עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני מכיר את הקטע שלו על גאן קונטרול. מסכים איתו לחלוטין.אני בטוח שאתה מכיר את ג'ים ג'פריז,קומיקאי אוסטרלי ואחד הגדולים בעולם..הוא מדבר בלי סוף על חוקיות הנשק ממליץ לך לראות קטעים שלו אם לא ראית.
אגב,המחבל מת? עצור? מה נסגר שם
זה הזה שקיבל ביצה לראש לא?@frozen
האווירה ברחובות - אותו דבר.
כמובן שזה בחדשות ויש התייחסות של פוליטיקאים והרבה רעש בפייסבוק וכו׳...
את האמת מה שמעצבן שמעתי יותר דברים על סנאטור פרייז׳ר אנינג שניצל את המצב לרווח פוליטי (ימני קיצוני) וכולם מתעצבנים עליו במקום לדבר על הטבח עצמו.
זה קרה בניו זילנד בגלל שהחוקי נשק שם הרבה יותר קלילים (כי לא היה צורך עד היום). באוסטרליה היה טבח לפני כמה עשרות שנים, הקשיחו את החוקים מאוד, זהו. אין יותר טבח.
עצור, הוא פרסם ב8צאן שהוא מתכנן לעשות את הפיגוע ואף אחד לא עצר אותו, וזה מה שהוא העלה מהכלא:אני בטוח שאתה מכיר את ג'ים ג'פריז,קומיקאי אוסטרלי ואחד הגדולים בעולם..הוא מדבר בלי סוף על חוקיות הנשק ממליץ לך לראות קטעים שלו אם לא ראית.
אגב,המחבל מת? עצור? מה נסגר שם
יאפ. זה הבחור.זה הזה שקיבל ביצה לראש לא?
כואב הלב שאצלנו כל זה קורה כל חודשיים בדרך כלל(מספר נרצחים מטרור)היה פיגוע דקירה (טרור מוסלמי) לפני פחות משנה עם הרוג אחד.
היה פיגוע עם בני ערובה (הבחור פעל בשם טרור מוסלמי אבל היה חולה נפש מוצהר בלי קשר לארגון טרור) לפני 3-4 שנים עם 2 הרוגים.
היה סתם מטורף מסומם שדרס כמה אנשים לפני שנתיים~.
השאלה מה עושים נגד זה בטווח הארוך?כואב הלב שאצלנו כל זה קורה כל חודשיים בדרך כלל(מספר נרצחים מטרור)
כלום, מצקצקים וממשיכים הלאה. אם תופסים את המחבל אז נותנים לו לעשות תואר ומשחררים אותו באיזה עסקה.השאלה מה עושים נגד זה בטווח הארוך?
תמיד תהיתי לעצמי, אשכרה מביאים תואר? או שזה עוד שיט של ימיניקים?כלום, מצקצקים וממשיכים הלאה. אם תופסים את המחבל אז נותנים לו לעשות תואר ומשחררים אותו באיזה עסקה.
לא מביאים תואר לאף אחד, אבל אפשר ללמוד לתואר בכלא.תמיד תהיתי לעצמי, אשכרה מביאים תואר? או שזה עוד שיט של ימיניקים?
מה שעוד יותר עצוב זה שאין לכם מושג שזה קצה הקרחון ממה שהולך בעולם המפגר והחולני הזה (ראו ערך deep web / dark net)
גלשת שם? אני רוצה אבל אין לי כח לקנות משנה ip , זה קריטי?
חבר גלש ואני פשוט ראיתי.. לא ממליץ לך בכלל אם אתה רוצה להשאר שפוי.. בנוסף, שום משנה Ip לא יעזור לך כי אתה צריך דפדפן מיוחד בישביל להיכנס לשם וברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי..
אבל זה לא יעזור לך.. אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי? לכן לא משנה כמה פעמים תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור. תעזוב את זה ידפק לך המוח
@frozen
האווירה ברחובות - אותו דבר.
כמובן שזה בחדשות ויש התייחסות של פוליטיקאים והרבה רעש בפייסבוק וכו׳...
את האמת מה שמעצבן שמעתי יותר דברים על סנאטור פרייז׳ר אנינג שניצל את המצב לרווח פוליטי (ימני קיצוני) וכולם מתעצבנים עליו במקום לדבר על הטבח עצמו.
זה קרה בניו זילנד בגלל שהחוקי נשק שם הרבה יותר קלילים (כי לא היה צורך עד היום). באוסטרליה היה טבח לפני כמה עשרות שנים, הקשיחו את החוקים מאוד, זהו. אין יותר טבח.
לפני שמדברים שטויות בלי לדעת כלום מציע לעשות חיפוש של 5 דקות באינטרנט
עדיף מאשר לזרוק מילים שנשמעות טוב
Osmington shooting
deep web / dark net
שום משנה Ip
דפדפן מיוחד
ברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי.
אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי
תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור.
חיפוש על מה לא הבנתי? על איזה שטויות אתה מדבר? החבר המטומטם שלי נכנס לאתר הזה..
חיפוש של מה לא הבנתי? על איזה שטויות אתה מדבר?
כל מה שכתבת ועוד איזה משהו ששכחתי לצטט שטויות
גבר אתה טיפש, לא תמים. תקרא מה זה טור מה המטרה שלו למה הוא נועדצודק גבר. ללא ספק עדיף לקרוא שטויות באינטרנט.. אתה מודע לזה שמה שרשום ברשת לא באמת משקף את האתר הזה נכון? או שאתה טיפש או שאתה תמים.
גבר אתה טיפש, לא תמים. תקרא מה זה טור מה המטרה שלו למה הוא נועד
אתה מבין שכל מה שטור עושה זה מחביא את האייפי שלך שלא ידוע איפה אתה גולש כן?😄 👏 תמשיך תמשיך עם התמימות
אתה מבין שכל מה שטור עושה זה מחביא את האייפי שלך שלא ידוע איפה אתה גולש כן?
יא בזבוז של חמצן🤦♂️ שיהיה המשך יום נפלא.
״ביזבוז של חמצן״ ובכל זאת מתאמץ להוכיח שהוא צודק 😆 ביי גבר