הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על הטבח המזעזע שקרה בניו זילנד?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
ובכל זאת, הידיעה שמדובר ברצח של אנשים במציאות ולא במשחק מחשב היא נוראית. יש מספיק דברים מזעזעים בחיים - לא צריך לחפש דברים כאלו.
אולי אני רגיש במיוחד, לא יודע. הפסקתי גם לראות סרט דוקומנטרי על ניצול מיני של ילדות ע"י אביהן כי ממש הרגשתי בחילה.
לא בשבילי כל הדברים האלו.

אתה צודק, ולא רק מההיבט המוסרי וההגיוני אלא שלאחרונה קראתי יותר ויותר על השפעות מסויימות של חשיפה לתכנים מסוג זה.

לתכנים האלו עלולה להיות השפעה שלילית גם שלא במודע, אני משתדל בעצמי להמנע אבל הסקרנות מאותו מקרה ספציפי גברה עליי.

סרטון מחריד אין ספק.
אתה צודק, ולא רק מההיבט המוסרי וההגיוני אלא שלאחרונה קראתי יותר ויותר על השפעות מסויימות של חשיפה לתכנים מסוג זה.

לתכנים האלו עלולה להיות השפעה שלילית גם שלא במודע, אני משתדל בעצמי להמנע אבל הסקרנות מאותו מקרה ספציפי גברה עליי.

אני חושב שלראות "האח הגדול" "2025" או "הישרדות VIP" הרבה יותר מחריד ומחליא מלראות את הסרטון של הטבח המדובר..
לחשוב שלסדרת הדוקו האיכותית keeping up with the kardashians יש 15 עונות!!! הרבה יותר מחריד אותי ודוחה אותי מכל סרטון שקיים בדארק ווב ומחוצה לו... 🤢🤢🤢🤢

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית