הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על הטבח המזעזע שקרה בניו זילנד?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
אני בטוח שאתה מכיר את ג'ים ג'פריז,קומיקאי אוסטרלי ואחד הגדולים בעולם..הוא מדבר בלי סוף על חוקיות הנשק ממליץ לך לראות קטעים שלו אם לא ראית.

אגב,המחבל מת? עצור? מה נסגר שם

היה פיגוע דקירה (טרור מוסלמי) לפני פחות משנה עם הרוג אחד.
היה פיגוע עם בני ערובה (הבחור פעל בשם טרור מוסלמי אבל היה חולה נפש מוצהר בלי קשר לארגון טרור) לפני 3-4 שנים עם 2 הרוגים.
היה סתם מטורף מסומם שדרס כמה אנשים לפני שנתיים~.

כוחות הבטחון האוסטרלים לא טפשים, זה לא שיש פיגוע וסוגרים את המדינה, אין בזה שום הגיון כל עוד אין סכנה לאזרחים מכיוון ספציפי.

בפיגוע עם הבני ערובה כמובן שסגרו את הרחובות מסביב והנחו את העובדים בבניינים ליד לא לצאת, אבל זה מאוד שונה.
אני בטוח שאתה מכיר את ג'ים ג'פריז,קומיקאי אוסטרלי ואחד הגדולים בעולם..הוא מדבר בלי סוף על חוקיות הנשק ממליץ לך לראות קטעים שלו אם לא ראית.

כן אני מכיר את הקטע שלו על גאן קונטרול. מסכים איתו לחלוטין.

המחבל עצור באוסטרליה.

• פותח/ת השרשור
@frozen

האווירה ברחובות - אותו דבר.
כמובן שזה בחדשות ויש התייחסות של פוליטיקאים והרבה רעש בפייסבוק וכו׳...
את האמת מה שמעצבן שמעתי יותר דברים על סנאטור פרייז׳ר אנינג שניצל את המצב לרווח פוליטי (ימני קיצוני) וכולם מתעצבנים עליו במקום לדבר על הטבח עצמו.

זה קרה בניו זילנד בגלל שהחוקי נשק שם הרבה יותר קלילים (כי לא היה צורך עד היום). באוסטרליה היה טבח לפני כמה עשרות שנים, הקשיחו את החוקים מאוד, זהו. אין יותר טבח.
זה הזה שקיבל ביצה לראש לא?

עצור, הוא פרסם ב8צאן שהוא מתכנן לעשות את הפיגוע ואף אחד לא עצר אותו, וזה מה שהוא העלה מהכלא:

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1552806537030.jpg
    FB_IMG_1552806537030.jpg
    KB 59.6 · צפיות: 100
היה פיגוע דקירה (טרור מוסלמי) לפני פחות משנה עם הרוג אחד.
היה פיגוע עם בני ערובה (הבחור פעל בשם טרור מוסלמי אבל היה חולה נפש מוצהר בלי קשר לארגון טרור) לפני 3-4 שנים עם 2 הרוגים.
היה סתם מטורף מסומם שדרס כמה אנשים לפני שנתיים~.
כואב הלב שאצלנו כל זה קורה כל חודשיים בדרך כלל(מספר נרצחים מטרור)

תמיד תהיתי לעצמי, אשכרה מביאים תואר? או שזה עוד שיט של ימיניקים?
לא מביאים תואר לאף אחד, אבל אפשר ללמוד לתואר בכלא.
אני מאמין שזה תנאים כלליים לאסירים ולא רק לערבים.
בלי קשר, המחבלים / המשפחה שלהם מקבלים משכורת מהרשות.

מה שעוד יותר עצוב זה שאין לכם מושג שזה קצה הקרחון ממה שהולך בעולם המפגר והחולני הזה (ראו ערך deep web / dark net)

גלשת שם? אני רוצה אבל אין לי כח לקנות משנה ip , זה קריטי?

חבר גלש ואני פשוט ראיתי.. לא ממליץ לך בכלל אם אתה רוצה להשאר שפוי.. בנוסף, שום משנה Ip לא יעזור לך כי אתה צריך דפדפן מיוחד בישביל להיכנס לשם וברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי..

אבל זה לא יעזור לך.. אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי? לכן לא משנה כמה פעמים תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור. תעזוב את זה ידפק לך המוח

לפני שמדברים שטויות בלי לדעת כלום מציע לעשות חיפוש של 5 דקות באינטרנט
עדיף מאשר לזרוק מילים שנשמעות טוב

@frozen

האווירה ברחובות - אותו דבר.
כמובן שזה בחדשות ויש התייחסות של פוליטיקאים והרבה רעש בפייסבוק וכו׳...
את האמת מה שמעצבן שמעתי יותר דברים על סנאטור פרייז׳ר אנינג שניצל את המצב לרווח פוליטי (ימני קיצוני) וכולם מתעצבנים עליו במקום לדבר על הטבח עצמו.

זה קרה בניו זילנד בגלל שהחוקי נשק שם הרבה יותר קלילים (כי לא היה צורך עד היום). באוסטרליה היה טבח לפני כמה עשרות שנים, הקשיחו את החוקים מאוד, זהו. אין יותר טבח.

Osmington shooting

לפני שמדברים שטויות בלי לדעת כלום מציע לעשות חיפוש של 5 דקות באינטרנט
עדיף מאשר לזרוק מילים שנשמעות טוב

Osmington shooting

חיפוש על מה לא הבנתי? על איזה שטויות אתה מדבר? החבר המטומטם שלי נכנס לאתר הזה..

deep web / dark net

שום משנה Ip

דפדפן מיוחד

ברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי.

אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי

תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור.

חיפוש על מה לא הבנתי? על איזה שטויות אתה מדבר? החבר המטומטם שלי נכנס לאתר הזה..

כל מה שכתבת ועוד איזה משהו ששכחתי לצטט שטויות

חיפוש של מה לא הבנתי? על איזה שטויות אתה מדבר?
כל מה שכתבת ועוד איזה משהו ששכחתי לצטט שטויות

צודק גבר. ללא ספק עדיף לקרוא שטויות באינטרנט.. אתה מודע לזה שמה שרשום ברשת לא באמת משקף את האתר הזה נכון? או שאתה טיפש או שאתה תמים.

צודק גבר. ללא ספק עדיף לקרוא שטויות באינטרנט.. אתה מודע לזה שמה שרשום ברשת לא באמת משקף את האתר הזה נכון? או שאתה טיפש או שאתה תמים.
גבר אתה טיפש, לא תמים. תקרא מה זה טור מה המטרה שלו למה הוא נועד

אהבתי שהקהילה היהודית בארהב גייסה כספים לטובת המשפחות..
מעניין אם בפיגועים כנגד הקהילה היהודית קטאר שלחה כסף חמשפחות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית