך זה לתת מספיק גירוי לשריר כדי שיגדל מאימון לאימון וכרגע אין צורך בהרבה נפח. עדיף להתרכז בלהגיע לאימונים, ללמוד טכניקה נכונה וללמוד איך לשמור על הטכניקה כשהמשקלים עולים עם הזמן.
התכנית נותנת עדיפות לפלג גוף עליון על פני תחתון.
יש לחיצה בכל יום אימון (גם חזה וגם ביום עם כתפיים), יכול להיות שזה יותר מדי.

אישית הייתי מוותר על תרגיל אחד:
- מהידיים (כלומר 1 לאחורית ו- 1 לקדמית)
- חזה (משאיר לחיצה אחת ופרפר)
- גב (מוותר על פול אובר)

שוקל לעשות לחיצת כתפיים ביום של חזה. לא חובה.

אבל זו תכנית סבבה אם אתה לא לוקח כל סט לקצה.

Back
למעלה תחתית