הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכורים לחדר כושר??

אני חייב להתאמן, וממש נהנה מזה. אבל תן לי יום חופשי מאימונים, ואני הבן אדם הכי מבסוט בעולם.
אז לא יודע אם אני מכור.
לא יכול עם זה, לא יכול בלי זה.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להתאמן, וממש נהנה מזה. אבל תן לי יום חופשי מאימונים, ואני הבן אדם הכי מבסוט בעולם.
אז לא יודע אם אני מכור.
זאת הגדרה של התמכרות

מכור זה אנשים שאם הם צריכים לקחת שבוע ללא אימונים (למשל חופשה בחו״ל) אז הם מתחרפנים וחושבים שיאבדו את הכל ולא מסוגלים להרגע ולהנות.

• פותח/ת השרשור
מכור זה אנשים שאם הם צריכים לקחת שבוע ללא אימונים (למשל חופשה בחו״ל) אז הם מתחרפנים וחושבים שיאבדו את הכל ולא מסוגלים להרגע ולהנות.
אני עד יום ראשון לוקח חופש כדי להתושש ואני כבר משתגע

אז לא יודע אם אני מכור.

חח בול. אצלי שהאימונים מתקדמים בטיל אני רק מחכה לאימון הבא, שזה יותר סטטי אני פשוט רוצה כבר שיהיה יום חופש מהשעמום.

אם זה מפריע שאתה בחופשה, כל עוד אתה לא בחופשה כל חודש, צריך לעבוד על המנטליות שלך ועל תכנון האימונים.

אני השנה אהיה סביב 4-5 שבועות בחופש (שתי פעימות) שזה יותר ממה שאני בדר״כ לוקח, פשוט מתכננים בהתאם, צריך להבין ששום דבר לא יקרה בטווח הארוך אם לא תתאמן שבועיים כל עוד אתה מוכן לזה ומתכנן את זה. יש דרכים למזער את ה״נפילה״ אבל לפעמים צריך את זה מנטלית. במיוחד אנשים שהם מאוד מסודרים עם אימונים שינה ואוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית